Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönjük:) valahogy már a beültetéskor természetes volt számomra, hogy másképp nem is lehet, minthogy lesz egy babánk..végre
Reprofit, Brno. Nagyon jó tapasztalaim vannak, minden flottul és gyorsan ment. Volt német tolmács is. Egész Európa odajár..
Olyan biztató ilyesmit olvasni! Melyik klinikán kezeltek?
Jaj ujra jo hírek!! Szinte irigykedem, pedig hat nekem is sikerült :)))
Es orulok, h van Reprogenesis társ is, ráadásul h a Genium ennyi embert sikerrel közvetített ott!
Mindenki vigyázzon magára! En ma lettem 14 hetes.
Sziasztok!
Nálam március 6-án volt a beültetés. Lombikkal dokim tanácsára nem is próbálkoztunk, egyből Brnoba mentünk, és jól tettük..Voltak félelmeim az idegen petesejt miatt, de most már nagyon örülök, hogy hamar legyőztem ezeket :). Egyet ültettek vissza, elsőre sikerült . Ma 7 hetes, 4 napos vagyok..45 évesen...
Megjártuk Brnot, túlvagyunk az első körön. Minden flottul ment, maximálisan elégedettek vagyunk a Reprogenesis-szel. Angolul kommunikáltunk, elég vicces volt, mivel a téma magyarul is bonyolult, de megértettük egymást mindenkivel végül is. A Penzion Integrity-ben szálltunk meg, ami egy sarokra van a klinikától. Kellemes hely, hangulatos,szuper a személyzet, kényelmes az ágy, finom a reggeli. Plusz a belvárosba tartó villamos a sarokról indul, úgyhogy eltöltöttünk egy romcsi estét is a városban. Ünnepélyes keretek közt az utolsó söröm is elfogyasztottam, mostantól absztinencia a gyermek 18. szülinapjáig 😊 Ma kaptuk a hírt, hogy 9 oocitát sikerült nyerni a donortól, és mind a 9 meg is termékenyült! Nagyon örülünk, az uram saját sikereként könyvelte el! Optimista vagyok, a Genium által eddig kiközvetített 9 párból 8-nak elsőre sikerült. Hétfőn reggel beültetnek kettőt. Izgatottan várom!!!
Ma kimerült tusző volt de sajnos már késő volt. De legalább nem cista.
Prolutex(progesteron).Nem volt baj a progimmal de azt mondta doki lehetne jobb is. Így már egy jó ideje szúrtam minden nap. Utáltam nagyon. Csupa csomó lett a hasam. Nagyon vacakul voltam,és nekem a szurkálás rosszul esett.
Estrofemet nem szedem már ugy 2 hete kb. Az utro is orálisan ment igy plusz attól is volt minden bajom. Szóval megkönnyebbülés volt abba hagyni.
Mostmár jól is vagyok élvezem a terhességet😍
A Reprofitnál is csinálnak saját sejtes lombikot.
Azt akartam irni h milyen szuri volt :))
Huh ez milyen szuri. Ölt? Nekem az estrofem mar megszűnt es Ennis mar csak napi ket utrot kapok a 16. hét végéig.
Az biztos,hogy semmit sem veszítesz a hívással. Mindent megkell próbálni.
Sok sikert nektek!!!!
A hétfői uh után,azt mondta doki hogy a szuri teljesen álljon le,utroból pedig mindössze 2x1. Viszont az megy igy még egy darabig.
Mondanom se kell hogy nem bántam,főként a szurit😊
Szia koszonom válaszod és holnap reggel hívjuk is de nem csehet hanem stutgart a lombik klinikát mivel itt saját sejtel foglalkoznak csak donoral nem . És hát én azt mondom nézze meg míg nem keso bár mire is
Létezik olyan hogy saját ciklusos lombik, amikor azt a petesejtet szívják le, és termékenyítik meg amelyik spontán èppen van.
De kérdés, hogy az embrió fagyasztásra alkalmas lesz e. A Reprofitnál is van ilyen.
Szerintem hívd az orvost és ő megmondja!! Ne várj, mert az idő ketyeg!!!
Sziasztok lányok!!!! Tudjátok én meg nagyon új vagyok a témában. És kérem a tanacsotokat! Én csehes donoros vagyok mivel próbáltuk 2.szer is inekcio tablettás stimulációt de sajnos semmi nem jött. Na most túl egy abortuszon 1.honapja volt viszont tudjátok írtam volt a beülti napján egy icipici pici polip a baba nem maradt meg de a polip igen. Na most mentem a dokihoz egy egyszerű mezei nogyogy persze ennek sok fogalma nagyon nincsen a lombikrol meg látásom szerint. Na ahogy nézet mondta egy nagyon pici minimális veralvadas vagy miféle amit látott..és hogy menses a küszöbön van a méh fal 14 mml de viszont ott van egy pete ! Most ha nem volnának gondok akkor simán teherbe tudnak esni enyit mondott. Én nem vagyok úgy otthon a témába mint ti ezért is kérdezlek titeket hogy ha fel hívnám holnap reggel stutgart azonnal fogadjon mert lehet hogy van saját pete. Be ültetni nem lehetne mivel ott a polip de hát ha mégis lenne belolle baba le fagyasztanàk hogy attól hogy ott az polip a méh be van rá esély hogy le szívnàk????? Mert amikor próbálkoztunk a stimoval anyit mondott a profi ettől a gyógyszer koktéltol nem jött akkor semmitől. Ha csak a biológia nem hoz magával enyit mondott. Most meg tessék van egy mit mondok mit csináljak. Bocsi hogy nem írok helyesen de német a billentyűzet. Segítsetek mit csináljak???????? Köszönöm előre is
Jaj, de jó :) érzi ő is a tavaszt :)
Tinus mikor építed le őket?
Vicces férjed van😊😊
Én már lenyelni alig birtam a vackokat...hála Istennek nem sokat kell már szednem.
Nagyon sok szerencsét kívanok nektek!!!!
Nagyon szorítok!
Írj majd, mi volt!
Ha minden jól megy, mi májusban megyünk :)!
Nagyon drukkolunk! Karácsonyi baba lesz!
Most indulunk Brnoba. Szorítsatok légyszi!!!
Uram az Utrogestannal kapcsolatban:
- Micsoda? Hogy ebből 4-et reggel, 4-et este? Minek néznek ezek téged, perselynek?!?! 😃
Kedves Lányok!
Nagyon örülök a jó híreknek. Továbbra is minden jót kívánok nektek!
Igen,igen...tudod fej-fej mellett.😊😍
Az enyém végig aludt! Ugy kellett piszkálni, h valamit mozogjon.
Akkor mi nagyjából egyidosek vagyunk továbbra is :)
Megvolt csajok az ultrahang,miszerint 13+6 hetes vagyok. Minden rendben. Úgy ficánkolt a babánk,csupa boldogság volt😍😍
Jaaaaj isteneeem :) de örülök :)
Gratulálok!
Szia! A Cseh matricát mi megvettük itthon. A Szlovákot meg ahogy átértünk a határon, ott megálltunk, és megvettük.
További ajánlott fórumok: