Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Kedves Adelus!
Köszönöm szépen. Mi egyébként spermadonor miatt megyünk ki Brnoba, remélem nem baj, hogy ehhez a csoporthoz csatlakoztam. Köszönöm az emailcímet is.
Én már öltöztettem és pelusoztam is a pici Adél babát, Aerdna kislányát!❤❤❤❤
Annyira gyönyörű és olyan mini baba! Teljesen odavoltunk érte a párommal.
Láttátok volna a párocskám könnybelábadt szemét😢
És olyan cukik voltak együtt a babóval❤😢
Szóval mi már teljesen felkészültünk a mi picurkánkra!!!!
Csak tudnám, hogy mikor lesz az a pillanat.....☹
Isten hozott kicsi druszám :)!
Nagyon jó egészséget és örömteli, boldog babázást kívánok!
Gratulálok a gyönyörűséghez! jó egészséget, sok boldogságot kívánok a családnak! A lakás úszhat, aludj, amikor a picur, most még neked is pihenned kell, amennyit tudsz. (ha igény szerint szoptatod, lesz elég tejecske is)
lányok férj bakteriológiája megjött: e-coli és proteus mirabilis jött ki. járt már így valaki?
Csodaszép a kisbaba.
Mint egy kis angyal a fején azzal a tüneményes masnival 💝
Köszi h megosztottad velünk.
Édeseim!
Csiripelték már a madarak de vártunk!
Csodaszép napokat , jó babázást és jó étvágyat az elhagyott ételekhez😜
Gratutznk a kis Adélhoz keresem a képeket...
Puszilunk!
Szia!
Üdv közöttünk! Ha bármyen kérdésed van, ne habozz feltenni :)!
A koordinatoroddal maradj kapcsolatban, jó ha ő is tud a történésekről! Nyilván jó az, ha az ember közvetlenül az orvosával is tud kommunikálni. Én magam is tapasztaltam. Bagócsi doktor email címe: tomas.bagocsi@reprofit.cz
A legjobbakat kívánom!
Sziasztok Csajok!Bocsi, hogy csak most tudom, de szeretném megosztani Veletek is a nagy örömhírt: Június 30. -án megszületett a kislányom, 2,90 kg-mal és 50 cm-rel és mindketten jól vagyunk.
Mióta hazajöttünk a kórházból, teljesen felfordult az életünk, totál szét vagyok esve, szinte semmire nincs időm. Pláne , hogy egy nagy családi eseményre is kellett készülni a baba mellett. A lényeg, hogy Adél nagyon jó kislány, eszik alszik, de néha azért megmutatja ki az úr a házban! A szüléssel elmúlt az örökös gyomorpuffadásom, újra ehetek szénhidrátot és lisztes ételeket.Ami nem is baj, mert végül 13 kg-t fogytam, kell visszahíznom legalább egy pár kg-t.Tettem fel fényképet a kislányról, amit még a kórházban készített egy fotós. Nagyon boldog vagyok, és mindenkinek kívánom , hogy minél előbb élje át ezt a leírhatatlan érzést!
a tegnapi uh-n mondta a doki h van egy vezértüsző, ami hétvégére megérik..hát ezt a hetet rászánjuk a próbálkozásra, és ha nem sikerül, legalább RG-től is választ kapok
Sofia ti már akkor jövő hónapban a beültire mennétek? nemsoká itt van, drukk neked is!
Kedves Adelus, kedves tücsök555!
Mindkettőtöktől nagyon nagyon köszönöm a megnyugtatást! Majd írok, hogy mi volt pénteken az orvosnál! :)
Szia!
A tsh nagyon gyorsan kezelhető, nyugi. Amúgy nemis a tsh a lényeg, hanem a T3 és T4. A T4 szinte azonnal javul, ahogy beveszed a gyógyszert. A tsh mondjuk lustább , de szeptemberre az is jó lesz!
Szia!
Először is: nyugi! A Tsh-d szeptember közepéig még jó lesz! Tapasztalatból tudom: nekem 2013. augusztus közepén 9,4 volt; 2013. szeptember végére lement 1 és 2 közé!!
Ezzel a hormonnal sajnos az a baj, hogy rendkívül érzékeny, szinte mindenre reagál, mint pl: a stressz.
Okos tanácsom sajnos nincs :(.
Majd írj, mi volt pénteken!
Sziasztok!
Nagyon elkeseredett vagyok. Feb.TSH: 0,97 volt, júni végén 2,52, jelenleg pedig 4,52.
Tudom gyógyszeresen kezelhető, de akkor is...Pénteken megyünk vissza az endokr.dokihoz. Kérdésem: ettől függetlenül lehet sikeres a beültetés, mennyire függ ettől az eredménytől, vagyis a TSH nem megfelelő értéke hogy befolyásolja a megtapadást. Mi szept. közepén megyünk Brno-ba--azért is kértük ezt az időpontot (lehetett volna hamarabb), hogy "felkészítsem" magam, a méhem és mindent, hogy a lehető legnagyobb eséllyel induljunk. Most pedig azt érzem, nem hogy javulnának az eredmények, hanem romlanak :( Valakinek valamilyen tanács? Nagyon köszönöm!
Csajok!
Megjött az NK funkciós leletem:
T és B lymphocita sejtarány normális,
NK lymphocyta határérték 14,40%
Csökkentett az aktivitás 69% a normál 80-120... ezt nem is tufom mi amúgy de rosszul hangzik,
Sikeres reproduktív folyamathoz
NK lymphocyta sejtarány 15% legyen ideális esetben 12% alatt.
Emelkedett NK sikertelen IVF-t , ismétlődő vetélést és beágyazódási gondokat okozhat.
Na szép... ebből Intalipid lesz így gondoljátok?
Már küldtem is a dokimnak
Lucamami nézd mit találtam..
www.iscare.sk/?lang=hu&gclid=Cj0KEQjwwLHLBRDEq9DQxK2I_p8BEiQA3UDVDsSt3yNKNO3jIXe-_4JKvt0njDR30-CPfkXszpNZ8ooaArgg8P8HAQ
lányok, ha nincs gond párom értékeivel, akkor sima ICSI is jó, vagy ti a PICSI-t kértétek? (ha az is 'kellene', akkor RG lenne a nyerő mert árban még így is jobb, ha ez nem szükséges és nem jelent annyival nagyobb esélyt, akkor marad az RP)
bocs, utolsó pillanatos döntéshelyzet, és RG még mindig nem írt...vagy ilyen alaposan nézik meg a leleteinket, vagy csak nem jutottunk sorra még.
a külföldi fórumon sokan mentek át Olomucba, mert az is a RP-ből vált ki, és ez is 4500eur.
úgy néz ki, RP lesz a befutó, most jött az email, hogy erősítsem meg a szept. 6-ot, és kérik a friss uh leletet is. (a RG nem jelzett még vissza, a dr-nak továbbították a leleteinket, de még nincs válasz, így ha ma délutánig semmi, akkor az RP a végleges)
ti is több klinikának írogattatok, és utána jeleztétek nekik h tárgytalan? gondolom ők is tudják, hogy többet megnéz az ember ilyenkor, és kb versenyeznek egymással.
Lolitta szuper, hogy már nemsoká itt az időpont! :) gyorsan eltelik ez a pár hét addig!!
Berta köszi szépen!
Igen 10.-én az első út.
Repro Genesis... képzeljétek Ildusék is 10.-én lesznek ott csak nekik már beültetés lesz :)
Szombat az első Estrofem. Nagyon izgulok.
Keresd a 4667-es posztot. (vagy A körül)
Kislány 06.30.
Így van! Azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak, bátorítsuk egymást, panaszkodjunk, vagy megosszuk az örömünket. Csak az érti igazán mi játszódik le bennünk, aki hasonló "cipőben jár".
Itt nyugodtan kibeszélhetjük magunkból ami bánt és örülünk egymás sikerének.
Szerintem sokat tanulhatuk is egymástól.
Aki lombikozik az évek alatt nagyon kiokosodik a témából. Az ismerősök csak úgy kapkodják a fejüket ha meghallják mi miket tudunk.
Mindenkinek nagy kalappal kívánok, akinek arra van szüksége, a pocakosoknak boldog babavárást és a babásoknak boldog babázást!
Ritkán jövök mert minden időmet lefoglalja a 8 hónapos Drágaságom! Kívánom hogy hamarosan nektek is ott gügyögjön egy apróság!
15.-e van csajok!
Egy hónap múlva beültetés ha minden jól megy. Istenem 5 napos lesz már a picike bogyóka egy hónap múlva ilyenkor :) remélem szép kis tüszőket növeszt nekem a kislány addig .
Puszi mindenkinek!