Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ballagásra mibe illik menni? fórum

Ballagásra mibe illik menni? (beszélgetés)

tegnap 21:34
Akar edzocipot is felvehetsz, ez a divat most
tegnap 21:07

Amiben jól érzed magad.

Ott nem te leszel a lényeg,hanem a ballagó gyerekek.Őket fogja nézni mindenki.

7. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:38

Ahogy a 4. hozzászólásban írták; ha van a ruhádban fehér, jó lesz az a szép papucs.:)))

Én gyerek diplomaosztóján voltam papucsban, mert fájt a lábam. Hosszú szoknya volt rajtam, nem szólt senki rám.😊

tegnap 19:41
A nővérem esküvőre ment papucsba, mert az volt kényelmes neki.
tegnap 18:22
Köszönöm :) Úgy lesz, szandálba nem akarok menni, a cipőbe meg nem fér bele a lábam, mert el van torzulva
tegnap 18:13
Megkockáztatom, hogy senki nem a földet meg a te papucsodat fogja nézni, hanem a gyerekét/rokonát aki épp ballag. Olyat vegyél fel, ami kényelmes, ezeken általában állni szoktak a nézők. Ha van fehér táskád, nyakláncod, akkor vedd fel azt is és kész, olyan lesz mintha mindig így akartad volna. 🤷‍♀️
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - L’Engel)
tegnap 18:03
Szép a papucs, csak fehér és nagyon kényelmes ha állnom kellene :)
2. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:59
Én egy szép szandált vennék fel hozzá, de nehéz úgy ítélkezni, hogy nem látjuk milyen is az a papucs. :)
tegnap 17:42
Kislányomnak most lesz a ballagása és egy szép alkalmi ruhát vettem, fekete felső és szoknya szett csipkés. Viszont nincs hozzá megfelelő cipőm. Van egy dízsesebb papucsom illő az alkalomhoz? Vagy vegyek hozzá egy cipőt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook