Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ballagásra mibe illik menni? fórum

Ballagásra mibe illik menni? (beszélgetés)

12. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 09:39
Szerintem jó a papucs ha kényelmes is.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Miss Angel)
jún. 15. 09:51
Van több opció is, vagy egyszín fekete vagy fehér. A fekete rövidebb szoknyás, a fehér bokáig érő. Lehet annál maradok,mert az megy a papucshoz. És mivel hosszú, így senki nem fogja látni :)
jún. 15. 09:21

nagyjából elegáns ruha vagy blúz szoknyával,nadrággal,kortól is függ

nem muszáj körömcipöt venni,lehet félcipő,vagy bármilyen más cipő,ami elegánsabb ,bár sztem egyet érdemes elkerüni,a csiricsáré színeket,túl rövid szoknya,,stb,ami amúgy se jó sehova :))))

jún. 14. 21:34
Akar edzocipot is felvehetsz, ez a divat most
jún. 14. 21:07

Amiben jól érzed magad.

Ott nem te leszel a lényeg,hanem a ballagó gyerekek.Őket fogja nézni mindenki.

7. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 20:38

Ahogy a 4. hozzászólásban írták; ha van a ruhádban fehér, jó lesz az a szép papucs.:)))

Én gyerek diplomaosztóján voltam papucsban, mert fájt a lábam. Hosszú szoknya volt rajtam, nem szólt senki rám.😊

jún. 14. 19:41
A nővérem esküvőre ment papucsba, mert az volt kényelmes neki.
jún. 14. 18:22
Köszönöm :) Úgy lesz, szandálba nem akarok menni, a cipőbe meg nem fér bele a lábam, mert el van torzulva
jún. 14. 18:13
Megkockáztatom, hogy senki nem a földet meg a te papucsodat fogja nézni, hanem a gyerekét/rokonát aki épp ballag. Olyat vegyél fel, ami kényelmes, ezeken általában állni szoktak a nézők. Ha van fehér táskád, nyakláncod, akkor vedd fel azt is és kész, olyan lesz mintha mindig így akartad volna. 🤷‍♀️
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - L’Engel)
jún. 14. 18:03
Szép a papucs, csak fehér és nagyon kényelmes ha állnom kellene :)
2. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 14. 17:59
Én egy szép szandált vennék fel hozzá, de nehéz úgy ítélkezni, hogy nem látjuk milyen is az a papucs. :)
jún. 14. 17:42
Kislányomnak most lesz a ballagása és egy szép alkalmi ruhát vettem, fekete felső és szoknya szett csipkés. Viszont nincs hozzá megfelelő cipőm. Van egy dízsesebb papucsom illő az alkalomhoz? Vagy vegyek hozzá egy cipőt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook