Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretői viszony fórum

Szeretői viszony (beszélgetés)

1 2
35. Ancsika81 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 20:06

Szia!

Ok.

...ha Neked jó, nekem is!

Élvezd ki minden pillanatát!

34. fenevigye (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 19:21
Ne halgass rám sem, meg másokra sem. Úgy csináld, ahogy neked a legjobb.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Srcrss)
jún. 15. 19:19
Igen meg most nem
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Fenevigye)
jún. 15. 19:19
Nem akarom elrontani azt ami kozottunk van . Ezert meg most nem
31. srcrss (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 18:42
Én nem kérdeznék semmit. Egyelőre biztos nem.
30. fenevigye (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 18:22
Egyenjogúság van, 30-éves korban már merésznek kell lenni. Főleg szeretkező partnerrel.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Liliom10)
jún. 15. 18:18
Nem merem 😂😂
28. liliom10 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 16:15
Kérdezd meg tőle !
27. Violet18 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 15:44
Muszáj így, különben rossz lesz, nagyon rossz 😞
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Violet18)
jún. 15. 15:38
Lehet igy kene felfognom haha ugazad van. Vagyis amugy eddig igy is fogtam fel … csak elegge rendes , es jol esik tole ezert elkezdett bonyolodni a helyzet.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Liliom10)
jún. 15. 15:37
2 honapja. Es miert pocsekolnam? Ha en eddig teljesen jol el voltam igy… csak valami valtozott benne es nemtudom higy mi es ez erdekelne
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Srcrss)
jún. 15. 15:36
Koszonom , ket eve van baratnoje de sztem nincsenek valami joban.
jún. 15. 14:43
Sztem csak használd. Elhagyni nem fogja a bnőjét ha mégis veled ugyanezt fogja tenni. Élvezd amikor lehet. Es ugyanez a többi pasival is. Ne érdekeljen h van e valakijük, csak élvezd amit adni tudnak
22. Ildi
jún. 15. 13:19
Úgy élsz ahogy akarsz, azt teszel amit akarsz.
21. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 13:12

A főnöködnek két éve van barátnője, akit senkivel nem csalt meg, csak fél éve Veled ! Képes volt másfél évig hűséges lenni ? Talán...

A szememben nincs elég önbecsülésed ! A Te korodban már éretten kellene gondolkodni, nem " pocsékolni" a legszebb éveidet egy olyan férfire, aki semmit nem akar tőled, se komolyabb kapcsolatot, semmit, csak szórakozik Veled.

Egyetértek Timycattal.

20. srcrss (válaszként erre: 19. - Ágio8405)
jún. 15. 11:59
Általában akkor húzza a rövidebbet, ha a pasinak felesége, gyereke van. De egy két éves kapcsolatból simán kiléphet...
19. Ágio8405 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 11:12
Az biztos hogy te jobban bele vagy bonyolódva mint ő beléd és itt te fogsz sérülni. Az meg hogy mit miért csinál csak ő tudja, egyikünk sem gondolatolvasó, csak sokunk látott, hallott már pár ilyen sztorit és az esetek 99%-ban a szerető húzza a rövidebbet és ő sérül.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Timycat)
jún. 15. 11:03
Persze igazad van. Csak koztunk ez az egesz “vonzodas” mar 4 eve tart csak egyiken sem leptunk mert kapcsolatom volt , persze o ezt tiszteletben is tartotta … de mindig ott volt koztunk az a vonzalom v nemisntudom h hivjak. Csak szeretnek tisztabban latni hogy mi lehet most benne .
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Srcrss)
jún. 15. 11:00
Igen nem erzem magam hasznalva! Sot! Nagyon odafigyel ram amikor talalkozunk mindig.
jún. 15. 11:00
En jol erzem magam a jelenlegi helyzetben is , csak tisztan szeretnek latni. Szoval nem kattogok rajta egesz nap koszii
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ancsika81)
jún. 15. 10:59
Ez az elso hogy szereto vagyok, sose voltam szoval nincs tapasztalatom. Nekem jelenleg jo nem ugy fogom fel h hasznal mert nekem is jo. Noncs mellettem senkije. Nemtudom hogy tobblett e … inkabb mas lett mint ami volt az elejen. Koszonom
14. timycat (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 10:33

Nézz körbe, keress egy pasit akinek csak te számítasz! És ott nem csak szexre gondolok, hanem aki téged helyez előre akár a saját rovására is.

Én elhiszem hogy ez most így neked tök jó, meg izgi, de nézd reálisan, pro-kontra lista.

30 éves vagy, ideje racionális döntéseket hozni. Sosem vagyok népszerű ha kifejtem azt a nézetemet, hogy egy nő életében az egyik legfontosabb "befektetés" a jövőjébe az, hogy kivel "jár össze", a házasodás meg aztán pláne. Lehet ezzel vitatkozni, de ha igazán belegondolunk full igaz. Értékrend, célok és persze az anyagi szempont sem utolsó.

Szóval élvezd, használd, de ne mélyülj el. Ha látod hogy kezd lehúzni az örvény akkor lépj ki. Az igazán ostoba döntés volt, hogy olyannal keveredtél össze akivel egy helyen dolgozol, pláne alá-fölérendeltségben.

Ja és még valami, orvul szerzett férfi orvul vész el.

13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Globus)
jún. 15. 10:26
Miközben 4 éve kerülgeti őt :D
12. globus (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
jún. 15. 10:17

"A baratnojevel 2 eves vannak egyutt, sosem csalta meg es volt felesege 16 evig ot sem csalta meg soha. Ismerem ot tenyleg nem ilyen tipus"

Ezt bekajálta...

11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 10:05
Éppen leépít.
jún. 15. 08:56
Ennek látsz bármi jövőt? Gondolj bele, tegyük fel beléd esik, elhagyja a csajt, felvállalna téged? Fura lenne egy munkahelyen dolgozni hárman.... Te mit szeretnél? Ja és ne higgyj el neki mindent (pl hogy nem csalta meg a feleségét, meg ilyen nem is szexel az asszonnyal, barátnövel dumákat)
9. andi6020 (válaszként erre: 4. - Ancsika81)
jún. 15. 07:49

Egymást használják.

Miért van az, hogy azt gondolják, csak a férfi használhatja ki a nőt?

8. andilaci (válaszként erre: 6. - Globus)
jún. 15. 07:44
Jó ötlet hasznos lehet😉
7. srcrss (válaszként erre: 4. - Ancsika81)
jún. 15. 07:21

"Milyen érzés,hogy csak használ Téged?"

Milyen kérdés ez? Nekem úgy tűnik, hogy kölcsönös. 😄 És kezdenek elfajulni a dolgok.

6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 07:10

Hány éves a kapitány? Ha te 30 vagy, ő 16 évet házas volt, 50?

Félre a viccel, akár az is lehet, hogy többet érez, de a kimondott szavai alapján ne ringasd magad illúziókba.

Nagyobb baj, hogy egy helyen dolgoztok. Hosszabb távon nem szerencsésy(házinyúlra nem lövünk), azért ha látsz más munkahelyet, inkább dobbants.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook