Szeretői viszony (beszélgetés)
Szia!
Ok.
...ha Neked jó, nekem is!
Élvezd ki minden pillanatát!
A főnöködnek két éve van barátnője, akit senkivel nem csalt meg, csak fél éve Veled ! Képes volt másfél évig hűséges lenni ? Talán...
A szememben nincs elég önbecsülésed ! A Te korodban már éretten kellene gondolkodni, nem " pocsékolni" a legszebb éveidet egy olyan férfire, aki semmit nem akar tőled, se komolyabb kapcsolatot, semmit, csak szórakozik Veled.
Egyetértek Timycattal.
Nézz körbe, keress egy pasit akinek csak te számítasz! És ott nem csak szexre gondolok, hanem aki téged helyez előre akár a saját rovására is.
Én elhiszem hogy ez most így neked tök jó, meg izgi, de nézd reálisan, pro-kontra lista.
30 éves vagy, ideje racionális döntéseket hozni. Sosem vagyok népszerű ha kifejtem azt a nézetemet, hogy egy nő életében az egyik legfontosabb "befektetés" a jövőjébe az, hogy kivel "jár össze", a házasodás meg aztán pláne. Lehet ezzel vitatkozni, de ha igazán belegondolunk full igaz. Értékrend, célok és persze az anyagi szempont sem utolsó.
Szóval élvezd, használd, de ne mélyülj el. Ha látod hogy kezd lehúzni az örvény akkor lépj ki. Az igazán ostoba döntés volt, hogy olyannal keveredtél össze akivel egy helyen dolgozol, pláne alá-fölérendeltségben.
Ja és még valami, orvul szerzett férfi orvul vész el.
"A baratnojevel 2 eves vannak egyutt, sosem csalta meg es volt felesege 16 evig ot sem csalta meg soha. Ismerem ot tenyleg nem ilyen tipus"
Ezt bekajálta...
Egymást használják.
Miért van az, hogy azt gondolják, csak a férfi használhatja ki a nőt?
"Milyen érzés,hogy csak használ Téged?"
Milyen kérdés ez? Nekem úgy tűnik, hogy kölcsönös. 😄 És kezdenek elfajulni a dolgok.
Hány éves a kapitány? Ha te 30 vagy, ő 16 évet házas volt, 50?
Félre a viccel, akár az is lehet, hogy többet érez, de a kimondott szavai alapján ne ringasd magad illúziókba.
Nagyobb baj, hogy egy helyen dolgoztok. Hosszabb távon nem szerencsésy(házinyúlra nem lövünk), azért ha látsz más munkahelyet, inkább dobbants.
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Milyen a szomszédi viszonyotok?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...