Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok!
Csùszik a gipszlevétel, holnap este fél 6ra kell mennem. :)
Szia!
Ha sokat fújod az orrodat,akkor bizony bedagadhat.És nem csak félévesen,hanem később is.Nálam rendszeres vendég az allergiás nátha és bizony sok orrfújás után észreveszem,hogy duzzad egy kicsit az orrom.
Vastag a bőröd-akkor még simán belefér,hogy félévesen be van dagadva.De azért ahogy telnek a hónapok,kell változást látnod,ha mindig csak egy picit,de akkor is.
Kívánom,hogy ugyanúgy éld meg a gipszlevételt,mint egykor én.Hatalmas pillanat volt,mikor először megláttam a tükörben az orromat.
Szóval legyen nagy BOLDOGSÁG!
Sziasztok!
Fél éve volt orrműtétem, azóta most először lettem náthás, es úgy látom, mintha most jobban be lenne dagadva. Ez lehet a nátha miatt? Bár nekem még alapból is elég nagy szemből, és még mindig kemény, pedig elvileg hat hónaposan szokott bekövetkezni a látványosabb apadás. Az enyém még mindig nem nagyon akar mozdulni, pedig remélem hogy fog, mert amit most látok szemből, annak még nem szabadna így maradnia. Hallottatok már olyanról, akinek fél évesen még jobban be volt dagadva az orra, de aztán mégis leapadt, és tetszett neki? Mert kezd aggasztani, hogy ennyi idősen is még ekkora az orrom. Bár az is igaz, hogy vastag a bőröm, ami ugye lassabban gyógyul.
Köszönöm Corleone!
Igen, KT nekem is megemelte az orrcsùcsot. Sokat pihentem ezen a héten bàr ez a félig ülve alvàs annyira nem kényelmes de ez legyen életem legnagyobb problémája :) Holnap megyek varratszedésre, nemsokàra hìvom az asszisztenst az időpont miatt.
Nagy pillanat lesz holnapi de azért addig még készìtek egy-két fotòt ;) és természetesen holnap is, hogy meg tudjam osztani veletek az ùj nòzimat! :)
Puszillak
Lucky gratulálok az orrodhoz! Meglestem a gipszes képeket, és csak azt tudom mondani, amit a többiek...már most látszódik milyen formás lett az orrod. Nagyon szép kis nőies nózi lapul a gipsz alatt. Neked is megemelte KT az elejét, ha jól láttam. Dejóó, hogy túl vagy rajta! Pihenni pihenni!!! :)
Jót mosolyogtam ezen a "az utòbbi két napban több fénykép készült rólam mint az elmúlt 33 évben" :D mintha csak én írtam volna. Szerintem a két hét alatt lőttem vagy 200 képet az arcomról, anno meg fényképezőt se lehetett a közelembe hozni. Mennyivel másabb minden így, hogy kicsit több önbizalma lett az embernek...mindez a szép orrnak köszönhetően! :)
Én ma vagyok 1 hónapos :) A légzés még nehézkes, de majd alakul! :) Puszi!
Szóval KT elvégezte a szőrtelenítést :-)
Dóri akkor ez nem felszívódó volt?
KT már csak ilyen! Várni kell rá de megéri! ;)
n 11re mentem hozzá műtétre és 14:45kor jutottam be a műtőbe :)
Én is anyuval megyek a gipszlevételre. Érdekes, amit írsz mert én sem mondtam soha senkinek, hogy mennyire zavar az orrom. Furán néztek a barátnőim mikor bejelentettem nekik, hogy mire készülök. Persze ettől függetlenül támogatnak mindenben!
Annyira jó érzés, hogy megtettem ezt és végre normális életet élhetek majd ezek után!
Hát az tuti, ez felejthetetlen, mert akármikor a tükörbe nézek, mindig megcsodálom a nózimat és annyira természetes látványra, hogy nem is tudom, hogyan bírtam élni azzal a régi orral.:D Sosem felejtem el, amikor anyu elkísért a gipszlevételre, és amikor kimentem gipsz nélkül a váróba, csak annyit mondott hogy: Jaj de szép! :D Én meg a nyakába ugrottam és megöleltem.:D Annyira boldog voltam, hogy ami évekig zavart és nem mondtam el senkinek, hogy ez ennyire fusztrál, végre a múltté, és anyuval is megoszthattam a boldogságomat.:D Ezt még most is megkönnyezem..:D
Én ma voltam KT-nál itt sopronban, mert volt egy varratom ami elég látható helyen volt, és valahogy kimaradt a varratszedésnél. Na és megnézte KT, és mondta, hogy annak már nem kéne ott lennie, szóval finom gyors mozdulattal kiszedte, semmit sem éreztem.:D Nagyon ügyi volt..igaz hogy vártam rá 3 órán keresztül (kicsit csúszott a műtétje), de megérte, mert végre nincs ott a varrat, és nem hiszik azt hogy szőrszál lóg ki az orromból. :D
:)
Na én is valami ilyesmit szeretnék érezni és szerintem ilyet is fogok! :)
Lucky a szépet nagyon könnyű megszokni.
Én amikor odamentem a tükörhöz,elkezdtem nézegetni az orromat,jobbra fordítottam a fejemet,balra,végig simítottam az orrhátat,hogy azta,nincs pukli,az orrcsúcs a helyén és csak ennyit mondtam:"ennek az orrnak mindig is így kellett volna kinéznie."
Hihetetlenül elégedett voltam és boldog.Már nem ciki az orrom...
Igazad van Keki! Én màr most azt mondom, hogy KT remek orvos!!! Azt hiszem a legjobb döntést hoztam amikor őt vàlasztottam.
Tudom, hogy a tükörben magamat fogom látni de biztosan szoknom kell az ùj orromat. Viszont meglepő, hogy az utòbbi két napban több fénykép készült rólam mint az elmúlt 33 évben pedig most nem vagyok túl szalonképes :)
Lucky ugyanaz az arc fog visszanézni,csak sokkal lágyabbak lesznek a vonásaid,a szemek,száj előtérbe kerülnek,már nem lesznek takarásban,és az orrod szép lesz.Kaptál egy olyan orrot,ami az arcszerkezetedbe beleillik,de attól még te maradsz,viszont egy igazi,csajos,szeretnivaló orral.Szóval valahogy így képzeljed el.Magadra fogsz ismerni :-)
És ha így fogsz érezni majd,akkor lesz jó,mert az orvos akkor teljesítette a küldetését.Legalábbis én így látom ezt a dolgot.
Én mikor hazajöttem már akkor azt néztem, hogy hova tűnt az orrom. :)
Kellett 1-2 nap mire megszoktam, hogy màs a formàja. Màr amit a gipsz alòl làtok. Gondolom milyen furcsa lesz làtni az egészet. Teljesen más arc fog visszanézni a tükörből. :) Küldöm majd a képet, amilyen hamar csak tudom!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?