Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Bizony,az orrcsúcs lejjebb megy.Igen,és így logikus,hogy az "alja" is.
A turcsiság eltűnik,oda kell kerülnie az orrcsúcsnak,ahová a látványterven az orvosod megtervezte.
Titok,vagy lehet tudni,hogy kinél szépültél?
Duzzadtságra kenjed be éjjelre körömvirágkrémmel külsőleg az orrodat,nagyon szokta szeretni az orr ezt a fajta törődést.
Gyógyulgassál!
Szia!
Nekem is turcsinak tünt az elsö 2 hetben. emiatt ne aggodj, majd szepen "kijön" a formaja :)
Massima most esett le:megkaptam a piros pontot :-)
Ugyanis először nem értettem...pár perc kellett,köszike :-)
Szívesen :-)
A műtétre fontos,hogy olyan felsőbe menjél,amit aztán gipszesen is feltudsz venni.Én jó szoros garbóban mentem,nehogy az utolsó pillanatban megfázzak,csak akkor volt gond,mikor indulhattam haza,és ott álltam a szoros nyakú garbómmal...
Megoldottam:pizsifelsőben jöttem haza :-)
Gipszlevétel után már a garbó is simán felvehető,csak a nyakát úgy fogtam,hogy az orromat ne érintse,amikor felveszem.
Ha pont akkor menstruálsz sincs gond,mert az orrplasztika kevés vérveszteséggel jár.
Inkább ilyenkor azon gondolkodnék el,hogy jár-e fájdalommal,görcsökkel a menstruáció,vagy simán lezajlik,tehát nem zavaró tényező.
köszi
:)
Gondolom ebben az időszakban ruhákban is főleg gombolós típus a jó,ne akarjak feltuszkolni egy garbót magamra igaz?:)
Főleg,hogy egy hétig otthon leszek.
Szerintem akkor én megnyitnám a hülye kérdések topicot;
Nem láttam még arra vonatkozóan kérdés,hogy mennyire okoz gondot,okoz-e,ha pontosan a műtét napjára várható a menstruáció?
Szia!
Jelentkezek a piri pontért :-)
Fogmosás:a gipszes hét alatt nem egyszerű,a szánkat alig tudjuk nyitani,de aztán gipszlevétel után egyre könnyebb lesz.
Hajolás:húzódhat,zsibbadhat az orr.De ehhez még hajolni sem kell,alapból is jelen lehet ez az érzés.Féléves korban kezd rendeződni,amikor az orr rendes vérkeringése beindul.
Ami egy kicsit is megerőltető az orrnak,jelzi.Amit írtam,húzódik,zsibbad,duzzad.Van,amit ki lehet küszöbölni pl.a sportolást eltolni,de van,ami a napi teendők közé tartozik és el is kell végezni.Na nem a konyhaszekrény emelgetésére gondoltam.Alapdolgokra.Az orr duzzad,de ez a gyógyulási folyamat része.Ezt nem ússza meg senki.Csak van,akinél jobban,van akinél kevésbé.
De egy ideig tény,hogy az orrunk a főnök :-)
Sziasztok!
Elsősorban azoktól kérdeznék,akiknek volt már műtve az orra.
Előfordult-e olyan cselekvés-mozgásforma,napi rutin során,amelyben esetleg meglepődve tapasztaltátok,hogy nem megy olyan könnyedén,mint műtét előtt?
Gondolok itt olyan egyszerűnek tűnő dolgokra,mint cipőfelvételnél hajolás,fogmosás lendülete stb..vagy bármi,amit a hétköznapok során könnyed rutinnal végeztünk,de műtét után kicsit meggyűlt vele a bajunk.
Na,ha valaki ezt értette,hogy mit zagyválok itt kap egy piros pontot ;)
Szia!
Mit találtál a kindertojásban? :-)
Remélem,hogy valami szépet <3
Szia!
Facebookon megtalálod,vannak fent képek műtét előtt,műtét utáni állapotról.
Youtube-on beütöd a nevét,több videót is kiad,amik nagyon hasznosak,szinte minden benne van információszerzés céljából is.
Ha pedig elakadsz,lenne kérdésed csak írjál,valaki mindig fog válaszolni.
Nálam van fent kép,megtudod nézni.
Tetszik-ez a legfontosabb,nagyon örülök neki.Ha a tapaszok lekerültek,akkor kenjed körömvirágkrémmel külsőleg az orrodat,főleg éjszakára,gyulladásra,duzzadtságra kitűnő.
Igen,még lejjebb fog menni,most főleg,hogy már a gipsz nem tartja,már csak a tapaszok,amik tartják.Tapaszlevétel után aztán beáll heteken belül a végső helyére.
Türelemből külön megszavozok neked egy csillagos ötöst :-)
Szia!
Ezen a héten sok gipsz lekerül :-)
Jöhetnek a szép orrocskák <3
Sziasztok!
Már csak 1-et kell aludnom, és lekerül a gipsz!Már nagyon várom! Olyan érzés ez, mintha kindertojást bontanék. Naaaa, mi van benne? :) :)Biztosan furi lesz, de a jót könnyű megszokni! Minden szépen lement, már nem is látszik semmi se.Elég gyorsan ment szerencsére. Holnap jelentkezek, hogy milyen lett!Addig is szép napot mindenkinek! :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?