Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Teljesen normális.Nem egyformán gyógyul az orr "két oldala",ezért az asszimmetria.Idővel helyreáll.Még hetekig eltarthat.
Szóval ne aggódjál.
Egyértelműen szép.
Ha megnézed az eredetit,és a műtét utánit,hatalmas változás-ilyennek kell lennie egy női orrnak.
Megszabadulni a puklitól és ezáltal a kampós orrtól hatalmas megkönnyebbülés,majd meglátod.
Találtam egy jobb képet:
Ilyen lesz az orrom
itt lárszik, h az orrnyergen hagyott egy nagyon picit a pukliból. Ez milyen?
Szia Adél!
Akkor február 17 a TE nagy napod lesz :-)
Alsó kép:egy nagyon minimálisat az orrcsúcson még emelnék,mert kicsit olyan hatása van,mintha nem lenne a helyén.Ha egy kicsit ereszkedne,akkor már lenne benne egy icipici kampó./de ez csak az én véleményem,ettől függetlenül szép kis orr/
Viszont kérdés,hogy akkor az orrlyukakba bele lehet-e látni v. sem.
Az igazság,amit te is írtál,hogy hozott anyagból dolgozik az orvos,és mindent nem lehet megvalósítani,amit elképzelünk.
De mindig azt kell nézni,hogy azokat a zavaró dolgokat megszűnteti az orvos,amikkel nem szeretünk együtt élni.
És az is igaz,hogy nagy orrból nem lehet kicsit csinálni,csak hiszik sokan.Sok szempontot figyelembe kell venni és ha már az az orr nem lesz nagy,hanem normál méretű,akkor a műtét sikerrel járt.
A műtét előtt feltétlenül gyere fel,mert a drukkról nem maradhatsz le.
És Adél ha bármi kérdés felmerül benned,szívesen válaszolunk-ezt szerintem mondhatom minden fórumos nevében.
Sziasztok! Hát utoljára júliusban jelentkeztem. Tegnap voltam konzultáción Bajusz Hubánál és febr, 17én lesz a műtét. Ami igazán megfogott benne az az őszintesége volt. Az arcom teljesen asszimetrikus, ezért nem is tud teljesen egyenes orrot csinálni nekem, mert akkor jobban felhívná az asszimetriára a figyelmet. Vagy járom és állkapocscsontot is műtünk, vagy elégedjek meg egy nem teljesen tökéletes orral. Szemből ami gond van vele aszt az orrsövényműtét megoldja, oldalról meg mondta, h a nagy pukliból kell egy mm-t hagyni, h az orrnyereg ne essen össze. Nagy orrból nem lehet tökéleteset alkotni :/ Az orrcsúcshoz meg nem nagyon tud hozzányúlni, h ne legyen nagyon természetellenes. Kicsit hegyesebb orrot szeretnék, mint a látványterv, de piszésebbet tud csak garantálni. Kiegyenesíteni ki tudja, de ívet nem tud bele rakni, mint amilyet szerettem volna.
Ilyet szerettem volna:
Kb. ilyen lesz
Piszés, és az orrnyergen lesz egy mm.
Kétszeres görbület van az orrsövényemen és belső porckinővések is vannak, a bal orrlyukamon alig kapok levegőt. A légzésem 80%-kal fog javulni.
Hát nem olyan lesz, mint amit elképzeltem, de ez a maximum, amit ki tud belőle hozni.
És ha már nem lesz görbe és puklis, akkor is már bátran fogok képeket készíteni, és nem szemüveggel leplezni az asszimetriát és a puklit.
Vélemények az alsó képről?
Szia!
Igen,a műtét utáni éjszaka ilyen,levegő tényleg nincs,csak a szádon keresztűl,de ezzel úgyis számolunk.Sőt,még gipszes időszak alatt is.
Alvás nálam nem is létezett,csak bóbiskolás,el-elszunyókálás.
Kitartás,a szép orrod már ott van a gipsz alatt,van ennél fontosabb?! :-)
Ha most már nyugodt vagy,akkor az jó jel :-)
Várunk vissza nagy szeretettel és küldök neked egy bátorító Dóriölelést <3
Nagyon szépen köszönöm! Most nagyon nyugodt vagyok, délelőtt bezzeg fél óránként jöttek rám az ingerek. :D
Az a jó izgatott érzés van már bennem.
Majd igyekszem jelentkezni! :))
Vivike holnap gondolunk rád,a TE nagy napod jön.Remélem,hogy sikerült megnyugodnod,de ha bármi van,csak írjál,itt vagyunk neked.
Váljon valóra az álmod,szép orrot kívánok és aludjál egy jót a műtét alatt.Minden rendben lesz!
Szia Dóri és Vivi :)
Megkaptam az üziket, nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a segítségeteket!:)
Szia Dóri!
Időpontot kell kérni az asszisztenstől konzíliumra.Gyorsan fogsz kapni.
Ott megbeszélitek,hogy mi a problémád az orroddal,min szeretnél változtatni.KT elmondja,hogy mi az,ami megvalósítható abból,amit szeretnél-ugye hozott anyagból dolgozik.Ha van idő,elkészíti a látványtervet helyben,ha nem,akkor e-mailban küldi.
A konzultációtól számítva kb. hat hét múlva kapsz időpontot műtétre.Ha nagyon sürgős valamilyen oknál fogva,mindig tart fent üres helyet,pl.valaki külföldről jön haza,stb...
Az összeg fix,átküldöm priviben,hogy mi mennyibe kerül.
Szép estét:Dóri
Nagyon várom,hogy jelentkezz!!!
Nem féltelek,tudom,hogy készen állsz mindenféle szempontból.
Pusszancshegyek <3
Na szuper.. :D:D:D
;))
Ma délután megjött :) Kell ennél több? :D
Köszi a drukkot, kedden visszakapod!!!
Most már nyugi van, viszont elkezdtem nagyon görcsölni. Van egy sanda gyanúm, hogy "véres műtét" lesz! :D
Holnap nagyon gondolunk rád! :)) Remélem össze tudunk futni kedden, de nem biztos, hogy korábban odaérek!
Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)
Szerencsére párom (igen csak meglepő módon) az elejétől kezdve támogat és mikor elbizonytalanodom, nagyon pozitív és tartja bennem a lelket.
Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy egyszer úgy is meg kéne műttetni. :)
Már sokkal nyugodtabb vagyok! ;)
Sziasztok!
Korrigáltatni szeretném az orromat, nem tetszik, sosem tetszett profilból. Kárász Tamásról sok jót hallottam, olvastam, így ő utána érdeklődök elsősorban. Leírnátok, hogy mi a menete az egész eljárásnak, kezdve a konzultációval? Mennyi idő míg fogad, onnantól kezdve kb. mikor tud adni időpontot stb. Illetőleg egy körülbelüli összeget is jó lenne, ha írnátok, tudom, hogy ez mindenkinél változó, de mégis kb. mennyire számítsak.
Köszönöm! :)
Üdv,
Dóri
Jajj, Dóri, nagyon köszönöm! Készülődök lélekben is, gyakorlatilag is. Amint tudok, jelentkezem!
Puszillak
oh,jajj.
Akkor letöltök pár depresszív filmet,hátha az segít és mikor nagyon kell nevetnem,megpróbálom felidézni.:)
Igen,valahogy éreztem,hogy a jóga egy időre kerülendő.
De vajon mennyi ideig kellene nélkülöznöm?
Gondolom,itt sok hónap is eltelhet,mire újból elkezdhetem.
Manda holnap a TE nagy napod jön!
Úgyis tudod,hogy mit kívánok:szép orrot,váljon az álmod valóra!
Gondolni fogok rád és várlak vissza nagyon nagy szeretettel <3
Millió puszi!
Szia!
Jógázás:amit írtál,az nem tesz jót az orrnak.Duzzad tőle.
Nevetés:gipszes időszakban inkább csak mosolyogjál,utána is hat hétig csak finoman,az orrnak ennyi idő kell,hogy rendesen összeforrjon,szóval óvakodni kell az intenzív arcmimikától.
De később majd bepótolod a kacagást :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?