Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,én két konzultáción voltam nála, és lassan közeleg a műtétem is.
Szóval műtéti tapasztalatom még nincs,de minden egyébbel állok rendelkezésedre.:)
Megkaptam :-)
Gyönyörű lett az orrod és olyan picike az eredetihez viszonyítva,szuperul megcsinálta Tamás.Tényleg olyan,mint egy álomnózi,jobb lett,mint a terv.
Akkor most van nagy-nagy boldogság,én is veled együtt örülök!!!
Küldtem Neked emailt! :) Túl vagyok a gipszlevételen, varratszedésen. Nekem tökéletes már így is. Szebb lett, mint amit vártam. A pici duzzadást ha leszámítom, álomnózi nekem :) Nem szokott elsőre a bőrből is kivenni, de esetemben úgy döntött még a műtét, hogy kell, mert túl széles lett volna. Igy legalább megúsztam egy korrekciót. Áldom Kárász Tamás kezét!
Azt mondtam, hogy féltem, hogy túl pici lett... erre Ő, hogy ilyet sem mondott még senki a praxisa alatt :D
Manda holnap siess majd haza,annyira kiváncsi vagyok az eredményre.
Remélem,hogy lesz nagy-nagy boldogság!!! <3
Szia!
Én azt beszéltem meg KT-val, hogy kisebbíti, viszont nincs nekem varrat. Legalábbis lent nincs. Érdekes, mert amúgy meg úgy tűnik, hogy picit beljebb vannak. Lehetséges, hogy felülről rakta beljebb?! Majd kedden kiderül nekem is és jelzek majd! :)
Szia Niki!
Nagyon szép a terved! Egyetértek Manda76-tal az összképet illetően! :)))
Szimy mindent szívesen :-)
Átküldtem az elérhetőségét is RÖ-nek,mert tegnap kimaradt és mielőtt elaludtam,akkor ugrott be...
Köszönöm a dícséretet az orrom nevében <3
Százszor is végig csinálnám az egészet az eredmény miatt,szóval nagyon jó,hogy már túl vagyok rajta,számomra egy pozitív élmény volt.
Mire a műtétedre kerül a sor már úgy mész oda,ha megkérdezi RÖ,hogy van-e kérdésed a műtéttel kapcsolatban,lehet,hogy azt mondod,hogy nem :-)
Én azt mondtam,és csak nézett nagy kikerekedett szemekkel KT:-)
Mi pedig örülünk,hogy itt vagy!!!
Hát ebben igazad van csak egyszer kell végig csinálni és nem gátolhat meg a távolság, főleg ha tényleg szépre akarom és jó kezekben lenni. :)
Igen azért nem egyszerű találni sem nem mindegy, hogy kire bízzuk magunkat, de én hiszek Nektek, hogy Ő tényleg jó, mert már mondták sokan. :) De jó neked, hogy Te már túl vagy az egészen és már az új orroddal éldegélhetsz, néztem a képeidet és nagyon-nagyon szép lett büszke lehetsz rá! :) Az aranyos Tőled, hogy már rég túl vagy rajta és itt vagy még, hogy másoknak segíts és bátorítsd Őket! :)
Nagyon szépen köszönöm a privátban leírtakat is nagyon sokat segítesz vele! Örülök, hogy idejöttem így sokkal felkészültebben tudok majd neki indulni :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?