Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon szép lett az új orrod, illik hozzád! Gratula!
Broxán nehogy most állj neki takarítani!Pihenjél,mert ha ilyeneket csinálsz úgy beduzzad az orrod,hogy nagyon feszíteni fog-még jobban,mint most-nagyon nem jó érzés...
Picit én már unom pedig hogy vártam 😅 Ma már aktivkodtam,mosogatas,por törlés,porszívó felmosas..kicsi lakás átka h olyan könnyen koszolodik,vagy jobban meglátszik rajta tudja a fene 😄
Köszönjük,neked is kellemes húsvéti ünnepeket!😃 😍
Kosziiiii!!!!! Teszek majd fel tapasz nelkulit es jo minosegu kepet meg par nap es jon 😊😊😊 kellemes husvetot mindnekinek!
Szia!
Nagyon szép lett az orrod.Tapaszok nélkül is majd rakjál fel,az az igazi :-)
Sokkal lágyabbak lettek az arcvonásaid,hát bizony ennyit számít egy orr.
Gratulálok hozzá 👍
Akit érdekel töltöttem fel képet a nózimról , en tegnap voltam varratszedésen! Még mindig imadom a KT nagyon rendes es semmi sem fajt egyedul a tapaszt ahogy szedte le az arcomrol az kicsit rossz volt azert de a varratszedes maga az semmi sem volt! Amikor megnezhettem az orromomat kicsit sem izgultam hiszen tudtam hogy magyarorszagon a legprofibbhoz mentem es ahogy beleneztem a tukorbe olyan volt mint amilyet megalmodtam vagy meg annal is gyonyorubb! Most meg tapaszos allitolag duzzadt is 😂 De en csak annyit latok ebbol hogy gyonyoruseges! 😊😊😊
Allee, de több helyen is van body shop :) (ha Pesti vagy)
Akkor azt hittem hogy halálra unom magam-de nem...minden nap jöttek hozzám-hoztak enni stb...Nem gondoltam volna-de olyan jól el voltam én is itthon "mint egy született feleség"😎😂 Alig tudtam megindulni dolgozni....
Ha így mondod biztos!: altatáshoz nagy labor!Vércsoport nem kell!!!
Már csak 5.5 hét! Május 22 az én NAGY NAPOM! :) Már alig várom!
Sziasztok! Műtét előtt lehet fogat mosni? :)
A TE drukknapod lesz!!! :-)
Neked is üdv. :-)
Teljes vérkép kell,itt megtalálod a rövidítéseket,hogy mi mit jelent:
[link]
Ha úgy vetetted le a vért,hogy egy adott altatásos műtéthez kell,akkor a laboros ill.orvos úgyis tudja,hogy mit kell bejelölni,mi az,ami tegyük fel a gyulladásra utal,vagy a különböző szervek működésére,stb...Szóval ha így kérted,akkor biztosan rendben a vérkép.
EKG az altatás miatt nagyon fontos,az meg van,szerintem ha ezek értékileg rendben lesznek,akkor mehet a műtét.De az operáló orvos úgyis átnézi a vérképet,amit át is küldhetsz neki e-mailban,hogy rendben van-e.EKG meg az altatóorvos asztala.
Sziasztok!
7 hónapos orrom a naplómban. Igaz változás nincs, azért töltöttem fel képet :)
Üdv-üdv, tud valaki segíteni a vizsgálati eredményekkel kapcsolatban? Szóval az a helyzet hogy lehet hogy nem csak ezek az eredmények kellenek a műtéthez, ugye?: Általános vérkép: VVS, Hemoglobin, Eritrociták, Leukociták. Vér biokémia lelet: ALT, ASP, CLT, Timolov, Össz feh. és végül vércukor. És persze az EKG is megvan, mind ezek elegendőek az altatáshoz?
Szorítunk Neked! Nagyon jó már túl lenni rajta, persze tudom sok van még előttem, de a NAGY lépés megtörtént.
Örülök neki hogy túl vagytok rajta:) pihenjetek, gyógyuljatok:) jövőhét Kedd az én napom :)
Tami hogy vagy, hazaértél? Én most értem haza, bedugult a M3-as? Rakok fel képeket és mesélek.
Jesszus,négy órás műtét! HA tudsz majd mesélj kérlek
Hosszú volt a te műtéted is,nem is baj,hogy utána sokáig aludtál.Pihenjél te is sokat,ez a legfontosabb!
Szia Tami!
Majd ha lesz energiád,kicsit részletezzed.Egyenlőre pihenjél,ez a legfontosabb.
"4 éve nem voltam szabin,szokatlan ez nekem de nagyon király "😄😍
Tami remèlem meg tudta csinàlni! Kórhàzban vagy Meg?
Ok. Kitartok Meg a kôrhàzba vagyok. 4 òras volt de Meg nem tudok semmit parommal beszèlt an nagyon nehezen ebredtem èjjel 2 kor tèrtem magamhoz. Engedlek.
További ajánlott fórumok: