Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
A horpadás...és pukli...mintha ismerő lenne mostanában...Sajnálom....
Nagyon aranyos vagy!😍Remélem a te álomorrod is megvalósul!😍Nekem is Ceccsillag nózija volt az álom nózi!De mostmár nekem is teljesült!
Egyébként ,ha valaki műtét elott all,es fel hogy faj ..stb akkor elmondom hogy 0fajdalom!Nekem pl a gipszlevetel volt a legkellemetlenebb de az sem fajt.Pedig azt gondolná az ember hogy mennyire fájdalmas ,hiszen en is es sokan eleg ramatyul néztünk ki(lila foltok),persze vannak/voltak szerencsesebbek is,de tényleg nem fajt!Úgyhogy vagjatok bele nyugodtan,ettől biztosan nem kell tartani😊
Minden áldott nap megnézem a naplod és imádkozok,hogy Kedden gipsz le vétlen olyan orrot lássak amilyen neked van,mert pontosan ugyanilyen az álom orrom! 😍 Remelem nem csak Rezek doktor Úr tud ilyen csodát létre hozni mint a te orrod és Cseccsillagé 🤞🏽
Boldog Nyulat mindenkinek 🐰
Frissítettem a naplómat!
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!😇🎉🐰
Broxán ne aggódjál,nem mozdult el semmi :-)
Retti a "kitüremkedés" lehet a varrat,vagy érezheted azt is,ahogy az orrsövény mellett végig van vágva az orr,az is először olyan "kitüremkedéses",de aztán idővel kisimul.
Szia!
Nekem is tele volt vele mindkét orrlyukam.
A bal oldaliból teljesen eltűntek, viszont a jobb oldali még mindig csúnya belülről (is), pedig már 7 hónapos vagyok..
Szio engem előttetek egy nappal műtött K.T. nekem is vannak bent,elől a csücsökben megalvadt a vér azt óvatosan vizes palcikaval meg puhítottam és kijött viszont jött vele egy kék varrat is,ezt olvastam több lánynal is elvileg nem gaz! Szerintem normális,vagy vér (akkor óvatosan pucold) vagy a felszívódo varrat!
Nekem is lenne egy kérdésem 5 naposan normális ha jött pár csepp tiszta ver az orrombol? Nem taknyos mint az első pár napban hanem folyós tiszta ver,pár csepp és abbamaradt,nincs bedagadva nem feszít a gipsz perpill!
Aggódjak h elmozdult valami odabent? 😭
Tami köszönöm a belépési engedélyt :-)
Az arcomra fagyott a mosoly,amikor megláttam,hogy az a bizonyos "csak" fül-orr-gégész hogyan szétbarmolta az orrodat.Ezért szoktam írni,hogy a fül-orr-gégész nem plasztikai sebész,a plasztikai sebész pedig nem fül-orr-gégész.
Nem is csodálom,hogy KT négy órát dolgozott az orrodon,volt rajta munka bőven...
De olyan helyes kis arcod van,a szemüveg nagyon jól áll,nagyon-nagyon kívánom,hogy az az orr,amit meglátsz olyan legyen,amit először szerettél volna.
/ide írtam,mert nincs beállítva a naplódnál a hozzászólási lehetőség/
Szia!
A sárga szín az utolsó szín,úgyhogy jól alakulsz.
Nem baj,ha még nem jön a levegő,majd ha az orrnyálkahártya duzzadtsága apad és az egész orré,meg a sok váladék-amit betonnak érzel-feloldódik és kiürül,elkezd a levegőnek is szabad útja lenni és akkor tudsz majd az orrodon át lélegezni.
Nagyon szépen köszönjük,neked is kellemes húsvéti ünnepeket!
Szia Tami!
Miért kellene elnézést kérned? :-)
Pihenjél csak,a gipszes időszaknak erről kell szólnia.
Még jó,hogy nem maradsz ki a hörcsögpofi állapotból,aki orrplasztikás,átmegy rajta :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?