Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok . Frissitettem a naplóm akit erdekel 😉
Engem Pozsonyba a katonai kórházba,de az enyém orrsövény műtét lesz.
Én nem kaptam semmi ilyesmit :O
Igen persze lassabban nyugodtabban :)
Azt nekünk autómatikusan fel írták!Szerintem kell!
Tudom, hogy nem áll meg az élet, de akkor olyan öregesen, komótosan kell csinálni! :)
Gipszes időszak alatt antibiotikumot kene szedni? Én múltivitamint es C-vitamint szedek csak! Igen türelem és pihenés csak sajnos az élet nem áll meg és az itthoni teendoket sem csinálja meg egy bejáró nő :( segítség mellett is van pár dolog amit meg kell csinálni de szerintem ezzel nem ártunk (remelem)
Sziasztok. Már átmentem sárgába. Kezd lohadni a dagadás. Levegő = a nullával. Az egyik orrlyukban mintha már érezném, hogy átmegy az orrcsepp. A másik mint egy beton, meg sem mozdul. Az alvás most még csak egy álom, szendergések vannak. Szép ünnepet Mindenkinek!
Sziasztok! Elnezest kerek mindenkitöl, hogy igy eltüntem, csak nagyon megviselt a mütet, mar jobban vagyok, de en is ugy nezek ki, mint egy hörcsög :) naploba irok majd es teszek fotot :)
Általános "anyáskodó" intelmeim: :)
Szóval én így 7 héttel a műtét után fogtam fel, milyen megterhelést jelentett az egész testemnek a műtét. A lábadozást nem vettem komolyan és most próbálok ennek a következményeből kigyógyulni. Az orr az egyetlen vállalható testrész rajtam, a többi vagy ekcémás vagy kiszáradt vagy gombás fertőzést kapott. Egyikkel sem volt még dolgom..., talán így akár a szervezetem a sok "kémiától" megszabadulni. Szóval nem csak az orr, hanem az egész traumatizált testnek jár a pihenés, kímélet.
Alvás, tv bámulás, fórum olvasgatás! Kár hogy nincs receptre türelem, azt még felírhatnának!
Ha és probiotikum 6 hétig, nem csak a gipszes antibiotikumos időre! Szép napokat Mindannyiotoknak!
Már én is nagyon várom! :)
Ki fog műteni?
Szia.az enyém pedig május 19. 😀 alig várom túl legyek rajta.
:) nem nincs, "ennyi" pont elég volt :)
Keki70 nagyon szépen köszönöm! Nem mertem ennyire úgyhogy most ismét neki kezdek.De jó hogy vagy!
Átküldtem az orrtisztítást,mert arra azért vigyázni kell,nehogy a duzzadt orrnyálkahártya összetapadjon.
Éppen elég helyről vettek vért,vagy van még ötleted,honnan kellett volna ? :-)
Akkor meg vagy...Vérkép ès EKG.Ennyi:)
Köszönöm a válaszokat! Persze mondtam hogy altatásos műtét lesz. A lényeg amiért fel tettem a kérdést az az, hogy fogalmam sincs hogy a nagylabor az most összefoglalva mindkét vizsgálat? "Vagy nem tudom" :). Szóval az EKG "mellet" tőlem "csak" vénából, és az ujjamból vettek vért.
Holnapra jobb lesz! Torolgesd fulpalcikaval ami kifolyik
Van ötletetek mit csináljak? Úgy össze van dagadva, hogy nem megy rajta keresztül a Nasivin, akár meddig is tartom bent, felülök és kifolyik? És csak feszít.....
Hú Csajok ez egyre jobban feszít!
És a fogselymezéssel? el sem merem kezdeni! :)
Nevetéssel ki hogy állt gipszes korszakban? Nem tesz jot gondolom? Nem is igazán megy :D vannak dolgok amiket tilos csinálni? Tapasztalatokról meselnetek?
Hamar megvoltam vele :) már pihenek! Megfogadom :)
Hú én még nem merek semmit csinálni! Fogad meg keki tanácsát. Nekem nagyon-nagyon dugul, még az orrcsepp sem tudja kidugítani. Hiába csöppentek várok vele, felülök és a csepp folyik ki. Bár a doktornő mondta, hogy számoljak az ilyennel. Így nagyon keveset tudok aludni. Egy két órát csak.
További ajánlott fórumok: