Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mindenképpen látnia kell az orvosnak.Az nagyon fontos,hogy az orrban nem lehet sem,arra azt írtad,hogy rendben lesz.
A szájpadlásnál kérdés,hogy milyen eredetű.Én a helyedben felhívnám az orvost,hogy látatlanban mit mond,utána már úgyis tudod,hogy elinduljál Pestre vagy sem.
Sziasztok! Lègyszi akiket Rezek doktor ur műtott,
ìrnàtok nekem priviben vèlemènyt ròla?! Elore is köszönöm.
Szia Hajni!
Nem,minden sokkal gyorsabb.Mivel itt már csak kis beavatkozásról van szó,az orr nincsen szétszedve,újra összerakva,a gyógyulási időszak is lerövidül.
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy korrekciónál is olyan macera a felépülés? Olyankor kezdődik minden elölről? :/
Lila szem, dagadt orr?
Szia!
Hartmann Omnistrip 12 mm x 101 mm-Sebzárónak hívják,neten rendelhető.
Kapható Leukostrip sebzáró /NEM sebösszehúzó/,ez ugyanolyan jó,mert légáteresztős,jó a bőrnek.Gyógyszertárban betudod szerezni.
Szia,
Nekem azt mondja a parom es a Barack, hogy apadt az orrcsucsom az elmult 1,5 honapban es a ferdeseg eyre kevesbe lats zik!
Nekem toleletesen minden egyeb szempontbol, soha ilyen jol nem kaptam levegot!
En is erzem meg h az orrcsucsom erzekeny picit, van ahol meg nagyon be van kemenyedve,van ahol mar tok normalis tapintasra.
Teszek majd fel 7 honapot kepet is!
Szia!
Mi elég sokan nem vettünk...de gyógyszertárban biztos van-csak mond hogy mire kell!Szerintem fölösleges ha ki indulok magamból...duzzad hónapokig-addig tuti nem fogod ragasztgatni /de ez az én véleményem /
Szia!
Én lassan 8 hónapos leszek...A horpadásom a barátnő szerint is! tovább horpadt...Még van ahol kemény az orrom még most is...viszont állandóan folyik-van hogy úgy hogy nem is érzem csak azt hogy elcsöppen..🤔🙄😨😦😭
Sziasztok!
Most láttam...Dr.Viczián Csaba használ 3D tervezőt mindenféle műtéthez ahol látni lehet a végét a műtétnek...Mindennek-orr-cici stb...Ha Valaki műtét elött van szerintem nézzen utàna🤗😊
Szívesen :-)
Nem kell aggódni,ilyenkor még teljesen normális,de időről-időre jobb lesz.Hat hónapig az időnkénti dugulás is teljesen normális,utána azért már rendeződnie kell.
Amíg duzzadt az orrnyálkahártya,a varratoknál is ott a duzzadtság,aztán a sebek az orrban,ezek mind gátolják a levegő útját.
Rendeződni fog idővel.
Szia!
Holnap a TE nagy napod jön!Mint mindenkinek,neked is szép orrot kívánok,váljon valóra az álmod!🍀
Szia!
Akkor nemsokára eljutsz az orvosodhoz.A profilod nagyon szép,de szemből a ferdeség nem változott.Ez nem is fog-ha ezért kérdezed,mi jöhet még 7-8 hónap után-majd orvosolja RÖ,rendbe lehet hozni.Ez is benne van a pakliban,előfordul.
Kissé még duzzadt az orrod,apadni még fog.
Szia,köszönjük :-)
Persze,teljesen normális.Majd gipszlevétel után könnyebb lesz,főleg,hogy óvatosan lehet már orrot fújni.Coldastopot próbáltad,ha nem,akkor állj át rá,nem árt,akármennyit használsz belőle.
Sziasztok,
Èn most voltam 7 honapos... Voltak kisebb-nagyobb oromok es csalodasok a mi 7 honapunkban, de azt hiszem jol megszoktuk egymast es a nem tokeletesseget is... mivel Angliaban vagyok nem lattam meg a dokit mutet ota, de jovo honapban vegre eljutok az elso kontrolra 😩😂
Kinek mi a tapasztalata a 7-8dik honap utan?? Nagyobb valtozasok vagy barmi erdekes amit tapasztaltatok az 1 eves gyogyulasi idohoz kozeledve??
Sziasztok! Kellemes Húsvétot mindenkinek.
Moncsicsi01 nagy napja holnap lesz, szorítsunk neki!
Normális az, hogy nekem még most sem dugult ki annyira az orrom(hol egyik, hol másik kicsit kidugul, hogy elég legyen az orromon venni a levegőt? Orrcseppre sem! Így alig birok aludni!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?