Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Érett <3 töröltetted magadat? :-(
Annyira sajnálom,ekcéma ügyben kellett volna a segítséged,de így visszanézem a hozzászólásaidat,és megadom a számait a műtét előtt állónak.
És úgy emlékszem,hogy még Évicskának volt ilyen problémája,ő még tud segíteni...
Szia Keki! Megkerhetlek h nekem is küldd el?
Egy het mulva lesz a műtét, azt hiszem nagyjabol már végiggondoltam h mire lehet szukseg, de elegge szet vagYok esve mostanaban, ugyh nem lepődnék meg azon se ha vm nagyon alap dolgot kifelejtenek..🙈
Az lehet, hogy a csonthártya az ilyenkor még elég aktív, nekem nem volt látható max ha 5 centiről nagyon vizslattam (6 hónapos koráig éreztem), de ha fogdostam akkor éreztem hogy van egy kis mélyedés, mellette meg egy lapos valami ami kintebb volt. Érzékenyebb is volt ott. Aztán ugye persze hogy ott matattam állandóan :D valószínű ez nem nagyon segített a gyógyulásnak.
Elkezdtem megint kenni fekete nadálytővel meg körömvirággal és néhány nap múlva lejjebb is húzódott és az érzékenység is elmúlt. Most már látványban nincs semmi és érzékenynek sem érzékeny.
Próbáld meg kenegetni hátha jobb lesz. Remélem neked is megoldódik.
Szia!
Nekem van-korrekció lesz majd!
Melyik részen van, az orrnyeregnék vagy orrcsúcs? Akkora brutál asszimmetria csak nincs valószínű nem egyszerre apad a két oldal. Nekem kb 3 hónaposan volt az orrcsúcsnál az orrlukak fölött bemélyedés, de ahogy a többi rész is ment lejjebb úgy tűnt el és jött elő a normális forma.
De ha küldesz képet a dokinak biztos megmondja mi az és hogy kell-e miatta aggódni. :)
Köszi..lehet, hogy majd Nálad szívesebben jelenkezek egy időn túl...
:DD
Szia!
Vedd azt alapul,hogy 3 hónapig óvni kell a naptól az orrot,nehogy leégjen.Ebből kiindulva a szoliba is ennyi ideig kell óvni.
Szia!
Tök jó lett a nózid!Az enyémnél mèg meg van a "fonák érzés" pedig lassan 10 hónapos leszek...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?