Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Azzal nincs gond,ha még véres,gondolom,hogy keveredik a savóval,így nem tömény vér.Véreznie nem szabad-ez alatt azt értem,hogy folyamatosan jön belőle a vér.De ilyet nem is írtál.
Nem baj,ha még nem kapsz levegőt,duzzadt orrnyálkahártya,sebek az orrban,gyulladt varratok,van éppen elég dolog,ami akadályozhatja a levegő útját.
És ez a véres-savós trutyi jól beletud kötni az orrba,szó szerint,mint a beton.
Jobb lesz majd gipszlevétel után,szuszogósan orrot is fújhatsz majd,ez nagy segítség,nálam is így volt és megérkezett a várva várt levegő is :-)
Szia,
Nekem szerencsere tamponkiszedes utan verzett picit par orat, utana mar egyaltalan nem. Akkor volt rosszabb es fajt is, amikor szarazabb volt belul az orrom. Utana folyamatosan csepegtettem kb napi 4-5x Coldastopot (elvileg nyugodtan lehet ennyit vagy picivel tobbet is, raadasul regeneralo hatasa van az orrnyalkahartyara), orrcimpaba Naturlandos kenocs, a parasito reggel-este megy, es nagyon-nagyon sokat segit. Szerintem talan probald meg tenyleg folyamatosan apolni belul is, hogy ne szaradjon ki.
(Gipszlevetel utan par nappal mar Sterimar orrsprayt is elkezdtem hasznalni, az is segit piciket a dugulason)
Sziasztok,
Ma egy hetes a nózim, gipsz még rajta. Normális hogy az egyik orrlyukam még mindig véres állandóan? :/ nagyon óvatosan tisztogatom pedig. tegnap már azt hittem jobb, de mára ugyan az. Levegőt sem kapok még sajnos.
Volt így másnak is? :(
Szia!
Nagyon szép lett az orrod,veled együtt örülök!💕
Szép munka,természetes hatású orrocska,mintha mindig is ez lett volna az eredetid,gratulálok hozzá.
Remélem,hogy a koncertet bírni fogja :-)
Szia ☺️
Látom, hogy közben Keki màr ìrt neked. ☺️ Ùgyhogy én màr nem ìrok külön 😉
Jó reggelt!
Nem kell aggódnod,a gipsz is összenyomja,főleg,ha jó szoros,de idővel általában belefogy az orr.
A másik,hogy az orrnyálkahártya duzzadt-főleg még a gipszes időszak alatt-és amit mindig elmond az orvos,hogy kisebb orr,kevesebb hely.
De ettől még idővel jöhet-jön rendesen a levegő,nálam is jött már gipszlevétel után és azóta is elég :-)
Sziasztok!
Dr. Rezek Ödön elérhetőségével kapcsolatosan szeretném a segítségeteket kérni. A google valahogy nem partner ebben, csak egy címet találok: 12. ker. Stromfeld Aurél út 37. Ezen a címen rendel? Sem weboldalt, sem telefonszámot nem találok.
Én orrplasztika korrekcióra szeretnék elmenni a Doktor Úrhoz. Nagyon hálás lennék a telefonszámáért, illetve, ha tudtok olyan oldalt, ahol néhány előtte-utána fotót láthatnék Rezek doktor munkáiból. Biztosan van Közöttetek olyan, akit már megműtött. Ha tettetek fel ide fotót, nagyon megköszönném, ha megmutatnátok.
El vagyok keseredve, mert tavaly májusban műtött Dr. Vincent Rodrigo, de közel sem a várt eredményt kaptam. (Nem, ez sajnos már nem fog változni. A csonthoz nem is nyúlt, úgyhogy már meggyógyult az orrom.)
Az is érdekelne, hogy Dr. Tamás Róberttel van-e valakinek orrplasztika tapasztalata?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?