Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

26249. keki70 (válaszként erre: 26247. - Centaine)
2019. máj. 29. 20:14
Remélem,hogy lesz megoldás és az kiderül,hogy mi az oka.🥀🌞🌻
2019. máj. 29. 20:08
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtatast! Akkor azt hiszem, hogy egyedül jobb is lesz. Nem szeretek amúgy sem kiszolgáltatott állapotban mutatkozni bárki előtt.
26247. Centaine (válaszként erre: 26246. - Keki70)
2019. máj. 29. 19:53
Persze, mindenképpen megyek egy kört, de újabb műtétet nem szeretnék. Nem volt rossz, de kétszer pont elég volt 😀
26246. keki70 (válaszként erre: 26245. - Centaine)
2019. máj. 29. 17:19

Centaine nem biztos egyáltalán,hogy elvékonyodott a bőr,ez csak feltételezés,lehet,hogy semmi ilyenről nincs szó.

Azért is írtam,hogy egy kört megérne tenned.

Feltölteni lehet,de ezt majd úgyis elmondják.Viszont évente ismételni kell,legalábbis eddig ilyen megoldással találkoztam./az anyag egy idő után felszívódik/

26245. Centaine (válaszként erre: 26224. - Keki70)
2019. máj. 29. 13:40

Igen, 2013-ban volt a korrekció, így is kezdtem a hozzászólásomat. Az orrom kb. egy évvel a műtét után érte el a végleges formáját. Több képet tettem fel, még nlc-re, te is láttad a változásokat. Akkor nyoma sem volt a horpadásnak. 2013-ban volt a korrekció, az új orrom 3 hónaposan volt a legszebb, utána maradt alul ferde, és a nyirokfolyadéknak vélt pukli is akkor csontosodott be végleg. Az orrnyílások már a gipszlevételnél nem voltak egyformák, de az nem is zavart. Én akkor is azt mondtam, hogy tetszik, és biztos vagyok benne, hogy ez a legjobb amit ki lehetett belőle hozni, de kicsit szomorúvá tesz, hogy nálam az a maximum, amilyen sokaknak a kiinduló állapot...és akkor 5 évvel később elvékonyodik az orromon a bőr, és előtűnik egy gödör.

A kérdésem arra vonatkozott, hogy járt-e már valaki hasonlóan, és műtét nélkül lehet-e vele valamit kezdeni. Köszönöm

26244. Tacsi8 (válaszként erre: 26230. - Metélőhagyma)
2019. máj. 29. 04:44
A párom a műtétkor éppen Dél-Amerikában volt üzleti úton. Vittem fülhallgatót a telefonomhoz, Netflixet néztem nagyrészt, és csacsogtam a szobatársammal. :) Ne aggódj, én utólag nem is hiányoltam, hogy ott legyen valaki.
26243. gawwros (válaszként erre: 26230. - Metélőhagyma)
2019. máj. 29. 00:48

Ha szabad férfiként nyilatkoznom a témában:

Én egyedül mentem reggel a klinikára és egyáltalán nem ragaszkodtam (volna) ahhoz, hogy más is ott legyen vagy bejöjjön a műtét után. Végülis aznap este beugrott a család egy rövid időre de én nem ragaszkodtam akkor ehhez. Nem is voltam még teljesen magamnál és az arcomat se akartam feltételnül mutogatni mert az elég ijesztő volt... :D Nagyon nem voltam szalonképes. Szegények ráadásul végignézték azt is, ahogy kipakolom a műtét alatt hátracsurgott vért. Az ápolónő úgy száguldott be mint egy superwoman és segített.

A személyzet ott lesz veled 0-24-ben, minden támogatást és segítséget meg fogsz kapni! Semmiképp se ess kétségbe, teljesen rendben van, ha egy ilyen műtétet egyedül csinálsz végig.

26242. Janky80 (válaszként erre: 26230. - Metélőhagyma)
2019. máj. 28. 21:58

Ne aggódj nem lesz probléma. Engem délre vitt anya, aztán hazament. Pakoltam könyvet ilyesmi de nem nagyon olvastam 😂 a szobában volt tv azt néztem aztán kaptam nyugi bogyót aludtam délután aztán jött az altatós doki meg az én dokim, rajzolgatott a fejemre aztán egyszercsak én jöttem 😂este 6kor 🤣 fél11 körül lett vége, valami rémlik hogy írtam a páromnak valami krikszkrakszot és reggel fél7kor felébredtem 😁 azt hittem csak álmodtam, hogy megműtöttek aztán kimentem a fürdőszobába és megláttam magam.

Szóval nem kell aggódni, biztos ami biztos vigyél magadnak olvasnivalót, de el fog telni az idő gyorsan. Utána meg úgyis szundikálsz. 😀

26241. Gaboo81 (válaszként erre: 26240. - Lilla1313)
2019. máj. 28. 21:41
Szurkolunk 😊🤗
26240. Lilla1313
2019. máj. 28. 21:26
Szurkoljatok Lanyok!!!! holnap reggel en kovetkezek!!!🙏🏼🙂😇
26239. keki70 (válaszként erre: 26235. - Gaboo81)
2019. máj. 28. 20:48
Múltkoriban egy idősebb nénivel várakoztam a rendelőben/allergia/ és mutatta,hogy a kézfején össze kellett varrni a bőrt,viszont alig tudták,mert ahogy a varróanyagot átakarták húzni a bőrén,szakadt mellette.Iszonyú vékony volt a bőre.De a néni egy kis cuki falat,kedves és aranyos,nem fogta fel annyira vészesen,biztosan nem először szembesült azzal,hogy mennyire "szakad" a bőre.
26238. keki70 (válaszként erre: 26234. - Angyallanyka_Agi)
2019. máj. 28. 20:42
Alakulni fog Ági,de tudod,hogy ez egy türelemjáték,egyébként az egyik cicis ismerősöm azt mondta,hogy ők ugyanígy vannak.Semmivel sem könnyebb nekik.Napról-napra követik,hogy alakulnak...ugye,az ember nem is gondolná.
26237. keki70 (válaszként erre: 26232. - Metélőhagyma)
2019. máj. 28. 20:40

Olyan érzés lesz,mintha náthás lennél és ezért a szádon át kell venni a levegőt.Semmi különös.

Egyébként én sem aludtam,csak el-elszunyókáltam,tévét néztem,sétálgattam,cseréltem a gézt az orrom alatt-nővérke előre elkészítette őket-és elég sokszor álltam a tükör előtt :-)

És reggel ötkor egy jót zuhanyoztam,műtős pizsit lecseréltem,mégis csak frissen várjam az orvosom.Meg a reggelit...soproni wabiban azt rendelhettem az étterméből,amit csak megkívántam.Komolyan,jobb volt,mint otthon :-)

26236. metélőhagyma (válaszként erre: 26233. - M_E)
2019. máj. 28. 20:17
Köszönöm a válaszod :) kopogtam a naplódba, Megköszönöm ha beengedsz :)
26235. Gaboo81 (válaszként erre: 26229. - Keki70)
2019. máj. 28. 20:17
Akkor ezt jól kielemeztük 😉 bár én nem néztek utána, de az természetes hogy vékonyodik a bőr 😊 Maminak Olyan vékony a bőre mint egy hártya. Olyan ijesztő, mindíg attól félek kiszakad neki.
26234. Angyallanyka_Agi (válaszként erre: 26228. - Keki70)
2019. máj. 28. 19:59
Köszönöm szépen a nyugtatást :) Felhívtam az asszisztenst, és azt mondta, hogy az első negyed évben még ez normális. Remélem :) olyan kis ferdének tűnik -gondolom - a duzzadás miatt, jó lenne, ha javulna valamit :(
26233. M_E (válaszként erre: 26230. - Metélőhagyma)
2019. máj. 28. 19:59

Szia,

Ne aggódj, én is egyedül voltam, legalábbis abban az értelemben, hogy ismerős/család nem tudott bejönni, viszont a nővér állandóan ott volt, hogy tud e segíteni valamit, kérek e bármit. Szóval minden rendben lesz! :)

26232. metélőhagyma (válaszként erre: 26231. - Keki70)
2019. máj. 28. 19:48
Egyedül az estétől, hogy hogy fogom bírni a szájon át lélegzest :( de Max nem alszom. Viszont annyira várom már!! És nem akarom tovább húzni az időt, hiszen minél később csináltatom, annál több idő a regenerálódás stb. Köszönöm a biztatast!
26231. keki70 (válaszként erre: 26230. - Metélőhagyma)
2019. máj. 28. 19:19

Dehogy estél kétségbe!!!Meglátod,hogy mindenki rád fog vigyázni,veled fog törődni,az asszisztenstől elkezdve a műtőstábig,az orvos,a nővérke,nem leszel egyedül.

Engem reggel 7-re vitt a férjem a klinikára és haza is küldtem.Ez az én nagy napom volt,nyugodt voltam,már régóta vártam rá.

Annyian törődtek velem,hogy sok is volt :-)

Van konkrétan valami,amitől tartasz?Mert nem kell semmitől...

2019. máj. 28. 18:54
Huu lányok, ahogy olvasgattam kicsit kétségbe estem! Volt közöttetek olyan, aki egyedül csinálta végig a műtétet? Már csak 2 hetem van, de nem fog senki bent lenni velem
26229. keki70 (válaszként erre: 26226. - Gaboo81)
2019. máj. 28. 18:24

Most aztán alaposan utánanéztem,hogy a bőr miként változhat az évek folyamán.Megdöbbentett,hogy 25 éves kor után mennyire csökken a bőr kollagénszintje és ez mivel jár.

A bőr-annak három rétege-hogyan változik az arcon az évek múlásával/de persze nem csak az arcon,csak ott konkrétan szembesülünk vele,amikor tükörbe nézünk/,fogyáskor,kevés folyadékbevitelkor,stb...

Ezt most Centainetól függetlenül írom:barátnőmnek kampós az orra,bár őt nem zavarja.De fogyott a 65 kilójából jó húszat.A pukli-ami által kampós az orra-szinte olyan,mintha kétszeresére nőtt volna és az eddigi kampósodás még feltűnőbb.Pedig nem a két utóbbi dolog változott,hanem a bőr esett össze a fogyás által.Bár folyadékot-vizet-rengeteget iszik,azt hittem,hogy a csapban már nem is hagy nekünk :-)

26228. keki70 (válaszként erre: 26227. - Angyallanyka_Agi)
2019. máj. 28. 18:00

Szia Ági!

Azt úgyis látod,hogy átjárható-e az orrjárat/pl.nem tapadt össze/,ha igen,akkor

1 hónaposan teljesen normális.Mivel duzzadtabb ez az oldal,kevesebb a helye a levegőnek is.Akadályba ütközik,nincs annyi helye,mint a másik orrlyukban.

De ha nagyon aggódsz és akkor nyugszol meg igazán,ha látja orvos,akkor egy belekukkantásra menjél el.

2019. máj. 28. 16:17
Sziasztok! Már 1 hónapos az orrom, az normális, hogy a jobb orrlyukamon még mindig alig kapok levegőt (ha kapok...)? Ez az oldal jobban fel is van duzzadva. Kérjek RÖ-től időpontot, mert ez valami rossz előjel/rosszul gyógyul vagy forr ösze ott valami vagy normális, várjak vele?
26226. Gaboo81 (válaszként erre: 26224. - Keki70)
2019. máj. 28. 11:41
Én is ilyesmire gondoltam. Fogyás is állhat mögötte, de már tudjuk hogy nem az történt. Folyadékbevitel is változhatott ami miatt vékonyodott a bőr. Én azt tartom valószínűbbnek, hogy a horpadás az nem most keletkezett, hanem a műtét után csak a bőr vastagsága miatt nem látszott eddig. 5-6 év alatt bármi miatt vékonyodhatott a bőr és előtűnt a hiba.
26225. keki70 (válaszként erre: 26224. - Keki70)
2019. máj. 28. 11:18

Levegő viszont jön megfelelően,nem,mint az első műtét után.

Van itt olyan,akinek az első műtétjével úgy tönkre vágták az orrát,hogy a második sem segített...Sem esztétikailag,sem funkcionálisan.

Szóval jó olvasni,hogy az első műtét után ezt korrigálni lehetett... :-)

26224. keki70
2019. máj. 28. 11:09

Centaine visszaolvastam a hozzászólásaidat,sajnálom,hogy ez a horpadás bezavar a dologba.

De 2013-ban volt a műtéted,ami nem az első,hanem egy korrekciós műtét volt,KT más orvos után javított és az lehetetlen,hogy ennyi idő alatt nem volt horpadás,aztán most meg van.

Emlékszem az első műtét utáni orrodra,de csak azért,mert ahhoz a bizonyos színészhez hasonlítottad.És abból az orrból tényleg nem volt egyszerű még egyszer dolgozni.

Olvastam,hogy fémlemezkéket is kaptál,hegesedésre hajlamos vagy.

Talán érdemes még egy kört futnod KT-nál,nem azért,mert úgy gondolom,hogy ez az ő hibája lenne ennyi idő után,de kitudja,hogy az orr mit tud produkálni,ahogy múlnak az évek.

Nálam minden olyan,mint amikor összerakta,csak közben a bőr kezd változni,már nem olyan "selymes".Talán tényleg van abban valami,amit Gabi írt,hogy esetleg nem a bőrszövet változott-e és ami eddig takarásban volt,most látszik,mert nem elég vastag.

Sok szerencsét,írd majd meg,ha valamit megtudsz!

26223. kutyamutya2 (válaszként erre: 26184. - Pónika11)
2019. máj. 28. 11:04
Szia, kopogtam hozzád.
26222. Centaine (válaszként erre: 26218. - Cyber Bunny)
2019. máj. 28. 10:28
Neked is van horpadásod és puklid? Csináltattál vele valamit, vagy elfogadtad? Én elfogadtam a többi hibáját, mert nem akartam egy műtött egyenorrot, és így illik az arcomhoz, de egy pukli természetes tud lenni, de egy lyuk az orrháton már nem annyira. Ez zavar leginkább, hogy ez így olyan természetellenes.
26221. keki70 (válaszként erre: 26217. - Lilla1313)
2019. máj. 28. 09:23

Lilla de jó,hogy megvan az a vérkép,nagyon örülök neki.😊🤞

Ne izguljál,holnap minden rendben lesz,ott leszel a műtőasztalon és kívánom,hogy váljon valóra az álmod!🍀

26220. Lilla1313 (válaszként erre: 26219. - Angyallanyka_Agi)
2019. máj. 28. 08:19

JUHHU, mar tegnap ejfelkor kuldek!

nem ertem hogy a ket asszisztens no miert hozta ram a fraszt akkor tegnap :(

lenyegtelen...minden szupi! ☺️

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook