Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Rebeka33!
Látom, Neked már van időpontod Rezek Doktor Úrhoz. Megtennéd, hogy elküldöd nekem az elérhetőségét? Én korrekcióra szeretnék menni hozzá...
Előre is nagyon szépen köszönöm! 🙂
Sziasztok!
Másnak is hullott a haja orrmutet utan?
Erika most kicsit megremisztett ezzel a hirrel..
Koszi!
Sziasztok! :)
Tobben irtatok hogy a mutet ideje alatt lehet bugyit+toppot viselni mivel a kopeny elegge atlatszo. meg szeretnem kerdezni, hogy mitol fugg milyen top maradhat?
KEVESEBB MINT KET HET es en is sorra kerulok, viszont feleslegesen nem akarok erre penzt kolteni mert van eleg sok fele itthon. (rendes spagettipantos top, croptop szeruseg spagettipanttal, textil melltarto stb..)
Kosszi elore is a valszokat es mindenkinek szep gyogyulassal teli vasarnapot kivanok :)
Szia! :-)
Annyira jó olvasni,hogy milyen türelmes és pozitív vagy.♡
Köszönjük ezeket a szép gondolatokat!
Sziasztok! Gondoltam 7 hónap után én is megosztom veletek az orrplasztikás tapasztalatomat :) Nekem egy 4 órás műtétem volt, orrsövény és orrplasztika, illetve a lógó orrcsúcsomat is meg kellett emelni. A gyógyulás teljesen jó volt az első éjszakát leszámítva, nem kékültem be nagyon, fájdalom pedig nem volt, sokkal rosszabbra számítottam. Az itt olvasottak alapján a műtét előtt szedtem Rutascorbint és árnika golyócskákat, lehet ennek köszönhető, hogy nem szinesedtem nagyon. :)
3 hétig nem voltam dolgozni, mikor visszamentem, nem tűnt fel senkinek, hogy valami történt az orrommal, pedig a változás elég nagy lett, főleg oldalról.
Futást, súlyzós edzéseket 6 hét után kezdtem el, amit az orrom jól tolerált, néha éreztem csak, hogy jobban dagad.
Az arcbőröm sajnos nagyon lassan jött rendbe, ez volt az egyik legrosszabb része, illetve a borzasztó hajhullás :( de 1-2 hónap után ezek is megjavultak szerencsére (igaz addigra a fél hajam kihullott :D), az arcbőrömre BHA hámlasztót használtam, nem tudom segített-e valamit, de így is nagyon lassan lett újra a régi...
A másik, hogy nagyon lassan gyógyul az orrom, és leginkább azért is írom ezt a posztot, hogy ne keseredjetek el, ha a műtét után pár héttel nem olyan az orrotok mint amilyet szerettetek volna, van rajta esetleg valami oda nem illő. Rettentő sokat változik, összehasonlítottam most az 1-2 hónappal ezelőtti fotóimmal, és rengeteget javult! Én szemből nem vagyok vele 100% megelégedve, mert a bal oldal egy kicsit jobban meg van duzzadva még mindig, így képeken úgy tűnik, mintha ferde lenne az orrom, pedig nem az... emiatt kontrollra is havonta kell járnom... Illetve az orrcsúcsom még mindig duci, mert sok benne a folyadék. Igen, 7 hónap után is... De idővel ez is rendeződik.
Szóval ne pánikoljatok, ha hónapok után is még duzzadt, ferdének tűnik, ha 1-másfél év után se tetszik, ráértek akkor aggódni és kitalálni, mi legyen vele :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy láttátok-e, ezért szólok. :) Egy hét múlva lesz a Plasztika-Esztétika Infonap és Expo. [link]
Többek között Rezek Ödön és Doleviczényi Zoltán is tart előadást és konzultációt, 3Ds orrtervezésre is lesz lehetőség.
Ha a Nasivin nem jön be,akkor próbáljad a Coldastopot,mivel jó kis olajos készítmény,oldja a trutyit,utána könnyebb tisztítani is az orrot ill. orrszívó-porszívózni is.
Ami még jó lehet,az Unguentum Nasale orrkenőcs,ki kell tapasztalni,hogy mi az,ami a legjobban beválik.
Nekem is volt az egyik szemhéjamon egy csík,egy ér ment szét,de gyorsan felszívódott.
Szia :)
Bekopogtam Hozzàd ☺️
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?