Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A sterimar,coldastop és nasale kenceficéken kivul mivel ajanlott meg tisztitani az orrot ? Szerintem nekem kisebesedett a varrat szedestol...
Én műtét után fél évig a létező összes betegséget elkaptam. :( Felfázás, több gégegyulladás, láz, kötőhártyagyulladás. Orrom teljesen rendben volt végig, de az immunrendszeremet kicsinálta a műtét :(
Igen,ezen én is gondolkoztam,de valószínűleg mire oda jutnék,màr döntenek is helyettem.Ugyanis màr javaslat volt téve az egészségügyi kamara részéről,h ne engedélyezzenek nem "szükséges", életmentő műtéteket.
Szóval vigyázzatok magatokra es egymásra!
Nem lennék most a műtét elott állok helyében. De amire engem a második, januári mutetem megtanított, hogy brutálisan legyengíti az altatás a szervezetet. Nekem utána lett tüdőgyulladásom es azóta is kohogok. Szóval en nem biztos, hogy egy ekkora járvány kapujában műttetném magam. En meg mindig azzal küzdök, hogy visszaturbozzam az immunrendszerem, pedig engem januárban műtöttek.. :(
Igen, ez is a műtét miatt alakult ki. Nekem még mindig picit olyan, de elmúlik idővel.
Es a szem alatti sötét karikák meddig lesznek vajon jelen? 😀🤔
A fáradság is ratesz gondolom de létezhet hogy a mutet hatására alakult ki intenzívebben?
Nekem hullott utana rendesen! :/
Igen,pár héten belül rendeződött-az altatószertől van-,de mivel nálad a fog miatt is gyulladás van a szervezetedben,még pluszban az is rátehet.
Szia!
És mindig alulról felfelé vidd fel az orrodra a krémet,alapozót,stb...Ne húzzad lefelé az orrcsúcsot.
A műtét után valaki vett észre magán hajhullást? Igaz gyulladás van a szervezetembe, a fogam alatti góc miatt, így az is lehet a gond. De 1-1,5 hete még jobban hullik..
Gipszlevetel utan rogton.
Ovatosan nyulj az orrodhoz, es ne hasznalj durva kemikaliakat.
Sziasztok !
Sminkelni mennyi idő után lehet ? :)
Szia!
A keménység érzése teljesen normális.Átlagosan nézve fél év után szokott oldódni ez az érzés,amikor az orr rendes vérkeringése beindul.Ez főleg az orrcsúcsnál lesz érzékelhető,a csontos orrhátnál már előbb bekövetkezik a természetesség érzése.
Sziasztok!
Írtam a naplómba. 3 hetes múltam. Tegnap picit orrba vágtam magam, de semmit se érzetem, amit furcsálltam is. Ilyenkor ez normális? Olyan kemény még mindenhol.
Bàr elég sok pénzről van szó, így gyanítom,hogy amíg lehet, nem törlik.
Nekem àprilis 1-én lenne, és nem szeretném, ha halasztanàk😢😑
Én is ezt kérdeztem tegnap, de nem kaptam választ, remélem csak ezért, mert minden megy rendben.
Sziasztok.Ugye még senkinek sem mondtàk le a koronavírus miatt a műtétet?
Nagyon szép lett :) Gratulálok :)
Sikerült a képeket feltennem gépről , mostmár láthatjátok :))
Keki70, G.Anetta, köszönöm :)
Uhhhh 😕😕,Én spirálozni tudok,A szemem az tetoválva van, így az megvan oldva. Viszont az arcomra nem ártana valamit de még nem merem felkenni, mert nagyon érzékeny az orrom
Köszönöm szépen. Én is nagyon óvatosan tisztítom az arcom lentről felfelé törlöm. De nekem még mindig nem megy a púder vagy a BB krém. Ez a hámlasztó érdekelne hogy milyet használsz? Most voltam három hetes de még mindig érzékeny az orrom.Estére mindig kenem körömvirággal belülről az orromat meg bepantennel
Nagyon örülök neki ,hogy végre megnyugodtál 😊❤
Szia Anna!
Nagyon örülök,hogy megnyugodtál,akkor ezen most már tovább lehet lépni,klassz!☀️😀🍀
Annyira örülök én is. Már ott tartottam hogy minden nap sirtam miatta pár naoja. Koszonom :) akkor mostmar jöhet azért az izgulas hogy maradjon ilyen szép 😀
Jaaaj de orulok neked Anna. Most mar nyugi akkor es gyonyorkodj a nozidban.💕
További ajánlott fórumok: