Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Akkor azért nem kevés ideig tartott.Örülök,hogy minden rendben ment!🤗
Mosómedve vagy hörcsögpofi,vagy malacka?Utóbbi kettő bármikor lehet,akárcsak a mosómedve,ki mihez hasonlítja😊
Beengedsz a naplódba légyszíves?
Előre is köszönöm :)
Szia :)
Örülök, hogy túl vagy rajta!
Mihamarabbi gyógyulást :)
Szia!:-)
Első nap műtét,második nap elhagyod a klinikát és harmadik naptól lehet használni.
Gyorsan túlestél rajta,minden rendben ment?
Gyógyulgassál,pihenjél sokat!
sziasztok :) ha csak az orrlyukak lesznek kisse kisebbitve meg minimalisan meg emelve az orrom (volt mar egz mutetem) tehat nem lesz szetbombazva a csont, akkor szerintetek lehet ra eselyem hogy nem lesz akkora dagadas? nem lesz orrsoveny mutet se :)
nagyon bizom benne, hogy nem lesz brutalis, mert elsonek, mikor roviditve lett az orrom es orrsoveny is, hat a duzzadas igen intenziv volt :D
Lehet,hogy ő tényleg nem érzi,vagy tapintatos :-)
Az egyik srác mesélte,hogy ő nem is érezte,hanem a barátnője mondta neki,hogy büdi szag jön ki az orrából.
Szia!
Nekem nagyon ritkán szokott előjönni és nagyon enyhén. Alig érzem:)
Szia!
Az orr mélyéből jön és ez gennyszag./Az a legkellemetlenebb ebben,hogy az is érzi,akivel tegyük fel éppen beszélget az ember./
Sziasztok!
Ti nem éreztek büdöset az orrotokba?Neha a hanyinger kerűlget 😱😱😱
En is koszonom a megnyugtatast!
Olyan jo Dóri, hogy te itt vagy es valaszolsz a felmerulo kerdesekre! :)
Koszonom meg egyszer 😘
Dóri:) tudom , hogy már ezerszer leírtad ezeket :) nekem is többek között:) türelem, türelem, türelem. Olyan nehéz :D
Köszönjük a megnyugtató infókat :)
Szia Anna! :-)
Bizsergő,zsibbadó,húzódó-feszülő,időnként belenyilalló és "leesik" az orrom érzések-normális.Ha mozgunk,hajolunk,akkor ezek az érzések fokozódhatnak.
Idővel egyre inkább alábbhagynak ezek az érzések,de akár hónapokig is meglehetnek.Nem zavaróak ezek,esetleg még a gyógyulási időszak elején,mert az ember konkrétan érzi,hogy van orra.
De valójában ezek a gyógyulás jelei is,ahogy az orr a nagy műtét után-amikor az orvos törte-vágta,apró darabokra szedte majd újraépítette,idegeket vágott át-újra próbálja regenerálni magát.Az apró kis részek újra eggyé válnak,de azért ehhez kell egy kis idő.Azt szoktam mondani,hogy az orr mozgásba jön,a kis részek keresik a helyüket,a nyirokfolyadék hol itt,hol ott szintén helyezkedik.
Sokat segít majd,amikor az orr rendes vérkeringése is beindul és mindenhová egyenletesen eljut a vér.
Hogy belül a duzzanat meddig tart,azt nem lehet megmondani,de ahogy a varratok szívódnak fel,ahogy az orrnyálkahártya begyógyul,úgy szűnik meg ez az érzés.Egyénfüggő,mint minden,de napról-napra jobb lesz.
Sziasztok
Került új bejegyzés a naplómba, ha valakit érdekel 😊
Sziasztok.
Az normalis hogy a csontom bizsereg, huzodik, neha nyilal. Ott ahonnan a puklit leszedte es a csucsom folott. Illetve belul az orruregem nagyon duzzadt. Olyan mintha mindig el lenne zsibbadva, feszul is. Ez a duzzanat belul meddig tart? 🤔
Szia!
Engem ő műtött nálunk is egy kis csavar volt az egészben,De én nem panaszkodhatok rá.Én még előtte való nap se tudtam hány órakor műtenek csak este😂😂😂😂
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?