Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Ma elmentem itt Sopronban egy ful orr gegeszhez egy kis megnyugtatasért. Érdemes volt mert megnyugtatott. Az orrsovenyem szépen meg lett csinálva és nincs semmi összenoves viszont van pörkösodés(gyakori műtétek utan) ezért nem kapok levegot rendesen. Amiket felirt:1.sterimar orrspray 3*2fujas orrlyukankent, 2.mometason sandoz 2*1 ez egy szteroidos orrspray, 3. Coldastop 3*2 csepp és 4.unguentum nasale. 3*. Így, sorban kell használni őket. És megdicserte Rezek doki munkáját, azt mondta nagyon szép lett. Két hét múlva kontroll. (megemlitettem neki hogy nem e esetleg a mutet előtti orrspray függőséget az oka, de azt mondta nem, a pörkösödés az ok.) azt is mondta nyugodtan fújhatom és ne ilyedjek meg ha mindenféle undi dolog jön majd ki. Gondoltam leirom nektek hátha más is így jár és bepanikol, mint én.
Köszönöööm ! Juj igeeeeeen .
Amin szerettem volna valtoztatni azon sikerult. Majd teszek fel képeeet 🤗😊
Szia!
A négy hetet ajánlatos megvárni,sőt inkább a hatot.Még akkor sem biztos,hogy nem marad nyoma az orron,ha viszont marad,akkor még el kell tolni.Nem érdemes megkockáztatni,hogy vajon lehet-e ebből maradandó nyom vagy sem.
Szia!
Ha nincs tartótapaszod,akkor már most is áttudod mosni.
Tetszik az eredmény?
Sziaszot!
Olvastam a plasztika csoportban, hogy Szegeden lemondták a műtéteket. Van itt olyan emberke, akinek Budapesten lett volna a műtét és lemondták? Nekem április közepén lenne az orrplasztikám. Nyilván szólnak, ha eltolják, csak egyenlőre itt kíváncsiskodom. Köszönöm.
Sziasztok!
Napszemcsit mikor lehet hordani szerintetek?:)
Nyilvan nagyon ovatosan, de en a gipszlevétel napjától fogva kenem mindenfélével és nagyon szereti a borom!! :) Kevert, t vonalban csillogó-zsíros a borom és icipicit mitesszeres csak most az orrom, most vagyok 6 hetes. Ezeket csinálom:
1. Reggel-este ovatosan krémes-habzó arclemosoval nagyon gyengéden, alulról felfelé körkörös mozdulatokkal lemosom az éjjel keletkezett zsírt / nappali dzsuvát
2. Hidratalo tonik ovatosan vattával
3. Hialuron & peptid szérum
4. Retinol
5. Éjszaka: ejszakai krém + orra körömvirág / Nappal: nappali krém + 50-es Fényvédő
Smink: egy kevés konnyu állagú alapozó + finom állagú púder a T-vonalra.
A hámlsztot a 8. hétig meg hanyagolom, mert nem javasolt. Utána viszont szuper a mitesszerek eltüntetésére. :)
Sziasztok. Új fotók a naplómban. Egy hét múlva 4 hónapos lesz a
Nózim ! Folyamatosan változik a formája. Minden nap másnak látom. Szerintem időjárás függő is. Azért minden szuper, egy cseppet sem bánom hogy bele vágtam.
Szia!
Szerintem teljesen kilátástalan a helyzet. Én beszélnék a plasztikai sebésszel, hogy ők hogy látják a helyzetet, érdemes -e most ennyit utaznod egy konzultáció miatt. Egy-két plasztikai sebész is elkezdte lemondani a műtéteit, olvastam egy másik csoportban. Kb napról-napra történnek az események. Nem lennék most a helyedben, szorítok érted, hogy minél előbb eljuss konzultációra, de az egészséged legyen most a legfontosabb!
Sziasztok.
Számoltam a napokat idáig, hogy végre mikor jön el a konzultáció napja.... Április...
De most eléggé elvagyok keseredve mert más országból mennék Magyarországra....... De ez a koronavirus, karantén szerintetek meddig tart???
A fertőzés veszély se utolsó....
Nemtudom mi tévő legyek.?!..
Sziasztok!
Ti tudjátok már rendesen kenni az arcotokat? Nekem még mindig nagyon érzékeny az orrom,Én még alapozót nem tudok felrakni.Ráadásul olyan miteszeres lett a fejem😕😕😕
Sziasztok, en meg csak most megyek apr. 2.-an a Karaszhoz konzultaciora. Elkezdtem visszaolvasgatni, de tomerdek az info:) Rezek a masik opciom.
Esetleg megkerhetlek titeket, hogy aki mar tul van a muteten irna, jo volna par naploba betekintest nyerni, nekem ez mar a 2. mutet es elegge izgulok, hogy most jol valasszak, mert az elso nagyon nem sikerult:(
Nagyon szepen koszonom!
Koszi :)
Beszerzek egyet!
👍🙏😉
Szerintem szep az orrod!
A szelfik meg allitolag sokat torzitanak. Csinaltass normal kepet magadrol es azon nezd :)
Nekem a mutet ota foltos az arcom. Ha egy pici nap eri, maris elojonnek. Mintha pigment hianyom lenne.... Eleg durvan nez ki, uh en azota se nap, se szoli, 50es fenyvedo, es meg igy is befoltosodok egy ido utan. Eddig sem volt jo minosegu a borom, de alapozoval el tudtam takarni. Ezeket a foltokat viszont keptelenseg... :(
Tud valaki valami szuper alapozot, ami jol takar, de nem olyan a fejed tole mjnt egy maszk es nem is csillog 2 perc utan az egesz?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?