Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Oooo ismerős 😀😀😀
A bizonytalanság miatt vagyok ki. Mert csak itt egy két kedves tag nyugtat hogy rendben lesz. A doki úgy konkrétan semmit se mondott hogy mikor múlik el ez.
Szóval nyugi. Ha az egyik neked tökéletes már az is szuper.
Szia!
Nagyon köszönöm, meg is találtam amit kerestem. Nekem ma lesz a műtétem!!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok !
Szerintetek az valoban normalis,hogy mutet ota (4napja) egyetlen egyszer sem dugult ki egy minimalisat sem az egyik orrlukam? :/
Sziasztok! Találtam egy cikket, amit érdemes elolvasni. Akiket nem frissen műtöttek és nem értik miért nem 100%-os a levegő áramlása mind a két orrlyukon. Akiket pedig frissen műtöttek talán ezt is bele lehet számolni a nyálkahártya duzzadtsága és a varratok mellé és akkor érthető, hogy miért kapnak olyan nehezen levegőt jó sokáig.
Kedves Adam99!
Nagyon szépen köszönjük! :)
Ha "csak"esztétikai problémád van, tuti nem műtetném, sőt ha nem garantált az eredmény, akkor még pláne nem.
Egyszer megfázás esetén megnézte a doki az orromat, pici ferdeséget mondott. De környezetemben senki nem látja.... Nem dugul, nincs gondom vele. Akkor?
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm újra, aki beengedett a naplójába! Nekem az előző orrotok is mindig tetszett, az új meg okozzon sok örömet!!:):)
Orrsövényferdülés miatt nézegetem a fórumot egy ideje, amit egy picit bonyolultabb rendbe hozni. V.Klára azt mondta, hogy el van törve a sövény és csak egyszer lehet műteni porcpótlás nélkül, sima orrsövényműtétet nem is érdemes a csont ferdesége miatt. Olvasgatás és nézegetés után arra gondoltam, hogy akkor inkább nem nála lenne az az egy... Van, aki ilyesmi miatt vágott bele és jól alakult? :) Ki az, aki a csontot a legügyesebben egyenesíti szerintetek?? :D :D
Nagyon köszi előre is!!:)
Sziasztok!
Kérhetnék segítséget abban, hogy hogyan találom meg azokat a naplókat akiktől már kaptam olvasási jogot??
Tudom hülye kérdése, de egyszerűen nem lelel:-)
Köszönöm!
Nőnapi Köszöntő
Akik nélkül gyenge a férfi szíve,
Akik nélkül néma lenne a világ,
Akik nélkül mindennek más az íze,
Akik nélkül hiába nyílna virág,
Ti vagytok azok, lányok, asszonyok,
anyák és nagymamák, Ti vagytok,
akik e földnek életet adtok,
a férfi szívében fészket raktok,
akiktől édes a csóknak íze,
és az égnek is kékebb a színe.
Értetek nyíljon ma minden virág,
legyen a napotok szép és vidám,
ez a kis vers, `mit most nektek adok,
s kívánok nagyon boldog Nőnapot!🙂💐
Szia Ádám !
Igazábol én nem latok hibát az orrodnál,söt ,nagyon kis cuki szerintem :) Ha csak (jön egy trükk) nincs beállitva a tükrözés funkcio a telodon. Tudom ,hogy furcsa ,de valoban más képet ad vissza az embernek ugy. :) Az anyagi hatteret pedig ki hogy tudja megoldani , szerintem mindenki kemenyen megdolgozott /zik, azert a valoban nem keves penzert ,mindeninkinek mérlegelni kellett ,hogy megengedheti e maganak ezt. Nem konnyu dolgok ezek ,de ha nagyon akarod , és most jelenleg nem kivitelezheto ,hogy megcsinaltasd ,nezd ennek is a pozitiv oldalat. Itt vagyunk sokan ,akik tudnak minden kerdesedre valaszt adni , tudod nezni sokunknal hogy alakulunk egyik naprol a masikra blablabla ... :) és hidd el ,ha netántán 10 év mulva ?? Akkor 10 év mulva leszel nagyon halas ,hogy megtudod vegre valositani az almodat :) !!!!!
Ugyanazt az életet éljük? Valóban nem!
Szerencsés vagyok? Azt te nem tudhatod...
Nem villogni akartam, csak arra akartam kilyukadni, hogy nincs minden elveszve. Sajnálom, hogy az előbbi jött le, de akkor ezentúl semmit nem fogok reagálni semmire és akkor talán nem leszek félreérthető!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?