Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Hívjad az asszisztenst-ez nem zaklatás.
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni:)
Dr. Kárász Tamásnál voltam konzultáción 2 hete. A tervet még azóta sem küldte.
Ez normális? Vagy kezdjem “zaklatni” őket?:)
(Nyilván én sem most mennék műtétre a kialakult helyzetre való tekintettel, de azért a tervre nagyon kíváncsi lennék.)
Sziasztok!
Raktam fel új képeket, esetleg érdekelne valakit
Járt már valaki úgy öt hét eltelte után vagy műtét után, hogy a gyereke lefejelte? Engem az este és szószerint majdnem be......
Szia.
Beengednel engem is? Köszönöm 😘
Szia!
Nincs mit,szívesen!🌷☀️
Szia
Koszonom szepen bizom benne, h csak ido kell.
Keszitettem egy naplot, amibe toltottem fel par kepet. Kopogtass es beengedlek. Kivancsi vagyok a velenyedre.
Természetesen nincs eszembe elmenni...Úristen dehogy!!!
Amúgy meg kíváncsi vagyok hogy lemondják e...ha nem és elvileg megműtenênek az azért elég etikátlan szerintem.
Köszönöm Dóri!
Nagyon aranyos vagy !🥰
Köszönöm szépen 😘 😘
És nem csak ezt, hanem mindent!!! Egy igazi kis angyal 😇 vagy! ❤️
Szia! Dr Járai Tamás! Mind szakmailag mind emberileg is kiváló! Ráadásul nekem korrekciót csinált egy másik doki után. Tettem fel képet, közel hat hetes de imádom és örökké hálás leszek érte, nem csak az orromat, nem csak az arcomat tette rendbe, hanem a lelkemet is!
És egy jó tanács, műtét után érdemes tapaszolni külföldi videók alapján!
Sziasztok!
Kik most a legjobb plasztikai sebészek orrplasztikában? Kihez érdemes konzultációra menni?
Köszi.
Gondolom, mostanában nem igen műtenek az aktuális járvány-veszély miatt..
Szia!
A nem felszívódó varratok már kikerültek az orrodból,amit látsz,az felszívódó.Volt,akinek 8 hónaposan is távozott még varrat.
Előfordulhat,hogy begyullad,ilyenkor Betadinnal kenjed be fültisztító segítségével.Ezzel fertőtleníted és gyulladásra is jó.
De ami igazán jó,ha begyullad a varrat,az a Bactroban orrkenőcs,vékonyan be kell kenni a varratot és a körülötte lévő kis területet-vényköteles.
Ahogy lemegy a gyulladás,úgy sikerül majd távoznia ill. szétmállania.
Van,hogy az orvos rásegít azzal,hogy a csomót megbontja rajta.
Sziasztok, most mentem volna a két hónapos kontrollra, de a jelenlegi helyzet miatt haza repülni sem tudtam...
Viszont, a bal orrlyukamban kellemetlen érzést erzek, kb mint amikor növekszik egy pattanás és feszül a bor.. Megkértem a barátnőm, hogy nézzen bele hatha lát valamit..
Egy kis darab kék varratot látott.. gondolom ez nem a felszivodo fajta? Talán begyulladhatott és ezért van a feszítő enyhe fájdalom? Valakinek volt hosszabb ideig varrat bent? Jelenleg fogalmam sincs kihez tudnék fordulni...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?