Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! :-)
Áprilisban biztos,hogy leálltak az orvosok.
Az asszisztenssel egyeztessél,írta egy áprilisi,hogy májusra lett átrakva az időpontja.
Persze az még a jövő zenéje,hogy májusban már műthetnek-e,majd kiderül a helyzetre való tekintettel.
Sajnos minden bizonytalan :-(
Sziasztok!:)
Ismét itt, Kárász doktorúr elküldte a tervemet, nekem nagyon tetszik.
Valaki esetleg egyeztetett mostanában vele műtétre időpontot? ( ebben a bizonytalan helyzetben ad így hónapokra előre időpontot? Vagy hogy megy most a dolog?)
Nyilván én sem most a járvány alatt mennék hanem majd ha lecsengett ez az egész borzalom és túl vagyunk rajta.:)
Szia!
Ha most nincs is otthon semmid,akkor csak simán kozmetikai vattát nedvesítsél be,egy kicsit rakd a hűtőbe,hogy hideg legyen és utána rakd az orrodra.Ezt többször is csinálhatod,miután megint testmeleg lesz a vatta.
Nem árt otthon tartani az ilyen leégéses esetekre Stokoderm/Sun Protect 30 PURE/krémet,de a Panthenol is jó.Előbbivel már akkor belehet kenni az orrot,ha napra mész.
Szia! Az aloevera noveny leve, vagy aloeveras keszitmeny tud segiteni valamennyit a leegesen. Ha van ilyesmid otthon, kenegesd vele.
Ugyeletes gyogyszertar ?
Sziasztok! :)
Remelem, valaki tud segíteni...
tegnap kiültem a napra ha már ilyen jó idő van, természetesen bekentem előtte az arcom. Az orrom az nagyon durván leégett és ráadásul foltokban 😳 eddig is mindig érzékeny volt a bőröm, és nagyon könnyen leegek.. de nem áprilisban és nem pár perc alatt. 😔 És természetesen minden zárva van és semmi leégés elleni krémem nincs itthon. Van valakinek ötlete mitől lehetne jobb?
Remelem hogy nem okoztam ezzel most maradandó károkat az orromon😔😔
(Mar majdnem három hónapos orr amúgy)
Szia!
Igen, sokan.
Szia!
Fél éves korig nem árt bekenni,mert leéghet.Hacsak nem takarod el egy szalmakalappal.
Ugye ez bőrfüggő,van,akinek meg sem kottyan a nap,van,akinek meg leég tőle a bőr az orrán.
Szívesen :-)
Sziasztok!
Mi a tapasztalat nálatok, negyedik hónapnál ha napra mentek bekenitek-e naptejjel?
Köszi szépen 😘
Sziasztok!
Műtét után mennyi idővel használtatok elsőnek napszemüveget?
Szia!
Mindenképpen a személyes konzultáció után lehet 100%-os véleményt mondani.
A képek is adnak egy útmutatót,de soha nem lehet vele úgy feltérképezni az orrot,mint élőben.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?