Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Írtam dr. Varga Klárának és Dr. Doleviczényinek. Mindkettőjüknek küldtem képeket és Doktornő azt mondta, a képek alapján teljes orrműtétet javasol inkább, Doktor Úr pedig azt, hogy képek alapján mehet a részleges orrműtét. Na itt vagyok most gondban. Ugye nekem a csonttal nincs baj, nem puklis az orrom, a porc nagy de az se széles inkább hosszú. Jobban örülnék a részleges orrműtétnek nyilván de azt se szeretném, hogy utána jöjjek rá, hogy jobb lett volna az egészet megműttetni. Emellett persze a részleges olcsóbb is. Szerintetek mindkét orvos ugyan olyan jó? Hallgathatok Doléra? Köszi szépen aki tud rá érdemben válaszolni. (egyikük sem látott még élőben csak képeken).
Szia.
Picit hepe hupás nekem is :) en sem latom csak erzem.
Sziasztok.
Orrműtétem volt egy hónapja és ahogy fent végigsimítom az orrom nem teljesen egyforma a felszín.
Látni nem látszik csak érzem.
Azon aggódok nehogy látványos legyen idővel.
Szerintetek?Volt valakinek hasonló?
Csak ügyködjél,ügyes vagy,ha gyógynövényes csodákat csinálsz,valamelyiknek hasznát lehet venni az orrplasztika műtét előtt ill. a gyógyulási folyamat során?Mert ha igen,szívesen vesszük,ha megírod.
Szívesen,igyál benne egy fincsi kakaót!🙃
Sziiiaaaaa!
Én - mint madar, meg mint őrült munkamániás - Alsón vagyok, mint általában minden hétvégén és csinálom a gyógynövényes szutykaim.
Köszi a bögrécskét
Szia!
"Tehát nem az volt, hogy nyugiban hagytam, hogy dolgozzanak az orromon, hanem végig aktív "közreműködője" voltam a beavatkozásnak és ez senkinek nem volt jó."
Megfogalmaztad,amivel az orvos pont érvelni szokott az altatás mellett.
Sziiiaaa! :-)
Hol jársz te,ahol a madár sem jár?🤗😊
Na küldöm neked a kedvenc bögrédet <3
Az ebédem maradékát - nem tudom miért is kezdtem el olvasni ezt a naplót - sikeresen lenyomtam.
Csípem a fitos nózikat, és ezért még az ilyen vérnyelő dolgokat is képes vagyok elolvasni.
Igaz, a húsgombócos paradicsom mártást is szeretem.
Azt meg az egyik proszektúrán végzett boncolás után ettem a menzán.
Igaz utána vagy fél évig nem kívántam.
Egyiket sem.
Sziasztok!
Először is kitartást és szép hétvégét és nózikat mindenkinek ezekben a nehéz időkben!😊
Altatással kapcsolatban saját tapasztalat: több, mint 20 éve volt műtve az orrom helyi érzéstelenítésben...Soha többet! A kalapáláson, farigcsáláson és mindenféle ijesztő zajokon túl, folyamatosan nyelnem kellett a vért ami óhatatlanul csorog... Tehát nem az volt, hogy nyugiban hagytam, hogy dolgozzanak az orromon, hanem végig aktív "közreműködője" voltam a beavatkozásnak és ez senkinek nem volt jó. Több kisebb-nagyobb műtétem volt már, mindegyiken altattak és bevallom, (mivel alvási zavaraim vannak😉), életemben nem aludtam még ilyen jókat, soha semmilyen gond nem volt. Persze, ahogy említettem, ezek saját tapasztalatok, de szerintem sem kell parázni, előtte úgy is a vizsgálatok alapján kiderül, hogy kockázatos-e, nyilván csak teljes bizalommal szabad nekivágni egy ilyen műtétnek.
20 év sok idő, azért jöttem közétek mert nagyon-nagyon készülök korrekcióra, de még csak a tapasztalatok olvasásáig jutottam el.😁😁
Mindenki nagyon vigyázzon magára, örüljünk a napsütésnek!🌻🌷
Szia! koszonom szepen, ez azert kicsit megnyugtato, hogy hat alkalmobol hatszor felebredtel :D
igen, az biztos, hogy nem egy wellness lenne az az eltoltott ido ott a mutoben, meg ha csak a porcos reszrol is legyen szo.. ataludva viszont nincs rossz emlek vagy bepanikolas.
lehet, csak en vagyok ennyire ijedos ettol :)
Szia Keki :)
koszonom a kis tajekoztatot az altatasrol, igen,latom, meg tudom epp esszel, hogy nagyon be van ez biztositva, es az esetek donto tobbsegeben nem szokott gond lenni :) szerencsere meg van idom, hogy megnyugodjak, es valoban ezt nem lehet kellemes ebren atelni, az elsonel is altattak, de ott valahogy ennyire nem paraztam.. ahogy oregszem, ugz leszek aggodosabb :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?