Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

389. Miss Angel (válaszként erre: 388. - Csokicsaj)
2009. júl. 4. 11:30

Ne bosszantsd fel magad,hidd el,nem érdemes.

Már nincs a hoxán:)

388. csokicsaj (válaszként erre: 385. - 2e4bb6920c)
2009. júl. 4. 00:22
Na ebben nincs igazad attól,hogy valaki nem érzi jól magát a bőrében és valameik testrészét (átszabatja) ahogy te fogalmaztál,attól még nem fognak mások éhen halni.Ne rajtunk lovagolj,mit tudod te mit él át egy olyan ember aki reggel a tükörbe néz és nem tetszik amit lát.Szégyeld magad,na és te halljuk mit teszel le az asztalra,hogy ne haljanak éhen az emberek???????????
2009. júl. 3. 22:35

Már nem vagy tag??

ÓÓÓ,de sajnálom:DD

386. Miss Angel (válaszként erre: 385. - 2e4bb6920c)
2009. júl. 3. 20:37

Én meg tőled vagyok rosszul,kb annyi az iq-d,mint ahány éves vagy:0!:DDDD.

Gáz,ha vki nem meri felvállalni a valós adatait,úgy regizik be ide,csak azért,hogy szemétkedhessen másokkal 1-1 topicban...

2009. júl. 3. 20:23
A világon rengetegen halnak meg az éhezés miatt, és egyszerűen rosszul leszek, amikor azt olvasom, hogy más meg azon agyal, hogy szabassa át magát... :(
384. Miss Angel (válaszként erre: 379. - Twin01)
2009. júl. 3. 20:21

Ok,várom,hogy jelezz:))

Persze,hogy nem szabad spórolni,a lényeg,hogy sikerüljön,és ne legyen csalódás,elégedetlenség.

383. Camella
2009. júl. 1. 14:34

Sziasztok!

Én semmi képpen nem ajánlom senkinek hogy tb uton csináltassa meg az órát. Engem 5 évvel ezelött a Máv kórház fül-orr-gégész oszt.vezetője mütött meg. Háát a végeredmény nem volt a legjobb, de azért elfogadott tőlem 100 ezer forintot( csak úgy zsebbe)Persze én még csak gipszben voltam:)

Viszont 3 évvel ezelött több doktorral is konzultáltam, és végül Dr Rezekre esett a választásom. A Klinikákon műtött meg. A beavatkozás több mint 2 óra hosszas volt. 3 napig tartokodtam a kórházban és 10 nap után vette le gipszet. Az eredmény tökéletes.

382. gabo75
2009. júl. 1. 09:16
Van e valaki, aki Szegeden csináltatta az orrát, és ha igen akkor kinél. Neveket szeretnék, akivel meg voltatok elégedve. Köszi.
381. gabo75
2009. júl. 1. 08:56
Sziasztok! Szeretném tudni, van e közötettek aki Viczián Csabával, vagy Bajusz Hubával csináltatta az orrát Szegeden. Ha igen akkor mennyire volt vele megelégedve? Köszönöm.
380. Kibogyo
2009. jún. 30. 20:42

Sziasztok! Azért írok ismét, mert a mai napon felkeresett egy nagyon kedves ismerősöm, aki Dr. Jósvay Jánost ajánlotta, és az a kérdésem lenne, hogy van-e itt valaki aki nála csináltatta meg az orrát?

Előre is köszönöm!

379. twin01 (válaszként erre: 378. - Miss Angel)
2009. jún. 30. 20:14

Szia Angel,

Utána képet még nem csináltam, ha lesz, majd jelzem.

Amúgy tervet nem csinált, de szerintem nincs is rá szükség, úgyis a fejében rakja össze, hogy milyen lesz, és egy modellezés nem tud valóságot tükrözni, szerintem.... :)

Kétszer voltam nála, először megbeszéltük, hogy mi a probléma, min szeretnék változtatni, meg kb. belőttünk egy időpontot, aztán másodszorra konkretizáltunk.

Nem hosszú egy konzultáció nála, de érti a dolgát! :)

Jah, és én bármikor újra megcsináltatnám (természetesen nála), és bátran merem ajánlani! Lehet h drágább, de most az arcunkról van szó, ez nem olyan, h de jó, megspóroltam x ezer forintot, de baromi elégedetlen vagyok.... Nekem pl. nagyon jó érzés most tükörbe nézni :)

üdv.

2009. jún. 30. 19:47

Szia Twin01!

Nagyon érdekelne,milyen lett a nózid,tudnál nekem képet küldeni,ha írok privibe e-mail címet??

Ha igen,légyszi jelezd.

Köszi előre is.

És érdekelne az is,hogyan zajlott a konzi Rezekkel,hányszor voltál nála,csinált-e tervet,stb,stb.

377. Kibogyo
2009. jún. 30. 13:18
Sziasztok! Van valaki köztetek aki szívesen megosztaná velem a képeit? Nagyon érdekelne, hogy milyenre sikerültek. Attól nem félek hogy ha majd megcsináltatom akkor más lesz az arcom, mert ennél már csak szebb lehet! Előre is köszönöm!
376. NiKi0088 (válaszként erre: 370. - Nyussszika)
2009. jún. 30. 13:01
Nekem púp is volt az orromon, előlről volt ahol széles volt ahol keskeny.Szóval volt vele probléma.De az új orrom össze sem hasonlítható a régivel.
2009. jún. 30. 12:48
Sziasztok van valakinek végh miklósról tapasztalata.Ha műtött velakit vagy van tapasztalata légyszives írjon.Előre is köszönöm szépen.
374. Kibogyo
2009. jún. 29. 23:20
Szia! Hát igen tudom, csak valahányszor elmentem jól lelomboztak, és azért nem esett jól. Meg igazából azt se tudom hogy orrsövényferdülés, mert azt a tb valamennyire támogatná, vagy pedig külső sérülés okozta. Azért utána kellene ennek járnom. Köszönöm a segítséged!
373. twin01 (válaszként erre: 372. - Kibogyo)
2009. jún. 29. 19:24

Szia,

Én nem tudok neked mást mondani, mert engem Rezek műtött, de szerintem (mondjuk ez a műtét bonyolultságától is függ) ha a klinikán csináltatod, nem magánban, akkor azért olcsóbb... Érdemes elmenni egy konzultációra, akár több dokihoz is, és akkor mind az árról, mind pedig a részletekről tudsz tájékozódni, és ez segít dönteni!

372. Kibogyo
2009. jún. 28. 23:30
Sziasztok! Látom nem én vagyok az egyedüli akinek az orrával vannak problémái! Az az igazság, hogy voltam egy dokinál még régen, de most a nevére nem emlékszem. Ő Rezek doktort ajánlotta, mert speciális műtétre van szükségem, és azt ő nem merte elvállalni. Viszont a hozzászólásokat olvasva ő nagyon drága, mármint inkább úgy fogalmaznék hogy nekem nincs 6-700 ezer forintom. Van aki tudna nekem segíteni hogy Csuha doktor kb milyen áron dolgozik? Előre is köszönöm!
371. Ditke07 (válaszként erre: 365. - Gabo75)
2009. jún. 25. 15:15

Szia!

Én csak a műtét idejét töltöttem bent a magánklinikán,kb 1,5 óra volt,helyi érzéstelenítésben.Én rosszabbra számítottam,de a 2.nap elég szarul éreztem magam ,hőemelkedés,rossz közérzet,de ez várható volt.Most ,h kiszedték a tamponokat az orromból már csak a rögzítő sin zavar és nagyon kiváncsian várom az eredményt.Ha újra kezdeném akkor sem kérném altatásban.

Remélem tudtam segíteni.

370. Nyussszika (válaszként erre: 369. - NiKi0088)
2009. jún. 24. 20:46
Ok. Köszike. És aki nála csináltatta az számottevő változásról tud beszámolni? Mert azért, hogy alig látszódjon valami változás nem szívesen adok ki 400e-et. (nekem amúgy szemből nem vészes az orrom, de oldalról elég gáz! :( főleg fotón...)
369. NiKi0088 (válaszként erre: 366. - Nyussszika)
2009. jún. 24. 19:55
Én azt tudom hogy augusztusban szabira megy.Még az is lehet hogy ha szeptember elején felkeresnéd októberre még beleférnél.De ki tudja, lehet a szünet miatt teltház lesz nála,úgyhogy ha biztosra akarsz menni szerintem menj el konzultációra még augusztus előtt.
368. senico (válaszként erre: 366. - Nyussszika)
2009. jún. 24. 16:32
Én nála csináltattam. Szerintem már most keresd fel, abból baj nem lehet.
367. twin01 (válaszként erre: 366. - Nyussszika)
2009. jún. 24. 14:33

Szia Nyussszika,

Szerintem jobb, ha minél előbb felkeresed, max azt mondja, hogy ráértek a konkrét dolgokat megbeszélni később, de legalább tud tervezni Veled. Mondjuk én Rezek dokinál csináltattam, ő eléggé elfoglalt, úgyh jó előre felkerestem :) Ráadásul bele kell kalkulálni, hogy most nyár van, ők is többet tartózkodnak külföldön/szabin..

Szóval semmit nem vesztessz, ha felkeresed!

Sok szerencsét! :)

2009. jún. 24. 11:51

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, és nagyon tetszik, mert így könnyebb lesz dönteni... Már egy éve gondolkozom az orrplasztikán és idén októberben meg is akarom csináltatni! Az elbeszélések alapján DR. Csuha Lajos a legszimpatikusabb,és az lenne a kérdésem,hogy ha októberben szeretném a műtétet akkor már most kérjek időpontot, vagy ráérek még vele? Kösszi

365. gabo75 (válaszként erre: 364. - Ditke07)
2009. jún. 23. 09:43
Szia! Szeretném megtudni, mennyi ideig tartott a műtét és mennyi időt töltöttél kórházban?
364. Ditke07
2009. jún. 22. 14:46

Sziasztok!

Én ma estem át plasztikán és orsövényen és sokkal rosszabbra számítottam.Engem nem altattak.

Az orrsövény része kellemetlenebb a hangok miatt ahogy feszítik stb,de engem nem zavart annyira,azután jött a plasztikai rész,na azok a szurik fájtak igazán,de azóta semmi.

Üzenem mindenkinek,ne izguljon,csak a szurit érezni.

Remélem a sinlevétel után is ilyen jó tapasztalataim lesznek.

Üdv

363. Nucci (válaszként erre: 362. - Twin01)
2009. jún. 17. 14:13
Sziaa! Köszi szépen a választ. Ez bíztatónak hangzik. Egy konzin voltam a dokinál, és holnap műt...rettegek!! Még nem mondott semmi infót a gyógyulásról, és kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz a műtét után, mennyire fáj meg mit csinálhatok és mit nem. Remélem túlélem a holnapot, utánna meg majd szenvedek valahogy. Szorítsatok értem! :)
362. twin01 (válaszként erre: 361. - Nucci)
2009. jún. 16. 19:55

Szia Nucci,

Nekem érintette a csontos részt is, és ilyenkor sem érzel fájdalmat! Egyáltalán nem fáj, ettől ne félj.

Nekem 10 nap után vették le a gipszet, emberek közé kb. 2hét után mehetsz, akkor már nem vagy színes :) Én kb akkor mentem vissza dolgozni,de még azért be volt dagadva az arcom..

remélem segítettem

361. Nucci
2009. jún. 16. 15:48
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Akinek csontos műtétje volt, annak is ugyanolyan a gyógyulási ideje és a gipsz is 2 hétig van fent? Örülnék ha valaki megírná, hogy mennyire fáj és mikor éri el az orr azt a kinézetet amikor már pár ember közé lehet menni. Előre is köszöm!
360. _Niki89_ (válaszként erre: 358. - Djazair)
2009. jún. 16. 09:47
Szia! Megkérdezhetem, hogy te kinél csináltattad az orrodat? Én is szeretném majd jövő nyáron.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook