Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ne bosszantsd fel magad,hidd el,nem érdemes.
Már nincs a hoxán:)
Már nem vagy tag??
ÓÓÓ,de sajnálom:DD
Én meg tőled vagyok rosszul,kb annyi az iq-d,mint ahány éves vagy:0!:DDDD.
Gáz,ha vki nem meri felvállalni a valós adatait,úgy regizik be ide,csak azért,hogy szemétkedhessen másokkal 1-1 topicban...
Ok,várom,hogy jelezz:))
Persze,hogy nem szabad spórolni,a lényeg,hogy sikerüljön,és ne legyen csalódás,elégedetlenség.
Sziasztok!
Én semmi képpen nem ajánlom senkinek hogy tb uton csináltassa meg az órát. Engem 5 évvel ezelött a Máv kórház fül-orr-gégész oszt.vezetője mütött meg. Háát a végeredmény nem volt a legjobb, de azért elfogadott tőlem 100 ezer forintot( csak úgy zsebbe)Persze én még csak gipszben voltam:)
Viszont 3 évvel ezelött több doktorral is konzultáltam, és végül Dr Rezekre esett a választásom. A Klinikákon műtött meg. A beavatkozás több mint 2 óra hosszas volt. 3 napig tartokodtam a kórházban és 10 nap után vette le gipszet. Az eredmény tökéletes.
Sziasztok! Azért írok ismét, mert a mai napon felkeresett egy nagyon kedves ismerősöm, aki Dr. Jósvay Jánost ajánlotta, és az a kérdésem lenne, hogy van-e itt valaki aki nála csináltatta meg az orrát?
Előre is köszönöm!
Szia Angel,
Utána képet még nem csináltam, ha lesz, majd jelzem.
Amúgy tervet nem csinált, de szerintem nincs is rá szükség, úgyis a fejében rakja össze, hogy milyen lesz, és egy modellezés nem tud valóságot tükrözni, szerintem.... :)
Kétszer voltam nála, először megbeszéltük, hogy mi a probléma, min szeretnék változtatni, meg kb. belőttünk egy időpontot, aztán másodszorra konkretizáltunk.
Nem hosszú egy konzultáció nála, de érti a dolgát! :)
Jah, és én bármikor újra megcsináltatnám (természetesen nála), és bátran merem ajánlani! Lehet h drágább, de most az arcunkról van szó, ez nem olyan, h de jó, megspóroltam x ezer forintot, de baromi elégedetlen vagyok.... Nekem pl. nagyon jó érzés most tükörbe nézni :)
üdv.
Szia Twin01!
Nagyon érdekelne,milyen lett a nózid,tudnál nekem képet küldeni,ha írok privibe e-mail címet??
Ha igen,légyszi jelezd.
Köszi előre is.
És érdekelne az is,hogyan zajlott a konzi Rezekkel,hányszor voltál nála,csinált-e tervet,stb,stb.
Szia,
Én nem tudok neked mást mondani, mert engem Rezek műtött, de szerintem (mondjuk ez a műtét bonyolultságától is függ) ha a klinikán csináltatod, nem magánban, akkor azért olcsóbb... Érdemes elmenni egy konzultációra, akár több dokihoz is, és akkor mind az árról, mind pedig a részletekről tudsz tájékozódni, és ez segít dönteni!
Szia!
Én csak a műtét idejét töltöttem bent a magánklinikán,kb 1,5 óra volt,helyi érzéstelenítésben.Én rosszabbra számítottam,de a 2.nap elég szarul éreztem magam ,hőemelkedés,rossz közérzet,de ez várható volt.Most ,h kiszedték a tamponokat az orromból már csak a rögzítő sin zavar és nagyon kiváncsian várom az eredményt.Ha újra kezdeném akkor sem kérném altatásban.
Remélem tudtam segíteni.
Szia Nyussszika,
Szerintem jobb, ha minél előbb felkeresed, max azt mondja, hogy ráértek a konkrét dolgokat megbeszélni később, de legalább tud tervezni Veled. Mondjuk én Rezek dokinál csináltattam, ő eléggé elfoglalt, úgyh jó előre felkerestem :) Ráadásul bele kell kalkulálni, hogy most nyár van, ők is többet tartózkodnak külföldön/szabin..
Szóval semmit nem vesztessz, ha felkeresed!
Sok szerencsét! :)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, és nagyon tetszik, mert így könnyebb lesz dönteni... Már egy éve gondolkozom az orrplasztikán és idén októberben meg is akarom csináltatni! Az elbeszélések alapján DR. Csuha Lajos a legszimpatikusabb,és az lenne a kérdésem,hogy ha októberben szeretném a műtétet akkor már most kérjek időpontot, vagy ráérek még vele? Kösszi
Sziasztok!
Én ma estem át plasztikán és orsövényen és sokkal rosszabbra számítottam.Engem nem altattak.
Az orrsövény része kellemetlenebb a hangok miatt ahogy feszítik stb,de engem nem zavart annyira,azután jött a plasztikai rész,na azok a szurik fájtak igazán,de azóta semmi.
Üzenem mindenkinek,ne izguljon,csak a szurit érezni.
Remélem a sinlevétel után is ilyen jó tapasztalataim lesznek.
Üdv
Szia Nucci,
Nekem érintette a csontos részt is, és ilyenkor sem érzel fájdalmat! Egyáltalán nem fáj, ettől ne félj.
Nekem 10 nap után vették le a gipszet, emberek közé kb. 2hét után mehetsz, akkor már nem vagy színes :) Én kb akkor mentem vissza dolgozni,de még azért be volt dagadva az arcom..
remélem segítettem
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?