Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Most regisztráltam csak a fórumon! Jövő héten szerdán lesz az orrműtétem (persze, ha nem jön közbe semmi),de eléggé félek tőle! Akinek már van tapasztalata, írjon nekem, hogy mire számítsak! Traub Alfréd fog műteni. Hallott már róla valaki valamit? Az ismerőseim közül többnek műtötte a mellét, ezért is mentem hozzá, de orrműtétjeiről még nem hallottam!
Előre is köszi a válaszokat!
Hű, az nem semmi ! Kész vagyon...
Oké, számolj majd be, kíváncsian várom !!
Kb 700e ft,ha magánba műt,úgy hallottam ,műt a SOTE-n is,vmivel olcsóbban.
De jövő szerdán pontosan meg tudom írni,akkor megyek hozzá.
Szervusztok !
"Nem lehet orrot fújni hetekig és lehajolni sem szabad." Hány nap/hét pihenés javasolt általában a műtét után ?
Lehet tudni valamit Rezek doktor árairól ?
Szia!
Én is db-i vagyok,jártam mindhárom orvosnál.
Azt tanácsolom,menj fel Pestre,és ne kockáztass.Hidd el,a jószándék vezérel,azért tanácsolom ezt.
Tudd:sz gépes tervezés egyedül Molnár Csabánál van,a másik kettőnél nincs.Elmondod,kb.mit akarsz,és kész.Na,ebből születhet sztem a legnagyobb csalódás,vagy megérti a sebész az elképzelésed,vagy nem.
Én már eldönöttem:tuti Pesten fogom csináltatni,pedig még azt se tudom,műtét után hogy kerülök haza,mi lesz velem.
Nem mondom,lehet,hogy itt Db-ben is tudnak szép orrot csinálni,de én nem merek kockáztatni.
Ha csak ugy megközelítőleg is,de tudni szeretném,"mit fognak csinálni belőlem"...
Sziasztok!
Új vagyok itt, nemrég találtam meg ezt a topicot, de örülök neki nagyon, hisz itt tudunk egymásnak segíteni:-)
19 éves vagyok, most fogok(holnap) rettségizni.
Nagyon rég zavar az orrom, és most úgy néz ki, megműttetem.
Mivel nyíregyházi vagyok, így a debreceni orvosokat néztem, egyrészt azért, mert közel van, másrészt azért, mert árban is reálisabbak. Esetleg tudtok valamit Dr. Péter Zoltánról? 1-2 tapasztalatnak nagyon örülnék, hisz az alapján lehet tudni, hogy mennyire profi.
Pesten tudtok olyan orvosról, aki reális áron műt, ugyanakkor érti a dolgát és tapasztalt?
Én 300E ft fölé nem nagyon szeretnék menni.
Köszönöm:-)
Köszi Niki!
Én nem tudom megmondani pontosan, hogy mit csinált az orrcsúcsommal, közelítette a fejemhez, meg kicsit hozzáigazította a többihez.
Nekem az új mérethez igazította az orrcsúcsomat a dokibácsi, úgymond visszanyomta az orrcsúcsom az arcomhoz <- doki mondta így:) az orrnyílásom alapból nem volt nagy, így ahhoz nem nyúlt,most lett kicsit nagy ha alúról nézem, de így csk én nézegetem más nem :)
Tényleg az orrcsúcs kicsit para, múltkor picit orrba vágtam magam és azért még bekönnyeztem,tehát még elég érzékeny, de tudom hogy egyszer meggyúgyul,és ezért igyekszem nem foglalkozni vele,de azért vigyázni!
Köszönöm a képeket,és gratulálok,egyre szebb vagy!!!!!!
Nagyon tetszik a nózid formája,kis finom,nőies.
Csajok,még egyszer kérem,akit esetleg Balajthy Tibor műtött,írjon nekem légysziiii!nagyon fontos lenne!
Előre is köszi.
Csajok!
Ha tudtok küldeni nekem is képet,azt nagyon megköszönném.
Egyébként kértem több dokitól is időpontot,de 3-4 hetet sajnos mindegyiknél kell várni.
Szia Senico!
Köszi a képet,megkaptam.Nagyon szép lett az orrod :)
Szia!
Olvastam a hozzászólásod a fórumon.
Én is szeretném megcsináltatni az orromat.
Tudnál nekem is küldeni képet?
És ha van tapasztalatod,amit szívesen megosztasz és van kedved,írj!
Üdv:perecz80
Sziasztok!
Én még csak most regisztráltam a fórumra, mert eldöntöttem most már nem várok, többet megcsináltatom az orromat minél előbb. Végül is már 29 éves vagyok és 12 éves korom óta csak erre vágyom. Olvasgattam, a hozzászólásokat és látom, nagyon sokan dicséritek Dr Csuhát és Dr Rezeket is. Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy részletfizetési lehetőség van-e az említett orvosoknál? Ja és ha valaki részletre csináltatta leírná, hogy mennyivel kerül így többe? (akár e-mailbe is) Mert úgy vagyok vele, hogy már rég óta szeretném megoperáltatni, de mindig közbejön valami és másra kell a pénz, de már nem szeretném tovább halogatni. Szeretnék már én is szép nózit !!!
Ja és ha nem nagy kérés küldenétek fotókat nekem is?
Sziasztok!
Én még csak most regisztráltam a fórumra, mert eldöntöttem most már nem várok, többet megcsináltatom az orromat minél előbb. Végül is már 29 éves vagyok és 12 éves korom óta csak erre vágyom. Olvasgattam, a hozzászólásokat és látom, nagyon sokan dicséritek Dr Csuhát és Dr Rezeket is. Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy részletfizetési lehetőség van-e az említett orvosoknál? Ja és ha valaki részletre csináltatta leírná, hogy mennyivel kerül így többe? (akár e-mailbe is) Mert úgy vagyok vele, hogy már rég óta szeretném megoperáltatni, de mindig közbejön valami és másra kell a pénz, de már nem szeretném tovább halogatni. Szeretnék már én is szép nózit !!!
Ja és ha nem nagy kérés küldenétek fotókat nekem is?
E.mail: perecz80@freemail.hu
Szia!Szerintem ez egyáltalán nem normális!Mikor csináltattad? Gipszet mikor vették le? Ki csinálta?
Bocs a sok kérdésért,de még a hideg is kirázott, hogy ezt így leírtad, halálom volt mikor kiszedték a tampont :S Remélem azért jól vagy!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?