Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Niki!
Én a második konzin eldöntöttem, hogy mit akarok, de műtét előtt még voltam vizsgálatokon a klinikán, labor, EKG, és akkor még egyszer egyeztettük, hogy melyik változat legyen. Ki van már tűzve az időpont, vagy miben maradtatok?
De örülök Senico hogy összejött:) Remélem jól vagy, várom a képeket...meg majd énis küldök frisseket,mert mos tmár elég szépen rendbe jöttem!
Jajjj egyébként én jövő7 pénteken megyek 10:45re kontrollra a dokihoz 10:45re ,lehet találkozunk:):)
Szia!:)
Mellplasztikai tapasztalatokra katt és mindent megtudsz:)
Sziasztok!
Túl vagyok a műtéten, tegnap jöttem haza, egy kicsit még rossz a közérzetem, de nem fáj a nózim egyáltalán, egész jól vagyok.tegnap nagyon be voltak dagadva a szemeim, de mára már sokat apadt, jövő hét pénteken veszi le a gipszet, akkor nekem is lesznek képeim.:)
Csajok,érdekelne,van-e valaki,akinek Balajthy műtötte az orrát.
Én már jártam nála/bár nem nózi miatt,hanem a melleim végett/,és nagyon elnyerte a tetszésemet az alapossága,precizitása,főleg az,hogy a legapróbb részletekig kikérdezi a pácienst az elképzeléseiről,az egész konzi tükör előtt zajlik.
Egy orrműtétnél pedig nagyon fontos,hogy az orvos megértse,mit akar a beteg,mert különben hatalmas csalódás lehet belőle.....
Ha van vki,légyszi írjon.Köszi előre is.
Elküldtem még egyszer, remélem mostmár megkapod!
Hozzáteszem ez még az a széria amit a többieknek is küldtem, azóta lassan két hónapos és még jobb is, csak lusta voltam friss képeket csinálni!:)
De majd csinálok, és körbeküldöm azokat is :D
Ok!
Nagyon köszönöm :)
Koszi szepen Senico!!!
Varom a te eredmenyed!!! :)..utana èn is "hozzakezdek"....:).
Sziasztok!
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha valaki járt már Gill Endrénél orrplasztikán akkor írja le a véleményét, mert sajnos nem sikerült az orr műtétem és azt mondta, hogy garanciába megcsinálja, de nagyon tartok tőle, hogy Ő nem az én emberem.
Szia!
Én tényleg bátran ajánlom Csuhát, remek munkát végzett:) énis rengeteg fórumon jártam és olvastam a műtét előtt, és a kör végül Rezekre és Csuhára szűkült...Csuhához kértem elsőnek időpontot,és egyszeren annyira szimpi lett,és tényleg látszott rajta hogy konyít hozzá, hogy eldöntöttem magamban, Ő lesz az...a többi azóta már történelem :D lassan két hónapja hogy túl vagyok rajta, és már a gipszlevételkor nagyon elégedett voltam...azóta pedig napról napra egyre inkább!Ahogy az egész kezd beállni,igazodni az arcomhoz, tényleg fantasztikus...bár most volt egykicsit megfázásom és emiatt picit újra feldagadt,de nem vészes!
Szóval a lényeg: nálam Dr. Csuha Lajos a tuti ;) ha gondolod írj privibe egy mail címet,és elküldöm h mi lett belőlem
Szia !
Én nála fogom csináltatni 14-én, addig nem mondanék róla semmit. Esztert is ő operálta, ő meg van elégedve a végeredménnyel.
Szia Eszter!!!
Hallottam sokat a Csuharol. :) te nala operalod az orrod? Mi a velemenyed rola? En is nagyon szeretnem megcsinaltatni de nem tudok kihez fordulni. Ki lehet a legjobb??? Sot leges legjobb egy igazi artista!!! :)
Sziasztok!!!
Ismeri valaki a Dr. Pap Petert? A budapesti Viranyos klinikan operal. Szeretnem az orromat operaltatni de kivancsi vagyok a velemenyetekre mivel nem ismerem es nem hallottam rola semmit.
Koszonom szepen!
Szia!
Engem éppenséggel április 2-án műtött meg Dr.Rezek Ödön adjunktus úr.
Nagyon jól végzi a muinkáját minden elismerésem,de majd csak április 14-én tudok többet modnani mert akor szedi le az orromról a gipszet, mert orrsövényferdülésem volt és nehezen kaptam levegőt az orromon. De ha több midnere kiváncsi vagy akkor nyugodtan üldj e-mailt erre a címre szilvoca000@vipmail.hu és akkor ott több mindent eltudok mondani. Remélem tudok majd segíteni. És valószínüleg 14-e után képet is tudok neked mutatni h miylen volt és miylen lett.Várom jelentkezésedet.
Szia
Sziasztok!
én is nagyon megszeretném csináltatni az orromat...
Hallottam erről a Dr. Rezekről, tudna valaki tapasztalatokat mondani, illetve képeket küldeni?
Nagyon köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?