Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Nagyon köszi a válaszodat, picit megnyugtattál!!!!!
Köszönöm!
Helo:)))
Igen altattak,de nem fogsz érezni semmit,nem fog AZ ORROD EGYÁLTALÁN FÁJNI!!:)))
Az éjszakám elég rossz volt vért hánytam,meg alig aludtam!!Fájni fog egy kicsit a torkod a csőtől!
Engem másnap etetni is kellett,alig kaptam levegőt,az nagyon rossz!Másnap még kivették a tampont,uhh az kissé fájdalmas:)))
Hát nekem az első 3nap volt nagyon rossz!!!
Nekem annyira nem volt jó,engem megviselt:))
Én 1hét mulva mondtam,h na most már jobban érzem magam!
De ha belenézek a tükörbe,megérte a szenvedés:)))
Szia!Engem egy hét múlva műtenek! Téged altattak? Engem altatni fognak. Leírod milyen volt az egész? Neked frissek az élményeid, mert olvastam nem régen műtöttek.
Köszi!
Mondjuk az igaz,hogy sokat reklámoznak,akcióznak,de űgy éreztem komolyan veszik a dolgokat!
De SZERINTEM MINDEN plasztikai központról lehet jó véleményt és rosszat is mondani!Vannak mindenhol elégedettek és nem elégedett páciensek!
Én az elégedettek közé tartozom!
Olyan plasztikai sebészet nincs ,ahol csak elégedettek vannak!
Persze nem játék,hogy utánna milyen testtel kell élni!De legjobb is elronthatja!!
Mondjuk aki engem műtött,nemcsak az Aestheticához tartozik,magán rendelője is van!Csak ott is fogadja a kedves szépülni vágyókat:)
Énis tapasztalatból beszélek,mert nekem gyönyörű orrom lett:))
Soha nem gondoltam volna hogy az orromból ilyen lehet:))
Dr Rusz Zoltán plasztikai sebész a legjobb,nagyon érti a dolgát:))Csak ajánlani tudom!!!
Lehet,hogy vannak ott jó orvosok,de gusztustalannak tartom,azt,hogy már nem tudják,hogy reklámozzák magukat.Idegesít,anno beregiztem a honlapjukra,nem győzöm törölni a hírleveleiket,ilyen,meg olyan beavatkozást csináltassak náluk,és egy másikat ajándékba kapok,meg ilyenek.....ez olyan nevetséges,egyet fizetsz,kettőt kapsz,mint egy ruhaboltban,mikor akció van:))))
Ha beleolvasol a hírlevelükbe,ilyen érzésed támad,pedig a saját testedről van szó,amit ha elrontanak,nem cserélhetsz le,mint egy ruhát,amit nem szeretsz.Kicsit komolyabban is vehetnék ezt az egészet,és visszavehetnének magukból:(
Én az Aesthetica központot ajánlom mindenkinek!
Ők a legjobbak,ott vannak a legjobb orvosok!
üdv:)
Szia Gabó75!
Nem lesz semmi gáz és túléled,az biztos.Légy erős!
De arra készülj fel,hogy sokat fogsz kínlódni pár napig!!Engem 1hete műtöttek és csak tapasztalatból mondom!
üdv:))
Sziasztok! 2 hetem van a műtétig. Nagyon félek, de nagyon várom... Nyugtassatok meg, hogy túlélem és nem lesz semmi gáz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi!
Szia,köszi szépen a képeket.
Hát,nem semmi,gratulálok,nagyon ügyes vagy,nagyon tetszik a tervezett nózi,de őszintén!!
Kis csini,és tökéletesen beleillik az arcodba.
Már csak egy jó doki kell,aki megcsinálja:)
Niki,a tervet nem küldted,amit csináltál magadról,nem írtam meg neked a címem?
Kitelik tőlem,amilyen lüke vagyok néha:))
A képet még mindig nem csináltam meg,de holnap v legkésőbb holnapután elküldöm ígérem:)
Én azért sztném Rezeket,mert olyan kis finom,nőies nózikat csinál,ami nekem az esetem+csak orrot műt,csak ezzel foglalkozik,a többi sebészről meg ki tudja,mondjuk egy évben hány orrot csinál,és mekkora gyakorlata van.
Lehet,gyönyörű ciciket csinál,"orr terén"meg kontár.
Persze,ezt most nem Péter dokira értettem,de ilyen könnyen előfordulhat.....
Szerintem is jobb, ha szét nézel, mert annál rosszabb nincs mintha elrontják az orrod, mert azt nem tudod ruhával eltakarni a köv. műtétig, meg jobb ezt csak egyszer műteni!!
A Nők lapja cafe-s honlapon olvasd el kicsit a hozzászólásokat. Ott az egyik lánynak úgy elrontotta az orvos, hogy most a füléből is kell porcot kivenni a helyreállításhoz.
Hidd el az ár nem minden, ha jó helyre mész csak egyszer kell kifizetni.
Te tudod, én azért megyek Csuhához, mert ő fül-orr-gégész is és ő az egyik legjobb az országban.
Pont ma beszéltem vele is, hogy ez nem olyan mint egy mell, ehhez nagyon sok gyakorlat és tapasztalat kell. Sokkal nehezebb, mint egy mellet megcsinálni.
Szerintem ebben az esetben nem csak az árat szabad nézni, mert ha elrontja, akkor mehetsz megint és az akkor drágább.
Te kihez mész?
Én a műtétet október legelejére tervezem, azt mondta, hogy az jó. Most augusztus 5-től szabadságon lesz.
Miért nem hozzá akarsz menni?
szerintem nagyon nehéz pontosan elképzelni, mi az ami jól állna. Én ezért nem kértem tervezést, mert akkor azt szeretnéd visszalátni, holott az életben egészen más lehet. gondolj csak arra, mikor tükörbe nézel, és megnézel egy fotót. már az is más, pedig mindkettő te vagy:)
Én Rezeknél csináltattam, és szerintem elég ha tudod, h mi az ami zavar. Ő pedig a szakember (és szerintem tényleg jó!) aki tudja, h mi az ami jól fog állni, és megcsinálja :) ha ügyes, tervezés nélkül is jó lesz, de ha nem, ámíthat tervekkel, nem biztos h azt kapod.. szerintem :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?