Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

449. gabo75 (válaszként erre: 447. - Nucci)
2009. aug. 6. 08:18

Szia! Nagyon köszi a válaszodat, picit megnyugtattál!!!!!

Köszönöm!

2009. aug. 5. 19:06

Helo:)))

Igen altattak,de nem fogsz érezni semmit,nem fog AZ ORROD EGYÁLTALÁN FÁJNI!!:)))

Az éjszakám elég rossz volt vért hánytam,meg alig aludtam!!Fájni fog egy kicsit a torkod a csőtől!

Engem másnap etetni is kellett,alig kaptam levegőt,az nagyon rossz!Másnap még kivették a tampont,uhh az kissé fájdalmas:)))

Hát nekem az első 3nap volt nagyon rossz!!!

Nekem annyira nem volt jó,engem megviselt:))

Én 1hét mulva mondtam,h na most már jobban érzem magam!

De ha belenézek a tükörbe,megérte a szenvedés:)))

447. Nucci (válaszként erre: 446. - Gabo75)
2009. aug. 5. 18:20
Szia! Bocsi, hogy én is válaszolok erre. Én egy hónapja estem át a műtéten, előtte rettenetesen féltem, paráztam. Engem is altattak, nem fogsz semmit sem érezni, tökre jó kedvem volt, hogy már tolnak a műtőbe.:) Amikor felébredsz, akkor elég nyomottnak fogod magad érezni. Nekem ekkor sem volt fájdalmam, csak kellemetlen érzés volt, mert mégis csak feltúrták az egész orromat. Én aznap éjszaka nem tudtam aludni, másnap már teljesen jól éreztem magam. Túl fogod élni! Nyugi, csak szépülni mész te is!:) Sok sikert!
446. gabo75 (válaszként erre: 445. - Enike thecure.)
2009. aug. 5. 15:37

Szia!Engem egy hét múlva műtenek! Téged altattak? Engem altatni fognak. Leírod milyen volt az egész? Neked frissek az élményeid, mert olvastam nem régen műtöttek.

Köszi!

2009. aug. 3. 20:08

Mondjuk az igaz,hogy sokat reklámoznak,akcióznak,de űgy éreztem komolyan veszik a dolgokat!

De SZERINTEM MINDEN plasztikai központról lehet jó véleményt és rosszat is mondani!Vannak mindenhol elégedettek és nem elégedett páciensek!

Én az elégedettek közé tartozom!

Olyan plasztikai sebészet nincs ,ahol csak elégedettek vannak!

Persze nem játék,hogy utánna milyen testtel kell élni!De legjobb is elronthatja!!

Mondjuk aki engem műtött,nemcsak az Aestheticához tartozik,magán rendelője is van!Csak ott is fogadja a kedves szépülni vágyókat:)

2009. aug. 3. 19:48

Énis tapasztalatból beszélek,mert nekem gyönyörű orrom lett:))

Soha nem gondoltam volna hogy az orromból ilyen lehet:))

Dr Rusz Zoltán plasztikai sebész a legjobb,nagyon érti a dolgát:))Csak ajánlani tudom!!!

443. Miss Angel (válaszként erre: 442. - D4f139cdae)
2009. aug. 3. 13:24

Lehet,hogy vannak ott jó orvosok,de gusztustalannak tartom,azt,hogy már nem tudják,hogy reklámozzák magukat.Idegesít,anno beregiztem a honlapjukra,nem győzöm törölni a hírleveleiket,ilyen,meg olyan beavatkozást csináltassak náluk,és egy másikat ajándékba kapok,meg ilyenek.....ez olyan nevetséges,egyet fizetsz,kettőt kapsz,mint egy ruhaboltban,mikor akció van:))))

Ha beleolvasol a hírlevelükbe,ilyen érzésed támad,pedig a saját testedről van szó,amit ha elrontanak,nem cserélhetsz le,mint egy ruhát,amit nem szeretsz.Kicsit komolyabban is vehetnék ezt az egészet,és visszavehetnének magukból:(

442. d4f139cdae (válaszként erre: 441. - Enike thecure.)
2009. aug. 3. 10:03
Sajnos ennek az ellenkezőjéről már meggyőződtem a családunk egyik tagján keresztül. Mindkét állítás ellenkezőjéről. Messze, és nagy ívben kerülném.
2009. júl. 30. 22:55

Én az Aesthetica központot ajánlom mindenkinek!

Ők a legjobbak,ott vannak a legjobb orvosok!

üdv:)

440. Enike thecure. (válaszként erre: 439. - Gabo75)
2009. júl. 30. 22:52

Szia Gabó75!

Nem lesz semmi gáz és túléled,az biztos.Légy erős!

De arra készülj fel,hogy sokat fogsz kínlódni pár napig!!Engem 1hete műtöttek és csak tapasztalatból mondom!

üdv:))

439. gabo75
2009. júl. 29. 16:26

Sziasztok! 2 hetem van a műtétig. Nagyon félek, de nagyon várom... Nyugtassatok meg, hogy túlélem és nem lesz semmi gáz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi!

2009. júl. 29. 13:51
Esetleg valaki nem műtette az orrát Dr. Mihályfi Lászlóval? Jövőhét kedden megyek hozzá konzultációra.
437. Miss Angel (válaszként erre: 436. - _Niki89_)
2009. júl. 26. 19:47

Szia,köszi szépen a képeket.

Hát,nem semmi,gratulálok,nagyon ügyes vagy,nagyon tetszik a tervezett nózi,de őszintén!!

Kis csini,és tökéletesen beleillik az arcodba.

Már csak egy jó doki kell,aki megcsinálja:)

436. _Niki89_ (válaszként erre: 435. - Miss Angel)
2009. júl. 25. 08:49
De megírtad, akkor én voltam a lüke:-) Máris küldöm.
2009. júl. 24. 20:20

Niki,a tervet nem küldted,amit csináltál magadról,nem írtam meg neked a címem?

Kitelik tőlem,amilyen lüke vagyok néha:))

A képet még mindig nem csináltam meg,de holnap v legkésőbb holnapután elküldöm ígérem:)

Én azért sztném Rezeket,mert olyan kis finom,nőies nózikat csinál,ami nekem az esetem+csak orrot műt,csak ezzel foglalkozik,a többi sebészről meg ki tudja,mondjuk egy évben hány orrot csinál,és mekkora gyakorlata van.

Lehet,gyönyörű ciciket csinál,"orr terén"meg kontár.

Persze,ezt most nem Péter dokira értettem,de ilyen könnyen előfordulhat.....

434. Melcsi84 (válaszként erre: 433. - _Niki89_)
2009. júl. 24. 18:08

Szerintem is jobb, ha szét nézel, mert annál rosszabb nincs mintha elrontják az orrod, mert azt nem tudod ruhával eltakarni a köv. műtétig, meg jobb ezt csak egyszer műteni!!

A Nők lapja cafe-s honlapon olvasd el kicsit a hozzászólásokat. Ott az egyik lánynak úgy elrontotta az orvos, hogy most a füléből is kell porcot kivenni a helyreállításhoz.

Hidd el az ár nem minden, ha jó helyre mész csak egyszer kell kifizetni.

433. _Niki89_ (válaszként erre: 432. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 16:32
Aha...most elbizonytalanodtam:-) Én télen szeretném megcsináltatni, ha lesz egyáltalán időm egyetem mellett...addig még tájékozódok.
2009. júl. 24. 16:02

Te tudod, én azért megyek Csuhához, mert ő fül-orr-gégész is és ő az egyik legjobb az országban.

Pont ma beszéltem vele is, hogy ez nem olyan mint egy mell, ehhez nagyon sok gyakorlat és tapasztalat kell. Sokkal nehezebb, mint egy mellet megcsinálni.

431. _Niki89_ (válaszként erre: 430. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 15:58
Nem, nem találtam itt a fórumon olyat. Egy lány, akivel összeismerkedtem varratszedésen(neki is mell), ő is most megy hozzá orrműtétre ősszel. Őt amikor műtötték, feküdt mellette egy csaj, akinek az orrát csinálta. Szóval biztos csinált már sokat, mint ahogy mellet is.
2009. júl. 24. 15:53
Beszéltél olyannal akinek ő csinálta?
429. _Niki89_ (válaszként erre: 428. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 15:50
Dr. Péter Zoltánnál voltam konzultáción. Egybe kötöttem a mell kontrollt ezzel:-) Elmagyarázta hogy tudná megcsinálni, tehát a hosszán is változtatna, "lefaragná" a kanyart az orromból, illetve piszesítené. Előtte el kell mennem egy fül-orr-gégészhez, hogy van-e orrsövény ferdülésem. Mert ha azt is meg kell csinálni, akkor 400 ezer.
2009. júl. 24. 15:47

Szerintem ebben az esetben nem csak az árat szabad nézni, mert ha elrontja, akkor mehetsz megint és az akkor drágább.

Te kihez mész?

427. _Niki89_ (válaszként erre: 426. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 15:44
A dokim 350-ért csinálná...ez elég indok. Plusz megbízom benne. Ugyanakkor meg szinte mindenki azt mondja, hogy csak ehhez meg ehhez szabad menni...
2009. júl. 24. 15:40

Én a műtétet október legelejére tervezem, azt mondta, hogy az jó. Most augusztus 5-től szabadságon lesz.

Miért nem hozzá akarsz menni?

425. _Niki89_ (válaszként erre: 424. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 15:35
Nem rossz, aha. És mikor tud téged műteni?
2009. júl. 24. 15:33
A vége 494 000, ebben már benne van a labor, a kezelés a műtét és az altatás is. Szerintem jó az ára.
423. _Niki89_ (válaszként erre: 422. - Melcsi84)
2009. júl. 24. 14:58
Én is vele akartam először csináltatni. Mennyi lenne nála?
422. Melcsi84 (válaszként erre: 421. - D4f139cdae)
2009. júl. 24. 14:08
Köszönöm, de ma voltam Csuha Lajosnál és már döntöttem, hogy vele csináltatom. Ő se olyan drága, mint Rezek és elég ügyes többen ajánlották.
421. d4f139cdae (válaszként erre: 407. - Melcsi84)
2009. júl. 23. 08:04
Ha még van energiád nézelődni, próbáld meg Varga Klára doktornőt, a családban a harmadik orrot rakta rendbe kívül-belül (hiába, a nagy orr öröklődik ;-)) - több helyen operál, meg fül-orr gégész is, remek, de messze nem kerül annyiba mint Rezek. Tudom, hogy több helyen operál Bp-en, nagy nevű plasztikások mellett.
420. twin01 (válaszként erre: 415. - Miss Angel)
2009. júl. 22. 21:30

szerintem nagyon nehéz pontosan elképzelni, mi az ami jól állna. Én ezért nem kértem tervezést, mert akkor azt szeretnéd visszalátni, holott az életben egészen más lehet. gondolj csak arra, mikor tükörbe nézel, és megnézel egy fotót. már az is más, pedig mindkettő te vagy:)

Én Rezeknél csináltattam, és szerintem elég ha tudod, h mi az ami zavar. Ő pedig a szakember (és szerintem tényleg jó!) aki tudja, h mi az ami jól fog állni, és megcsinálja :) ha ügyes, tervezés nélkül is jó lesz, de ha nem, ámíthat tervekkel, nem biztos h azt kapod.. szerintem :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook