Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
szép jó estét lányok, én mentem
:)))
Most olvastalak titeket! Szerintem is magadnak legalább annyira hálásnak kell lenned, -ha nem hálásabbnak- mint a lányoknak és nekem. :)
Nagyon jól csinálsz mindent, és nagyon büszke lehetsz magadra! :)
Van ez így!
Sokat köszönhetek neked!
Köszönöm!
Mindjárt sírok.....
mi! veled vagyunk, bátorság és kitartás... :)
és egy nagy puszi!
Sziasztok!
Sokat írtatok. De elolvastam. Nagyszerű itt minden még mindig, mint mindig.. :))!
A Titkot én legalább 50 x láttam.
Egyébként én pld ha mosogatok, akkoris beteszem a Titkot: és csak hallgatom, és áramlik a fejembe a sok pozitív dolog, a megerősítés, ahogy csinálni kell.. Sőt, ha pihenek akkoris azt hallgatom, és félálomban mégjobban megjegyzi az elme, és egy idő után már nem kell koncentrálni és figyelni, hogy mit-hogy teszek, mert automatikusan csak pozitívan csinálok mindent, így élek.
A minap is egy friss ismerettségnek beszéltem a Titokról, ahogy csinálom, és amiket bevonzottam már eddig. Este megírta, hogy miután letettük a telót: azonnal megvették egy régi autóját és kifizették. Pedig épp arról beszélt, hogy neki ebben az évben még semmi sem jött be. Én pedig folyton erősítgettem, hogy ezek után már csak jó jöhet.. És tessék.. :))!
Azt kívánom Mindenkinek, hogy Veletek is rengeteg jó dolog történjen: az amit szeretnétek, mert megérdemlitek!!! :)
Sziasztok! Olyan nagy békesség tölti el a szívem, nagyon rég éreztem már ezt. Nagyon jól haladok a takarítással, holnap pedig kimegyünk a gyerekekkel az erdőbe fenyőágat gyűjteni. Ez lesz az én gyerekes feladatom megoldása. Feldíszítjük a kicsikkel, és ......
El sem tudom mondani, hogy mit érzek most! Csodálatos! :))))
tindi, üresen visszaküldted az üzit, ez vélemény volt, vagy csak véletlen!? :)))
bár..., nincs véletlen!
Én eléggé hiányos vagyok a feladatok terén.
Azt említetted, hogy írsz naplót és abban benne lez az eddigi összes feladat,vagy félreértettem?
Húztam azért mára is egy angyalkártyát. Ennél idevágóbbat nem is tudtam volna húzni, úgy látszik, az angyalok tényleg vezetik a kezemet. :)
BÉKESSÉG
Chamuel arkangyal: "A béke forrása: emlékezni arra, hogy nincs más, csak a SZERETET." :)
jaj..., most lesz a mozikban, egy ilyen undok Ur mesefilm, az is karácsonyi ajánékozásos, vagy valami ilyesmi csak a bemutatoját láttam. :)))
kaphatott volna undok Ur is rá jegyet ajándékba :)))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?