Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) fórum

Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)

562. 04d410066e (válaszként erre: 549. - Cyntia)
2009. dec. 14. 13:42

De jó, hogy ezt megosztottad velünk! Igen, a hit mindenen átsegít. :) Én is hiszek Istenben, bár én nem járok templomba, de így is érzem őt mindenhol. :)

Higgy Istenben! Vagy higgy az angyalokban! De mindenképpen higgy magadban! És megváltozik tőle az egész világod. :)

561. Babyshambles (válaszként erre: 560. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 13:08
Köszönöm szépen! :) Akkor nekikezdek a naplódnak.
560. 04d410066e (válaszként erre: 559. - Babyshambles)
2009. dec. 14. 13:07

Szia!

Szeretettel üdvözölünk. Ide mindenki csatlakozhat. :)

Hivatalosan én vagyok a vezető. :D Vagyis kapitány, ahogy a lányok írják, és épp itt ülök én is a gép előtt. Segítek szívesen. Elsőként szerintem olvasd el a naplómat szintén itt a Hoxán, amiben csak a feladatok vannak. Ebben a fórumban pedig kicsit megismerheted a lányokat, itt szoktunk értekezni egymással. Ha kérdésed van, vagy ide a fórumra írhatod fel, és akkor bárki hozzászólhat, vagy ha magánjellegű, akkor küldhetsz nekem privit, és én megtartom magamnak. :)

Ill. ide szoktuk felírni, hogy ki hogyan csinálta meg a feladatot, és mi történt velünk, hogy erőt meríthessünk egymásból, és tanulhassunk egymástól. :)

2009. dec. 14. 12:58
Sziasztok! Én is csatlakozhatok? Olvastam, hogy le vagytok maradva a feladatokkal. Csak semmi pánik, nálam jobban nem lehettek. :) Én még azt sem tudom milyen feladatok vannak. Valaki segítene nekem picit? Köszi! :)
2009. dec. 14. 12:40
De nyugodtan kérdezz még Noncsi, ha valami nem világos még, vagy új kérdés merült fel benned. :)
557. 04d410066e (válaszként erre: 551. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 12:38

A megoldásra váró dolgokkal kapcsolatban:

Mindent össze kell gyűjteni. Ha most még nem tudod megtenni, pl. a fogorvos, akkor azt kell leírni, hogy kedves angyalok, kérlek küldjetek nekem pénzt, vagy lehetőséget arra, hogy pénzt keressek, és így el tudjak menni fogorvoshoz. Vagy pozitív megerősítő mondattal: Elegendő pénzt keresek/pénzem van, ezért elmegyek fogorvos.

Szóval ez is egy elintéznivaló, csak először a pénzt kell megteremteni hozzá. :)

556. 04d410066e (válaszként erre: 551. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 12:36

Szia!

Fehér gyertya tényleg tökéletes, de ha más színű van otthon, az is jó lesz. :)

Ne várj azonnali csodát ezektől a meditációktól. Idő kell neki. Ha egy hónap múlva még mindig úgygy érted, hogy semmit sem segít, akkor keresünk rá más megoldást, de ez egy folyamat, nekem pl. 1 év alatt tudtam elengedni a félelmeim 80%-át, és kb. 20 % még mindig van. Gondolj bele, milyen hosszú ideje vannak ezek a félelmek benned, nem is csoda, hogy 5 perc alatt nem múlt el. :)

Meditáció 1: A félelmeidet egyesével vagy külön-külön is elképzelheted. A lényeg, hogy nagyon éld bele magadat, ha képpel tudod, akkor vizualizálj, lényeg, hogy tényleg érezd a félelmet, mikor elképzeled, ne pedig tárgyilagosan sorold fel.

Ha egyesével képzeled el, egyesével le is engedheted. Lehet, hogy 1-1 félelmedet többször is le kell engedned. Ha egyszerre képzeled el az összeset, akkor abból úgyis egy nagy negatív energia "halom" lesz, és akkor ebből a nagy rakás félelemből, félelemérzésből engeded le a negatív érzelmeket. Ha jól csinálod, megkönnyebbülést érzel, ahogy engeded le, és hálát.

A második meditációnál ugyanolyan módon, mint az előbbinél egyszerre elképzeled az összes félelmedet, és utána rakod bele egy zsákba a nagy negatív energia halmot, és küldöd ki az univerzumba, ahol megsemmisíted. (Ennél fontos a búbfogás is, amiről a naplómban van kép.)

Mielőtt leülsz meditálni, kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek, úgy könnyebb sokkal. :) Egyébként bármikor kérjétek az angyalok segítségét, legyen az bármilyen apróság, csak pozitívan kérjetek mint pl. kedves angyalok, legyetek velem amíg meditálok, és segítsetek elengedni a félelmeimet, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott életet éljek. :) Semmi szertartás nem szükséges, egyszerűen csak mond ki.

2009. dec. 14. 12:25

Jó reggelt Lányok! Képzeljétek, kaptam egy álláslehetőséget... Nagyon tetszik, csak jutalékos IS, szóval alszom rá egyet. Múlt héten rendeltem egy agykontrollos fórumon olvasott meditációval, és ma behívtak, és azonnal felvettek... Húha!

Meg kell találnom a választ magamban...

Bizony, néha én sem tudom, mi lenne a legjobb! :)

Szóval ma én is csinálni fogom a feladatokat, hátha rámfér. :)

554. 3c9224c199 (válaszként erre: 553. - 47857a36a5)
2009. dec. 14. 12:19
Akkor legalább ezt jól csináltam. Sajnos meditáció terén le vagyok maradva, csak szerdától tudom csinálni, mert akkortól lesz csend, és béke itthon, főleg, ha elalszik a kicsi.
553. 47857a36a5 (válaszként erre: 551. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 12:03
A meditálás során a "legjobb" színű gyertya a fehér. A fehér a tisztaság jelképe.
2009. dec. 14. 12:01
Sziasztok, itt vagyok.
2009. dec. 14. 11:59

Bennem felmerült pár kérdés :)

Én csinálom már kb 5-6 napja a meditációt, de még egy félelmemet se tudtam kihúzni a listáról. Lehet, hogy több idő kell? Mert aztán felmerült bennem a kérdés, hogy lehet, hogy rosszul csinálom..... A meditáció egynél: Hogy kell elképzelni az összes félelmemet? Ügye le kell ereszteni az ezüstfonálon. És egyesével kell leereszteni, vagy egyszerre? Illetve, hogy kell jól elképzelni a félelmeimet? Csak úgy, hogy felsorolom, vagy képzeljem el, ahogy pl elrabolnak és mindegyiket így képpel, vagy csak vannak félelmeim és leeresztem??

Meg a meditáció kettőnél is, hogy kell jól elképzelni az összes félelmet?

Meg mindegy, hogy milyen gyertyát gyújtunk? Színe, formája?

Aztán a megoldatlan dolognál, csak azt kell összegyűjteni, amit meg is tudok csinálni, vagy azt is amit nem?

Pl gondolok itt arra, hogy már régóta neki akarok állni tornázni, leírom, neki tudok állni.

de pl régóta készülök fogorvoshoz (de magánfogorvossal akarom megcsináltatni) tehát leírhatom azt is, de nem tudom megvalósítani, mert nagyon drága!!

ennyi lenne ami nem világos! :D:D

Köszönöm előre is a segítséget. :)

2009. dec. 14. 10:43

Jó reggelt mindenkinek!!!! :)

Szép nap ez a mai, olyan szépen szállingózik a hó!! :) Csak kár, hogy nem marad meg :S De remélem fehér karácsonyunk lesz :) Én azt úgy szeretem!!!!

Ma pótolom az Angyalnaplómba a hiányosságokat, mert csak ide a hoxa naplóba másoltam ki őket!

549. Cyntia
2009. dec. 14. 08:01

Sziasztok! A lentebb leírt dolgok tegnap történtek velem. Az egyik naplómba írtam, de ide is bemásoltam, ha nem baj..

Ma esett idén először a hó. Mi pedig ma mentünk Istentiszteletre, ami bár mindig a tervek között volt, sokáig halogatás alá került, de ma úgy döntöttem, ha törik-ha szakad: reggel 6-kor kelés és megyünk!! Erre mi történik? Ennek tiszteletére, hogy mi Istentiszteletre mentünk: leesett az első hó :)! Hát nem érdekes? Véletlenek pedig nincsenek!! S ha már itt tartunk: akkor csak úgy megjegyzem, hogy a mai Harmónikártyám (amit ezúton is ajánlok mindenkinek) a 6-os volt, ami a prédikátort, Jézust szimbolizálja. Na: akkor ez sem véletlen..

S hogy ezt miért írom le nektek? Ma a tanítást üzente az Angyalkártya, amit Tindigo húzott nekünk, vagyis, hogy minél több emberrel ismertessük meg a jó dolgokat. Többek között én a szívügyemnek érzem, hogy azt is bemutassam nektek, hogy mennyire sokat jelent az ember életében a hit. A hit magadban, a jóban, abban, amit csinálsz. Csak higyj!!! Mert anélkül nem lehet jól csinálni, nem lehet jól érezni magad, mert e nélkül olyan céltalan minden: és csak szétforgácsolódsz. Én már csak tudom: a magam bőrén megtapasztalva meg ezt.. Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen dolgokról fogok írni bárkinek és azt sem, hogy én így élek, mert teljesen máshonnan jöttem. Olyan helyről, ahol minden ilyen jó dolgot tiltottak. De megtapasztaltam, hogy nagyon kell ahhoz, hogyha a pozitív irányba, a fejlődés, a jólét útjára lépjek.. Magam miatt és ezáltal a Világ kerekségéhez is jó dologgal tudok hozzájárulni. Ezáltal nagyobb csoportok is létrejöhetnek, amelyek a jó dolgokat "rezgik be". Ilyen csoport itt az oldalon a Tindigó általi Önbizalomnövelő tréninges fórumon található. Ha szeretnél pozitív változást elérni: keresd meg a fórumot, és higyj magadban, mert így jó lesz neked is!!

Jól érzem magam.. Miért? Mert jól esik ezt veletek megosztani! S ha egy embernek tettem ezzel jót, már akkor megérte!!! Remélem így lesz! :D!

És még nap végén a barátnőmtől kapoot filmet, a Szitakötőt néztem meg. Hogy mi a végkifejlete, a mondanivalója a filmnek? Na vajon mi lehet? Természetesen a hit. Higyj és minden teljesül!!

:D! Érdekes, ugye?

548. Cyntia (válaszként erre: 545. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 14. 07:57

Szia!

Köszönjük szépen.

Én hű leszek: és így lesz: gyönyörűséges napunk lesz! És így mégszebb neked is! :)!

547. 4abfd92b5a (válaszként erre: 540. - 3c9224c199)
2009. dec. 14. 07:45

szia,

megigérem, ha délután végzek..., ez lesz az elsö dolgom, hogy bele olvasok, bár igy...(!) olvasatlanul is érzem, tele van pozitiv és csoda szép élményekkel! :))

mosollyal teli szép napot Neked is!

:*)

546. 4abfd92b5a (válaszként erre: 542. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 07:41

szia Tindi! erren nagyon jól ráéreztél....,

szerintem is szükség lenne egy kis idöre a lemaradásokat bepotolni, mert igy lesz idönk a feladatokat szépen és rendesen elvégezni.

köszike :))))

mosollyal teli szép napot kivánok!

2009. dec. 14. 07:33

sziasztok Lányok!

a mai nap küldtem Nektek mosolygos kis arcocskát, mert szeretném...(!), ha Nektek is egésznap ilyen csudi jó kedvetek lenne.

remélem nem felejtettem el senkit :)

kivánom, hogy egésznap legyen jó kedvetek és nevessetek nagyokat, vagy nevetessetek meg másokat!

puszi

2009. dec. 14. 01:04

Sziasztok! :)

Én még mindig itt vagyok...:)

Megnéztem a Titok c. filmet...holnap kérdezek tőletek ezzel kapcsolatban.

Szép álmokat!

2009. dec. 14. 00:05

Sziasztok Angyalkák! :)

Ezt találtam a neten:

Arkangyal jóslás:

[link]

Kipróbáltam és meglepetésemre a terveimre utalt rá... :)

542. 04d410066e (válaszként erre: 541. - Bernuska)
2009. dec. 13. 19:24

Nem baj. Szerintem most néhány napig nem lesz új feladat, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy még más sem csinálta meg az összes feladatot, mert nekik sincs annyi idejük. :)

Szóval most szépen utolérjük magunkat, és angyalkártyát és pozitív megerősítést kaptok. :)

Főleg, hogy sok feladatot, pl. a félelem-elengedő meditációt többször kellene csinálni. Vagy pl. a számvetés feladat is eltart egy ideig, mire rendbe teszed az eddig halogatott dolgaidat. :)

Szóval van mindenre idő, nyugalom. :) Be tudod hozni. És nincsenek általam felállított határidők. :)

2009. dec. 13. 19:12
Én is vagyok, csak túl nagy lemaradásom....:(((((
2009. dec. 13. 19:04

Sziasztok! Ide is eljutottam!

Sokminden történt velem az elmúlt napokban. Ajánlom a naplóm.

2009. dec. 13. 18:58
Szeretném az itteni lányoknak ajánlani a következő könyvet:Doreen Virtue, Arkangyalok és felemelkedett mesterek.Nagyon jó a könyv, megtaláltok benne minden angyalt, azt hogy kihez miért érdemes szólni, és egy imát is mindegyikhez. Nem kell mást tenned, csak megnézni hátul a jelmagyarázatban, hogy melyik angyalhoz szólj, aztán fellapozod, le van írva mit kell tegyél, mit mondj. Nekem használt már régebben, most ismét használatba állítotam!:-)
2009. dec. 13. 18:54
Helló társak...kivel mi történt?
2009. dec. 13. 18:45

Hello lányok! Remélem, hamarosan jártok erre. Mi a helyzet veletek? :)

Puszi!

2009. dec. 13. 11:54

legyen egy csoda szép napotok!

beköszöntem, puszi Mindenkinek!

2009. dec. 13. 10:51

Kedves tanulnivágyó csodalényeim!

Az arkangyal kártyához kapcsolódó tennivaló:

Mivel tudom, hogy még nem sikerült minden eddigi tanulnivalót és feladatot elvégeznetek, ezért csak egy apróságot kérek.

Amit itt megtanultok, azt a tudást adjátok tovább másoknak is. Csak így fejlődhettek ti is tovább. Az itt lévő tanítások, feladatok sok embernek hasznosak lehetnek, hisz nektek is segít. Beszéljetek erről a fórumról/tréningről barátaitoknak, szeretteiteknek, vagy bárkinek, akinek úgy érzitek, hogy szintén szüksége van ezekre a tanításokra. Így segíthettek másoknak is. :)

Így van, aki általatok kap lehetőséget egy jobb életre, és van, aki csatlakozik hozzánk, és így nyílnak meg számára új ajtók egy teljesebb élet felé. :)

2009. dec. 13. 10:46

Jó reggelt lányok!

Mai arkangyal kártyátok:

Tanítás és tanulás

Zadkiel arkangyal:

"Legyél nyitott, és tanulj új dolgokat, majd tanítsd meg másoknak."

533. Bernuska (válaszként erre: 505. - 04d410066e)
2009. dec. 13. 00:04

Mindent kijegyzeteltem, de a naplód is el fogom olvasni...:)))

Próbálom behozni a feladatokat is minél előbb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook