Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia!
Igen: nagyon jó volt! A kislányom csakúgy nevetett rajtam, de én jól éreztem magam :D!
Ha úgy vesszük én még "gyerek" vagyok..... de sajna az élet úgy hozta, hogy már 17 éves korom óta kemény felnőttként kell viselkednem.... :S :(
De én is szeretek minden gyerekes dolgot. Szoktunk néha haverokkal Acti vityzni :D Olyan jókat tudok nevetni :D
Nyár végén voltunk barátommal egy játszón.... Kipróbáltam mindent ami nagyobbaknak volt... :D Csúszda, hinta mindent, nagyon jó volt... :D
De kitalálok valami játékot :D
Bár én szinte mindennap Ps-ezek is :D Az is elég gyerekes :D
Én is imádom a szineket, nem tudnék sötétben járni..... Nővérem mindig barnát fehéret és feketét hordott, rossz volt ránézni még a kedvem is elment..... Volt, hogy még nyáron is ezek voltak rajt..... De rávezettem, hogy nem kéne,,,, úgyhogy most már a vidámabb színeket keresei.. :D
Nekem már 5 éve favorit a rózsaszín imádom!!! Mikor otthon laktam akkor a szobám fala is az volt meg a függöny..... Most, hogy elköltöztem, most a konyhám rózsaszín :D:D De ruhába ékszerbe is rögtön ezeket nézem... :D
Aztán még amit irtam.. kék,zöld, szürke, ezüst :D De a kék és zöldnek csak pár árnyalata. Imádom ami csillog:D Jah meg ilyenkor a lila. De azt nyáron nem nagyon szeretem!
A nyaklánc rózsaszín és ezüst :D
szia
imádok minden dolgot a mi gyerekes, egy kicsit öörült, kiszakadni a felnötek nagy világábból ez csoda jó feledat.....
:DDD
- ezt beteszem a kedvenceim közzé!!!
szia, sziasztok!
én is befutottam,
na..., rátaláltál a kedvencedre !?
szoval, gyöngyfüzés lesz nálatok.
nyakláncot csinálsz és milyen szinüek a gyöngyök?
nekem most a türkiz-zöld, lila, tengerkék sötétebb változata után esedezem :)))
nálam ez változo kéthete a narancssárgáért örültem meg (bocs, de hosszu magánhangzom nem mindegyikböl van)
talán az auránknak van ezekre a szinekre szüksége, gyogyito és hangulat javito hatásai is vannak, igy mondják :DDD
én imádom a szineket, ha tehetném papagáj vagy kaméleon lennék, na.., jó pillango is talán :)))
Mai ehhez kapcsolódó feladat:
Foglalkozzatok tehát a benső gyermekkel! Magyarán a héten csináljatok valamit, amit gyermekként is szerettetek. Táncoljatok, énekeljetek, rajzoljatok, játszatok társast, puzzle-t, vagy bármit. Csináljátok azt, amit a legjobban szerettek csinálni és a legnagyobb örömötök telik benne. :)
Ha van gyereketek, vagy kistestvéretek, itt a remek alkalom, hogy játszatok velük egy jót! :D
Én ezekkel nem igazán tudok akkor trükközni, mert a pirosat, sárgát, narancsot, barnát, nem szeretem ruhába, szerintem nekem nem áll jól, úgyhogy szinte nincs is ilyen ruhám, max itthoni.
Kedvencem a rózsaszín, minden árnyalatban :) a nyakláncom is olyan lesz..:) A türkiz, kéknek egy pár árnyalata (nem mindegyik) az almazöld, a szürke (ezüst) meg így télen a lila. Na mindjárt meg is nézem a 4 szín jelentését! :)
Mai arkangyal kártyátok:
TÁPLÁLÁS
Gábriel arkangyal: "Egy gyermek táplálásakor benső gyermekedről gondoskodsz. Számodra most mindkettő fontos."
Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy foglalkozzunk a bennünk élő gyermekkel is. Azzal a gyermekkel, aki még mindig szeret játszani, nevetni, és így felnőttként se feledkezzünk meg róla. :)
Csak úgy elindultam :D
Bár egy nyakláncot nagyon szerettem volna, úgyhogy bementem a kreatív boltba és vettem hozzá cuccot, mindjárt meg is csinálom:D Nagyon jól fog kinézni....:D:D
Meg anyának is megtudtam venni a kari ajándékot :)
Kinek melyik szín a kedvence? Függ valamitől, vagy számít a szín jelentése?
Szép Jó reggelt!!!
Igen megkaptam, nagyon kedves tőled... :)
Mitől olyan csodálatos ez a nap? :)
Jó reggelt lányok!
Ma már dolgozom, úgyhogy este fogok jelentekezni mindenféle széppel és jóval. :)
Puszi
puszika! rohanok....!
elöször doki, aztán dolgozni, majd délután jövök!
:)
szép jó reggelt kivánok Szépségekeim!
a mai dolgunk csak annyi...(!) hogy szeretjük minden mili-mili-méter börkécskénket!!!!
:D
mindanyiotoknak elküldtem érzésem...(!), mennyire szeretlek és tisztelek benneteket!
ez a legcsodálatosabb nap!!!!!
:*)
köszi,
most lehallgatom, nagyon kellemes...(!) érzem a ritmus lüktetését a testemben, nekem a kiegyensulyozotság érzését erösiti meg!!!
nekem Rasa-ra emlékeztet a hangja, vagy Deva Premal,majd utána nézk.
:)))
szép jó reggelt kivánok Neked!
ez gayati mantra, az egyik legnagyobb rezgésszámú dal, hallgassátok és gondoljatok arra amit szeretnétek és teljesül:))))
jó éjszakát mindenkinek!
holnap halljuk egymást.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?