Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
szia anyecs!
a lilát én is szeretem :), már három éve imádja a lelkem a lilát és két év kellet mire felmertem venni csak egy éve merem hordani.
amugy..., nem értettem sosem, hogy mért volt ez igy?
valaki tudja? :)
Noncsi!
Te igen is kreativ vagy! mert..., ha nem lennél, ilyen ötletek eszedbe sem jutnának, lehet hogy egy kicsit drágább igy, de ezt Te csináltad és ettöl különleges és ha az...! akkor már gyönyörü még akkor is, ha késöbb karkötö lesz belöle :)))
igen..., ez olyan klassz, amikor az üzletekben megy a zene és rádásul valami jó pergös ritmustu zenét adnak éppen. ma nekem is sikerült egy nagy bevásárloközpont kellös közepén egyedül táncba ringatni a testem, minden porcikáját! :)))
érdekes megállapitás a felnött közönség nem volt elragadtatva, egy-két kivételt eltekintve, de a gyerekek velem együtt csinálták és nevettünk, persze a szülö....- na..., gyere már gyerekem!
persze, hogy az is oké, ha gyerek nem áll le mindenkivel, megértem ezt is.
sziasztok!
befutottam...., persze mint mindig rohanok tovább mert.......!
nekem már csak azt kellene bevonzamom, hogy egy nap nem lehetne, mondjuk ugy 10h-val több, az sokat segiten, de erre még én sem vagyok képes.
lányok! megnézte már valaki a titokfilm oldalról a vágyvideok valamelyikét, vagy aki még nem látta a filmet?
már egy-két naploban én is találkoztam ilyen vágyvideoval, persze nem tudom, hogy az illetö maga készitette-e vagy csak szereti és berakta a naploba. ugy szeretnék én is csinálni egyet magamnak, Ti, hogy vagytok ezzel?
sziasztok :)
hűha... látom nagyon lelkesek vagytok :)
én még csak most tartok az ajándékozzuk meg magunkat feladatnál! de azt becsülettel véghez vittem... nem apróztam el! :) kaptam magamtól egy sálat, szemfestéket, körömlakkot, mindent lila színben és hajfestéket is meg bőrradírt :)))))
komolyan kell venni a feladatokat! :);)
Én jól éreztem magam, barátom is csak röhögött. Pedig látott már így, mert régebben többet bolondoztam...!!! De ez a "rockos" a kedvencem :D:D:D
Én boltba is tök szeretek beöltözni, meg hülyülni :D:D
Te vagy nagyon ügyes. :D Elárulom, hogy így egyből két feladatot is megcsináltál. A hallgassunk zenét és táncoljunk feladatot, és a tegyünk a belső gyermekünkért feladatot is. :) Szóval jó ez így is teljesen. :)
Egyébként a környezeted hamar hozzászokik, hogy kicsit "megőrültél", sőt, örülni fognak neki, mert sokkal többet leszel jókedvű és vidám. :)
tindigo, te egy angyal vagy :)
Nem találok rá szavakat, hogy mennyire ügyes vagy, és hálás vagyok neked!!!
Tegnap barátommal ilyen "régebbi" számokat raktunk be hallgatni...... Na meghallottam Bonnie Tyler-től az I need a hero-t.....Lehet arra nem mozogni? :D Pont akkor ürült ki a 2l-es üvegem, én felálltam és elkezdtem ugrálni-táncolni, közben a palackkal gitároztam, ráztam a hajam :D:D ááááá elvoltam..... olyan jó kedvem lett :D:D:D:D Pasim meg csak nézett, hogy megőrültem :D
Tudom nem teljesen ez volt a feladat mert a szememet nem csuktam be, de nagyon jó volt :D:D
Úgyhogy köszönöm :D Még ilyen feladatokat :D:D
"Jó reggelt mindenkinek" :)
Huu semmi kreatív hajlamom nincs pedig....Sajna.... Bent voltam az üzletbe vagy fél órát (ha nem többet) :D és gondolkoztam, hogy most milyen gyöngyöket vegyek..... :D Aztán úgy próbáltam olyanokat ami illik egymáshoz, de kb az összes rózsaszínből és ezüstből vettem 2 db-ot :D
Uhh egyáltalán nem jöttem ki olcsóbban, mert én mindig bizsukat veszek (imádom :D) és kb már 300ftért olyan csodaszépet láttam a múltkor.... úgyhogy szerintem ez a legdrágább nyakláncom, amit eddig vettem :D Mikor meghallottam pár gyöngy mennyibe kerül, azt hittem ott hagyom :D
Oksi lefényképezem aztán meglátom milyen. (mert csak telómon tudok, de az rossz képet csinál.)
De aztán megnyugtattam magam, hogy bármikor szétszedem és csinálok belőle másik nyakláncot, vagy kiveszek pár gyöngyöt és kész a karkötő :D Lehet variálni :D
küldtem mindenkinek egy szivecskét! - azért mert szeretlek benneteket, kérlek ne értsétek félre..., én nem gyüjtöm a jeleket, csak azért küldöm öket, mert ez nekem olyan JÒ!
nem várok semmit cserébe, ha kapok az is nagyon klassz, de ha nem az is JÒ!
- és egy nagy puszi, mindenkinek emellé :*)
szia!
ma is lehallgattam ( [link] ), nagyon klasszul érzem magam, felrezegtettem magam az univerzumig.
legyen csoda szép napod!
:*)
nagyon ügyi vagy!
egy kis kreativ hajlam és már kész a kedvenc darab.
amugy jobban jöttél ki igy, hogy megvetted a gyöngyöt és magad készitetted vagy..... az üzleti is kb. annyi?
ja..., tedd már fel léci a képét!
szép napod legyen!
szép jó reggelt Mindenkinek!
Jó reggelt!Kedves tindigo!Bár a feladatokat nem végzem veletek,egyet mégis kiragadtam közülük...
Vásároltam magamnak egy csomó mindent...:DDDDDDD
Jótt tett a lelkemnek!puszi,és ügyeskedjetek ám csajok!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
az én gyönyörü párnapom:
(hogyan szépitsünk meg retenetes napokat!)
elözmén:
már több mint egy éve pajzsmirigy tultengésem van, én ezt ugy mondom, tisztulása van a pajzsmirigyemnek. ezért több százszor is kifejeztem már hálámat és megköszöntem, hogy nekem egy ilyen tisztulás adatott.
na...szóval, szerdán elmegyek dolgozni mint mindig kedvenc cégemhez (ide nem szivesen járok):) a szokásos unalmas, kedéj nélküli társaság, senki nem szól egy kukot, csak én(!!!), na ..., de azért, teszem a dolgom.
minden alkalomal elkezdem szeretni öket és a gondolataim segitségével eljutatom hozzájuk..... innen-onnan pillanatokkal késöbb jön egy-egy mosoly, azt...! mindenki a fönök sárkányra néz bánatosan,
- szegények, gondolom....., milyen jó nekem, hogy csak egyszer jövök hetente, igy is nehezen birom, ez itt kész terror.
na..., veszem a szárkányt célba és küldök neki is abból a nagy szivemböl, na...na..., várom a jelzést, de a sárkány monoton dolgozik tovább és a lelki szemeim elött látom a fejében csak ugy mennek a számok 2335999, 10458654, 1
jaj...! és felsohajt, felém fordul és kedvesen hozzám szol.
- a férjem............. és elkezd a férjéröl himnuszokat költeni.
huh...., ez meg hogy jön ide (???)
na, jó...! had mondja, én meg hallgatom......
egy félóra mulva befejezi vissza fordul és dolgozik tovább. mit akart ez üzeni nekem ezzel???
kimegyek a mozsdoba és ahogy állok a tükör elött látom elkezdett a pajzsmirigyem kifele dudorodni, na....! neked is, karácsony környére kellet kibujnod :D
végzek a munkával, de még egy másik cégnél is dolgoztam aznap, és van egy órám a kettö között, gondolatban végig futok az aznapi programon, hátha befér valahogy a doki......., marad az egy óra alatt mindent elintézni.
egy kicsit streszes lesz ez igy, de sebaj...
rohanok a dokihoz, ahol nincs terminem, ugy is mindjárt bezár. a 60-as zonában 80-nal hajtok, erre blitcc....blitcc! a tudatomig eljut....
- ja...! ez csak trafipaksz, ahhhha, ilyen képen még nincs, séró belöve, oooooooh a szájruzs lemaradt, legközelebb, blitzz nélkül! :)))
szegény rendörökre gondolok...., mennyit kereshetnek, na...jól van, ha az, ilyesmit teljesitménybe mérik, akkor jó jutalék jár utánam, gyerknek piros mecsbox karácsonyra tuti...., tökre örülök, hogy segithettem, megköszönöm a drága fotot.
doki két perce zárva, angyalok nyitva felejtik a bejáratit, a növérke.... - a doktornö már nem dolgozi,
- az jó..! mert most én sem, azért vagyok itt :))))
mutatom szépszéges pupom a nyakom, na... légyszi....!
aaaaaaaaaaah! ez tényleg csunya, - tudom azért vagyok itt!
- akkor várjon egy kicsit, szólok a doktornönek.
ÈS FOGAD......... :))))
mai napom hasonlóan:
doki ide, doki oda, ja...! közbe munka, de nem untatlak benneteket ezzel, csak még egy kis izelitö.
a mai napon, sikerül idöpontot kapnom, egy olyan nukrealmedicinnél, ahova két hónap a várakozási idö (hát mit tegyek...! ha olyan az aurám) itt is minden simán ment. (az elsö lépés az aszisztenssel kell jobba lenni és utánna minden megy) :D
kérdezem a csajt(???)
- na..., és maga szerint kell az ilyesmit müteni?
- hát az attol függ...
- akkor jó, de ha kérhetném akkor egy arcliftinggel legyen olyan kedves bejegyezni.
erre ugy elkezdett rötyögni, majd lefordult a székröl....
- jó akkor utánanézzek..., hátha van egy megüresedés, holnap 9.30-ra jó lesz!?
- persze Kedveském! viszlát, ja...! és a liftinget ugye hozzá irta!!!!! :))))
na..., ennyi volt, az én csoda szép két napom!
Ajándék Bibie-től. :)
Írt nekem egy privit, mert talált egy fantasztikus dolgot. :) De azt szerette volna, hogy én közöljem veletek. Így most én közlöm, de közben meg mégis ő! :D
Ezt írta:
"segithetek :)))
tegnap találtam rá tök spontán a filmre, magyar szinkronnal, akit érdekel az megnézheti a www.titokfilm.hu
és nem csak a titok, hanem micsodát tudunk a világból ugy szintén rajta van.
(szeretném, ha Te közölnéd a jó hirt a lánnyokkal)
nézz bele légyszi most, és nézd meg erika vágyvideoját nekem ez tetszett a legjobban a 66kg nélkül nagyon jóooooooooooooo!
készithetnénk mi is ilyet én olyan kedvet kaptam hozzá csak kellene ez a program ami nekem nincs, neked van???"
Szóval ilyen aranyos és édes a mi Bibienk. :) A programnak utánajárok, mert mégsem az, amire először gondoltam. :) De ha ti tudjátok, írjatok ide. :)
Puszi
Jaj, a mai pozitív megerősítő mondatot majdnem elfelejtettem. :)
Tehát!
"Szeretem a bennem lévő gyermeket, és mindig gondot viselek rá és törődöm vele."
Tindigo!
Azt hiszem teljesülni látszik a tegnapi kívánságom :D! Ezt a csodát.. :))!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?