Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Zsuszikám
Te vagy az elsö kis csiszolt gyámátunk!!!
olyan jó érzés látni Téged, ahogyan repülsz az önmegvalositás felé....!
szeretlek!!!!
Tedd fel a youtube-ra vagy az indavideóra! :)
Vagy ide közvetlenül a naplóba is be lehetne tenni valahogy szerintem, csak nem tudom, hogy hogyan.
Elvi síkon igen. De én is járok terapeutához. Nemrég értem haza kineziológusomtól. Úgyhogy újabb technikákkal gazdagodtam, amit rögtön ki is próbáltam magamon. :D
Nekem nagyon nehéz volt minden változás, és nagyon nehéz volt minden olyan döntést meghoznom, ami változásokkal jár.
De mától ennek vége! 3 órát dolgoztunk rajta. :)
De sikerült meghoznom a számomra legmegfelelőbb döntést. :) Remélem, a jövő is ezt igazolja majd vissza. :)
Itt van mára egy angyalkártya:
Tiszta felfogás
Uriel arkangyal: "Figyelj oda felmerülő gondolataidra és ötleteidre, mert ezek válaszok imáidra."
Szóval tessék odafigyelni! :)
mikorra készül el?
:)))
Sziasztok lányok! :)
Látom, nagyon jól haladtok. Az az igazság, hogy már én vagyok hozzátok képest lemaradva. :)
De utolérem magamat és persze titeket én is. :)
Puszi
szia Noncsi, igen amikor sikerül a dolgainkra pontot tenni, vagyis mielött elengedjük a multat..., az emlékek és képek elöjönnek és persze ezzel együtt a fájó emlékek is, de szerintem igy még jobb, mert nem csak a multat hanem vele együtt a fájdalom is elengedted.
látom..., nagyon jól haladsz! :)))
szia Panka!
Te ,hogy érzed magad?
régen hallottunk, mesélj valami szépet....!
sziasztok Lányok!
Zsuzsi cica, Te már itt tartasz...(!?) vágyvideohoz zene felrakás :))))
milyen ügyi vagy, én is elkeztem, de még csak a képeket gyüjtöm hozzá.
valami igazán különlegeset szeretnék, olyat mint ÈN!!! :D
Megnéztem a vágyvidi készítéséhez fontos videókat. De arról nem sok szó volt hogy tudom ütemezni a zenét. Ha nekem kútfőből kell kitalálnom, hogy 1,20 vagy 3,456778 időre van szükségem két dia között... akkor én inkább bele se kezdek.. Annak lett volna értelme, ha azt lehetne beállítani, hogy mikor, hány percnél és másodpercnél, tizedmásodpercnél kezdődjön a következő dia. Mondjuk menne alatta a zene, PAUSE és ott meg tudod nézni hány percnél jársz. Nekem abban a formában, amiben a pasi ajánlja tuti nem fog menni és nem fogok vele ennyit szenvedni se az tuti. :(
Lehet, hogy inkább keresek egy jobb programot.
Most miért röhögsz? Komolyan írtam. :)
Bárcsak én tudnék most olyan ügyes lenni, mint ti. :(
Hehehe! Mondj még ilyen szépeket! Máris jobban érzem magam! :)9
Majd meg szakadok a röhögéstől! :))
Nem értek hozzá. :( Régen, amikor kb 15 voltam a bnőmmel viccből használtuk és jól elszórakoztunk vele, de már értek hozzá.
majd végighallgatom az összes videót a megadott oldalon aztán gondolkodom. Egyelőre azt nem tudom hogy lehet ütemezve berakni a képeket. de remélem arról is lesz szó. :) Majd igyekszem! :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?