Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) fórum

Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)

592. 04d410066e (válaszként erre: 590. - Vizimalom)
2009. dec. 14. 22:09
Nahát! Én is pont ezt írtam neki priviben. :)
591. 3c9224c199 (válaszként erre: 590. - Vizimalom)
2009. dec. 14. 21:56
Igazad van! Majd,ha lehiggadtam talán visszajövök. De a gyakorlatokat nem adom fel.
2009. dec. 14. 21:48

Sziasztok,

Na mia helyzet lányok?ZsuzsaTe hová sietsz???Mért törölteted magad, Pont onnan menekülsz, ahol támogatást kapsz és segítőkezeket? Szerintem gondold át és ne menekülj! az ogy törölteted magad, nem old meg semmit! nézz szembe a dolgaiddal és ne félj semmitől! Hidd el, ha elengeded a félelmedet, megoldódik minden.Legyen több bizalmad magaddal szemben és másokkal is!

Na puszi:-)

2009. dec. 14. 21:37
Sziasztok!Utoljára vagyok itt! MIndenkinek sok sikert! Gondolok rátok, hamarosan kitörölnek, kértem.
588. 04d410066e (válaszként erre: 586. - Babyshambles)
2009. dec. 14. 21:34
Természetesen mindannyiunknak van csalódása, de hinni kell, hogy rendben vannak a dolgok. Az én tapasztalatom, ha jót vársz, jót is kapsz. Azt kapod, amire a legtöbbet gondolsz. :)
587. 04d410066e (válaszként erre: 582. - Babyshambles)
2009. dec. 14. 21:32

Az angyalkártya egy olyan üzenet, ami útmutatást ad, hogy jobb legyen az életed. Nincs különösebb tennivaló vele, csak olvasd el, és gondolkozz el rajta kicsit.

Engem pedig nagyon inspirálnak, hogy könnyebben kitaláljam a feladatokat. :)

A pozitív megerősítő mondatokat pedig tegyétek bele a naplótokba. A másik, hogy legyen egy lap, amire mindennap ráírjátok a mondatot, a végén egy hosszú lista lesz, és valahova kiteszitek, ahol sokszor rápillantotok, hogy átformálhasson titeket pozitív irányba. :)

586. Babyshambles (válaszként erre: 585. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 21:27
Sajnos mindenki megtapasztalja ezeket... Nekem sincs barátfarmom. De az a pár, aki van igazán értékes ember és sosem hagynának cserben! :) Hálás vagyok értük!
585. 04d410066e (válaszként erre: 579. - Babyshambles)
2009. dec. 14. 21:26

Nagyon helyes! Rólam is rengeteg szépet és jót mondanak a barátaim, úgyhogy kérdezd csak meg őket. :)

Például Noncsiról nagyon kedves dolgokat mondtak mások, olvasd el a naplójában, ha van kedved. :)

584. 04d410066e (válaszként erre: 580. - 3c9224c199)
2009. dec. 14. 21:24

Zsuzsa!

Légyszi ne lombozd le a lányokat. Pl. nekem is nagyon aranyos barátaim vannak. Tessék többet gyakorolni azt a pozitív gondolkozást. :)

583. 3c9224c199 (válaszként erre: 581. - Rosella1975)
2009. dec. 14. 21:23
Szia! Hagyjuk!
2009. dec. 14. 21:02

Elolvastam a naplót. Két kérdésem lenne:

1) Mit kell csinálni a "pozitív megerősítés" és az "angyalkártya" mondataival.

2) Hogy lehet videót csinálni? Nagyjából sejtem milyen videóról van szó de még éltemben nem csináltam képekkel, zenével összekapcsolt videót.

581. rosella1975 (válaszként erre: 580. - 3c9224c199)
2009. dec. 14. 20:58
sziasztok! miért jártad meg a barátokkal?
580. 3c9224c199 (válaszként erre: 579. - Babyshambles)
2009. dec. 14. 19:38
Szia! SZép estét! És vigyázz a barátokkal, én nagyon megjártam!
579. Babyshambles (válaszként erre: 573. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 14. 19:29

Szép estét! Szia Bibie! Köszönöm a jelecskét!

Már meg van az angyalfüzetem és el is kezdtem csinálni a feladatokat. Az elsőnél jó optimista voltam és a jó külső, a jó belső tulajdonságaimnak is hagytam egy oldalt, az egyébnek meg 6-ot. :DDD

De eddig elég szerény a bejegyzések száma..... Na nem baj, majd még pótolgatom. Már írtam 6 barátomnak is, hogy postázzák a jellemzésem. :D

Jó, egyelőre itt tartok. Most jöttem haza, folytatom a naplóolvasást. :)

2009. dec. 14. 17:28

Sziasztok.

Siess vissza, mert gyűlik a bejegyzés a naplómban, ami arra vár, hogy te is elolvasd. És ajánlom mindenkinek.

2009. dec. 14. 16:59

Most pedig futok a táncórámra, mert kell az is! :)

Puszi nektek!

2009. dec. 14. 16:58

Mai megerősítő mondat:

Tudom, hogy az angyalok mindig meghallják kérésemet, és segítségemre sietnek, hogy a legjobb úton járjak. :)

2009. dec. 14. 16:57

Mai arkangyal kártyátok:

"GYŐZELEM"

Sandalphon arkangyal:

"Imáid meghallgatásra találtak, és megválaszoltattak. Bizakodj!"

Hát lányok, azt hiszem, ez egy igazán gyönyörű üzenet a mai napra a kedves angyaloktól. :)

574. 04d410066e (válaszként erre: 572. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 16:55
Helyes. Nagyon okosan gondolkozol. Meglátod, most már mindent jóra tudsz változtatni. :)
2009. dec. 14. 16:54

sziasztok Lányok! hogy milyen aktivak vagyok :)

és tökre örülök, hogy a társaságunk is csak egyre nö és a mai napon is..., van egy kedves uj tagunk

üdvözölek benneteket! Bebyshami és Bermuska :*)

572. Noncsi18 (válaszként erre: 571. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 16:45

Ha jó ha nem, nem vagyok az :) De naív se vagyok (már) :D És szerintem sem egyenlő!!

Ááá nem akarok vele találkozni, de jobb így hogy rendeződött. Azért a 3 lépést megtartom!!! :)

571. 04d410066e (válaszként erre: 570. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 16:24

Az mindig jó, ha nem vagy haragtartó, és megbocsájtasz. Ez nem egyenlő a naivitással. Pl. azért azzal a fiúval a helyedben többet nem találkoznék. De ettől még lehetsz vele normális viszonyban.

Az is nagyon jó, hogy anyukáddal jóban vagy. :) Ő azért biztosan nagyon szeret téged.

És a múltban ha volt is okod ezekért félni, a jelenedben már mások a körülmények, ezért többé nincs okod a félelemre, és lehetsz bátor is. :)

570. Noncsi18 (válaszként erre: 569. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 16:19

Igen, valószínű nem fajul ideáig a dolog, ha kérhetek tőlük segítséget.

Persze megbocsájtottam, egyáltalán nem vagyok haragtartó (mondjuk ez sokszor nem túl jó) Én is okoztam anyának elég sok álmatlan éjszakát :)

Azóta anyával nagyon jóba vagyok, muszáj volt összetartanunk, hisz másra nem számíthatunk!!!

A sráccal is "kibékültem" azóta már.

Tegnap előtt beszéltem vele Msn-en és innen jutottak az eszembe az okok. Mert azóta, félek ha lelassít mellettem egy kocsi, meg mindig bennem van az, hogy egyszer megkeres és elvisz..... Na és tegnapelőtt, hogy beszéltünk, nagyon jól esett, úgy érzem megnyugodtam és már nem félek tőle :D:D

569. 04d410066e (válaszként erre: 568. - Noncsi18)
2009. dec. 14. 16:06

Szia Noncsi!

Minden teljesen érthető. Szomorú, ami veled történt, de már vége. Pont. Ez elmúlt, most egy másik városban élsz, kezedben a lehetőséggel. Egy új, pozitív és bátor életszemlélettel soha többet nem vonzol be ilyen szörnyűségeket, hanem számtalan jó fog veled történni..

Az, ha valaki ilyen fokú erőszakot szenved el, mint te, az valóban sok problémát szül később. Tudom, hogy tinédzserként nagyon nehéz megfontoltan dönteni, hogy mi a helyes. De jól tetted, hogy segítséget kértél. Nekem is nagyon zaklatott tinédzserkorom volt, örülök, hogy vége. :) Ha szükség van rá, akkor mindig segítséget kell kérni. És ha változtatsz magadon a tudatos gondolataid segítségével, akkor csak jó dolgok történnek veled.

Az erőszakhoz, ha már nem vagy kisgyermek, mindig ketten kellenek. Egy, aki erőszakos cselekedetet követ el, és egy másik, aki befogadja azt. Nem csodálom, hogy nem tudtál ezzel a szituációval akkoriban mit kezdeni, és valahol a szüleid is nyilván hibásak abban, hogy nem kérhettél tőlük segítséget. Hiszen a szüleidnek kellett volna megvédeni téged. Haragszol még rájuk? Ha igen, meg kell bocsájtani nekik, és annak a fiúnak is. Nem a tettet magát, hanem a saját érdekünkben kell magának az embernek megbocsájtani, mert minden negatív érzelem, ami a testünkben raktározódik, meggátol abban, hogy észrevedd a lehetőségeidet, és a boldogság számtalan formája suhan el melletted, anélkül, hogy észrevennéd, mert a negatív érzelmek vakká tesznek a jóval szemben. :)

2009. dec. 14. 15:36

Leírtam végre a félelmeim okát!! :S remélem most már megérted/értitek mért félek annyi mindentől!

Így is elég hosszú lett, de egy csomó részletet kihagytam, tehát ha valami nem érthető, akkor bővítem :)

tindigo köszönöm a választ és a kedvességed!!!!

567. 04d410066e (válaszként erre: 565. - Bernuska)
2009. dec. 14. 14:15

Lesz erről is sok minden. A feladatok egy része is erre irányul. Olvasd végig a naplót, van benne erről szó. De a lényeg, hogy nem tudsz nem gondolni valamire, ezért mindig át kell helyezni a fókuszpontot jó dologra, amitől kellemesen érzed magadat, tehát egész egyszerűen másra kell gondolni, ami jó. :)

És minél több olyan dolgot csinálni, amikor jól érzed magadat. Így még többet fogod jól érezni magadat. :) Olvass át mindent, próbálgasd a feladatokat, melyik áll közel hozzád, és majd írj, hogy hogy megy. Ha egyik sem annyira, akkor van még számtalan módszer, és keresünk neked is egy testreszabottat. :)

566. Bernuska (válaszként erre: 564. - 04d410066e)
2009. dec. 14. 14:00
Ok, köszönöm! Akkor azt folytatom...:))))
2009. dec. 14. 13:59

Tegnap éjjel néztem a Titok c. filmet...

Tényleg tele vagyok negatív gondolatokkal, de hogyan tudom kialakítani a pozitívakat? Mert hiába próbálok pozitívra gondolni, ha a háttérben (a mélyben ott van a negatív is). Hogy tényleg a pozitívat gondoljam, ne csak azt higgyem, hogy azt gondolom. Lehet, hogy nem tudatos a negatív gondolat?

Mostanában még a vidám, pörgős számokat is szomorúnak hallom...

Ha csinálok valamit - és közben azt mondom, hogy "ez tuti nem sikerült" - akkor nagyon jó lett, de ha azt mondom, hogy "ez tök jó lett, úgy érzem" - na akkor az teljesen rossz lesz. Ezt már többször próbáltam megfordítani, de nem ment.

És ha valamit nem akarok, hogy beteljesüljön, akkor hogy lehet arról elterelni a figyelmet, a gondolatot? Mert naná, hogy akkor csak az jár a fejemben. :S

564. 04d410066e (válaszként erre: 563. - Bernuska)
2009. dec. 14. 13:56

Dehogyis. Lehet benne negatív úgy, hogy pozitívvá változtatod. Vagyis ha leírod a negatív dolgokat, pl. a félelmet, de utána beleírod a pozitív megerősítő mondatot, amit kitaláltam, (valami olyasmi volt, hogy átölelem, elfogadom a félelmeimet, de nincs szükségem többé rá,) szóval ezt utána írod, és akkor pozitívvá változtatod. :)

Puszi

2009. dec. 14. 13:51

Sziasztok!

A félelemnél tartok az angyalnaplómban. De az lenne a kérdésem, hogy ha ebbe csak pozitív dolgokat írhatunk, akkor hogy írjam oda a félelmeket? Mert úgy vezetem ezt a naplót, hogy napokra, feladatokra bontva. Szeretném, ha teljes lenne. Már beleírtam a félelem feladat előkészítését jelző leírást is, akkor kapcsoltam, hogy így negatív dolgok vannak benne: pl. nem vagy elég szép, nem felelsz meg hiányosságaid miatt másoknak..stb.

Maradhat így, mert ez a feladat? Vagy lap kinyúz és újrakezd üzemmód?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook