Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Na még jóhogy itt vagyok :D!
Ha nem írok is minden nap itt vagyok.
Itt olyan jóóó :D!
Az elején még igen. Ezért kell kiegészíteni a félelem-elengedő meditációkkal. :)
De ha el tudtad magaddal hitetni, amiket írtál nekem privibe, elég negatív dolgokat, akkor azt is el tudod hitetni, hogy bátor vagy. Igen, ilyenkor kicsit hazudunk önmagunknak, (ilyenek a pozitív megerősítő mondatok is) de aztán amint elfogadja a tudatalattink, többé már nem hazugság, ezért kell ilyeneket mondogatni, mert egy idő után valósággá válik. :)
Sziasztok drágáim! Sajnos a hétvégére csak a bekukk marad, mert nagyon elfoglalt leszek vagyok. És már megyek is aludni, mert egy kicsit kimerültem,hosszú ez a hét.Holnap 16 rúd beigli a feladat, korai kelés, bevásárlás, és még a kézműves foglalkozásra is kell néhány dolog. Holnap este próba.
Ja! Nagyon büszke voltam a lányomra, végig potyogtak a könnyeim, míg szerepelt!Az óvónők nem győztek nekem gratulálni, amiért ilyen okos, ésa intelligens lányom van! :)) Hát igen! Anyja lánya! :DD
Eláruljak valami Nektek?
Sötétben bepánikolok!Rengeteget járok sötétben haza!Most jég is van,így totál ki vagyok,mert még futni sem tudok!Egyfolytában arra gondolok,hogy valaki elkap!Most is megyek dolgozni...rettenet sötét van!Nagyon szoktam félni,és nem akármilyen érzések rám jönnek! :((
Lenne egy kérdésem:
tindigó írtad az egyik hozzászólásodban: "Ha félünk, és arra gondolunk, hogy nem félek, nem félek, akkor egyre inkább csak a félelem fog az eszünkbe jutni, mert nem lehet nem gondolni valamire, viszont lehet helyett MÁSRA gondolni."
Ha én azt mondom, hogy bátor vagyok, bátor vagyok...attól még a mélyebb gondolatomban félni fogok, nem?
Sziasztok lányok! Ne haragudjatok, de ezerféle dolgom van. Sokat gondolok rátok, igyekszem majd pótolni ezt az 1-2 napot, amikor egyáltalán nem érek rá. A holnap még ilyen. De vasárnap már lesz időm, és arra ígérem, kitalálok valamit ismét. :)
Nagyon örülök, hogy Bibie segít nektek addig is. Ez a vízprogramozás nagyon jó ötlet! Én is csinálni fogom. :)
Noncsi, neked pedig már egyszer priviben mindent leírtam, hogy mi történhet egy interjún, és hogyan kezeld a félelmeidet. Megpróbáltad, csak nem sikerült? Ha nem próbáltad, akkor itt az ideje, ha pedig próbáltad, légyszi azt is írd meg, mert akkor vannak más technikák is ilyen esetekre, főleg, ha valami ilyen konkrét dologról van szó. :) Sajnálom, hogy nem mentél el. A félelmeid miatt sok lehetőséget szalasztasz el. De az angyalok mindig adnak új lehetőséget, ha kérsz. :) Szóval ez vigasztaljon. :)
Bibie-nek pedig köszönöm a segítséget, a vízprogramozás ötletét, és a szép békás mesét is. :)
Puszi
Úgy ahogy mondod!:))
nekem is vannak alvilági barátaim,nem rossz emberek,és nem bántanak! :)))
Jó reggelt!
Én is elmentem volna.
A félelem a legrosszabb jelenség, amit ha bennehagyunk a mindennapjainkba: elérni semmit nem tudunk..
Jó reggelt mindenkinek :)
Nagyon tetszett az a békás. Nem gond ha kimásolom a naplómba? :)
Jaj lányok, én ma megint lemondtam egy "állást". Házvezetőnek hívtak, de nem mertem elmenni. A hapsival a házába találkoztunk volna 62 éves, egyedül él, nem rég költözött ha külföldről. De nem mertem elmenni, ki tudja milyen kapcsolatai vannak!!!
Jól tettem, hogy nem mentem el? Vagy csak rémeket látok megint??
De annyi rossz dolgot hall az ember!!!
sziasztok Kedveskéim!
ma is sikerült elsönek köszönteni Benneteket, hát.... még ilyet! :))
kedves Lányok! ma reggel olyan szép értékes kreativ gondolatokkal ébredtem, (nekem a csörgöórámon, ha kikapcsolom azt mondja...! szép jó reggelt, vagy legyen szép napod, ez egy csodálatos nap lesz, minden nap valami mást).
mai elsö gondolatom, Veletek kapcsolatos.....
arra gondoltam kreativan...., mi lenne (!?), ha viz esszenciát készitenénk közösen!
ezt a kis programot nagyon jól beletudnánk illeszteni a Tindi önbizalomnövelö forumja mellé.
Tindim! ugye jóvá hagyod ezt Nekem! :)))
a következö:
végy egy átlátszó 1,5-2l-es flakont, ezt töltsd fel vizzel(ez lehet csapviz vagy ásványviz, ki hogy szereti) csak vizet használhatunk, mert a vizmolekulákat töltjük fel.
ezt a következö képpen csináljuk...,ha meg van a vized akkor szeretettel ész tisztelettel meg kérjük a vizet arra... amit kivánni szeretnénk magunknak pl. bölcsesség,szeretet, harmonia, megértés, stb.., vagy a Tindi által megadot (talán ez igy még jobb lenne) napi megerösitésekre programozni.
tudom most kicsit furcsáljátok a dolgot hogy lehet vizet beprogramozni, a viz molekulák, olyanok mikroszkop alatt, mint a hopelyhek, ezeknek a pelyheknek ezernyi piciny antennáik vannak és ezek antennák által, minden adásra könnyen ráhangolodnak, röviden... :)))
1. viz
2. beprogramozás (itt kérni szóban és ezt irásban megerösiteni amit a vizes palack allá, mellé helyzünk)
3. a programozási idö 2-3h-ra
4. egészségetekre!!!!! meginni :D
kérlek..., lassan egésznapra beosztva, ha lehet az egészet.
a legfontosabbat majdnem elfelejtettem ezt nem csak magadért teszed, mert amikor iszol a saját esszenciádból, minden egyes alkalommal hangosan megerösited magad (a programod szerint) és persze iszol a mi és családod, barátaid stb.. "egészségére" és igy már...! mi is veled együtt vagyunk és mi is részesülünk a Te tudásod fájáról :)))
a nap végén ami megmarad :S hát..., az sajnos ki kell önteni, mert ez sem marad örökre friss, de sebaj ez is egy nagyon jó gyakorlat ahhoz, hogy mindenki láthassan , mennyi jót és szépet dob csak ugy a semmibe.
ezt tudatositod és a következö napon megprobálsz többet inni esszenciádból.
jaj..., ozdd meg családoddal, háziállataiddal, virágaiddal is az esszenciád, aki kér és szereté annak váljék egészségére :))
bocsi idöm kevés javitásra már nincs, hibákat javitsátok helyetem gondolatba, megköszöntem!
pusszancs :*)
és a mosolygos kis arcom igy küldöm Mindenkinek!
Sziasztok!
Hát ez őrült jó! És mennyire igaz!!! Köszi Bibie!
Én ma odavoltam vizsgázni 3-ból. S 1-2 hónapja az jár a fejemben, hogy bele kellene kezdenem mégegy diplomába így a meglévő mellett. Jogot szeretnék tanulni!
És ez a történet mire sarkall, na mire? Belekezdek!!
Köszi Bibie!
És jó éjt nekünk :D!
A békák példázata
Egy életre szóló lecke
Volt egyszer egy csoport béka...
... akik versenyezni akartak.
Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.
Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.
Elkezdődött a verseny...
De...
A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára.
Ilyeneket mondogattak:
„Oh, de fárasztó!!!
Sosem fognak feljutni!“
Vagy:
„Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!“
A békák kezdtek lemaradozni...
...egyetlenegy kivételével aki élénken kapaszkodott felfele...
A nézők kiabáltak:
„Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!“
Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...
Egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy...
A győztes béka SÜKET volt !!!
A tanulság?
Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták...
…mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol!
Gondolj mindig a szavak erejére,
mert bármit hallasz vagy olvasol befolyásolja tetteidet!
Tehát:
Légy MINDIG …
OPTIMISTA!
És leginkább
Légy egyszerűen SÜKET ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt:
Bármi sikerülhet neked ha igazán akarod!
jó éjszakát Lányok! ahhoz képest, hogy mindenki, hogy ráért még..., nagyon eltüntettek, sebaj mert igy is jól el szorakoztatam magam :)))
megyek és alszom egy jó nagyot, hogy reggel én idithassam a forumot, jaj...! majdem elfelejtettem , holnap 1h-val késöbb kelek :))))
pusz-szancs Mindenkinek! :*)
aha...., sajna nem néztem bele, gondoltam fent hagyod, de most nem látom már azt sem hogy rendeszted át a lakást, csak egy képedet hagytál fent.
sajna lemaradtam :S
hová lettek a képeid...? ma mintha egy cipöt láttam volna az oldalad kezdölapján. :))))
vagy....(?!)
:)))
Tisztulásod volt?
Most éppen ülök, de jól ülök, köszi a kérdést :D:D:D:D
Amúgy komolyan a naplómba szerintem minden meg van amit eddig csináltam.
Még nem jutottam el odaáig, hogy leírjam, a megoldatlan feladatokat, mert iszonyú sok van.....
Most az jutott az eszembe, hogy ha leírom, akkor meg is "kell" csinálni? Vagy csak egyenlőre gyűjtsem össze?
De amúgy nem állok szerintem olyan rosszul! Már foglalkoztam a bennem lévő gyerekkel is :) Táncoltam is, mint egy rocksztár :D Meditálok.....
Mint ha nyugodtabb lennék!
Jah és nagy lépés, holnap elmegyek egy állásinterjúra!! Eddig arra se mertem elmenni!!! :D
Bár most megint van egy kis para bennem!!! :S
Na ahogy leírtam eszembe is jutott, hogy az is elég világos sztem 3 gyerek mellé :D
Úgyhogy nem rossz ötlet szerintem az öntapadós tapéta, abból is vannak már olyan szépek!!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?