Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
még egy gondolat..., ami erröl eszembe jutott:
pl. itt van az én pajzsmirigy "tisztulásom", ha ezo´san közelitem meg a dolgokat, akkor ez a torok csakrához tartozó szervem és minden ami a torokkal kapcsolatos részem(cselekvésem) ide tartozik, mint a kommunikácio is.
ezek az én kényes területeim, mint a beszéd gondolatok, irás, amivel eléggé sok problémám van.
igy...! én már tudom, mint szeretnék kijavitani, tudatositottam...! ezen dolgozom munkálkodom, hogy ezeket fejleszem....!
(ezért lenne jobb, ha még többet irnék, mert igy lassan és szépen ráéreznék, hogyan is kell ezt jobban csinálni)
ami fontos még, hogy a bajok elöl nem szabad elmenekülni, ne legyunk olyanok, mint egy strucc aki a homokba dugja a fejét.
a hibákat be kell látni szeretettel el kell fogadni és a magunk modján tenni azért, hogy ezeken változtasunk.
és igy talán a rosszul berögzül szokásokat jová lehet tenni!
a pozitiv hozzáállás nagyon sokat segit!
Köszíííííííííííííííííííí!
saját Power point beillesztése a naplómba
Brühühü, és toporzékolás!!!!!!
Akkor is felteszem valahogy!
Hát igen. Ilyen szempontból nagyonis bika vagyok. :)
Ragaszkodom a dolgokhoz, főleg a pénzhez. Most tanulom, hogyan kell szeretni a dolgokat, akár a pénzt. A kettő között nagy különbség van. :)
És aranyos vagy, köszi. :) Most rengeteg változás van az életemben. :) Ez is egy változás, amit veletek csinálok. A suli is az lesz. De drasztikusok is jönnek, úgy döntöttem. :)
szia Hexike!
ma..., Te is sokat mosolyogtál?!
ez nagyon érdekes...., a tudatos és a tudatalatti párbeszéde és e kettö között a közvetitö az ego, aki szereti felülbirálni a dolgokat. :)))
igen a mult.... elengedése!
a terápeutád ismer már téged annyira, hogy átlátja a dolgaidat, életedet, céljaidat, fejlödésedet, és ezért.., ha Ö azt mondja neked, hogy szerinte belöled jó terapauta lenne,. akkor ez igy is van! :)
és láthatod Te magad is :)))
:)
Ez nagyszerű dolog szerintem.
Ma egy újfajta félelem elengedő meditációt tanultam. És beprogramoztunk a tudatalattimba néhány pozitív megerősítő mondatot.
Na ez utóbbi nagyon nehéz volt. Még a bugyimból is folyt a víz, miután először a fejemben, majd hangosan is ki kellett mondanom, ráadásul még le is kellett írnom, hogy
Meghozom a számomra legmegfelelőbb döntést.
Szükségem van a változásra és a változtatásra.
Bátran változtatok.
Jól megvagyok a félelmeim nélkül is.
Hát igen, ez utóbbi mondatot nem először programoztuk... Ez ilyenkor nagyon nehéz, mert ő "elő tudja szedni" a tudatalattidat, és iszonyatos erőfeszítés kimondanod, amit a tudatalattid nem hisz el. De mire kibírod nyögni, arra már kész, elfogadta a tudatalatti is. Nagyon furcsa érzés, olyasmi, mintha lebénul... Egyszerűen nem tudsz megszólalni. Először nagyon megijedtem, de most már tudom, hogy mi a helyzet, ha ilyen történik. :D
És meséltem neki erről a tréningről. Azt mondta, hogy ez az életfeladatom, tanuljak, kombináljam tánccal. Nagyon örült, hogy végre kiteljesedek valamiben. :) Ő már sokszor kérdezte, nem lennék-e terapeuta, de mindig leráztam, hogy amíg nekem kell terapeuta, addig én hogy legyek az? Hát így lettem az, most, veletek. :) Úgyhogy utána ellátott egy csomó jó tanáccsal, és ajánlott egy sulit is, ahol továbbképezhetném magamat ilyen irányban. :)
Az egyik kedvenc páciense vagyok, úgyhogy ha nincs utánam senki, és én is ráérek, egy csomót dumálunk még. :)
Tindi,
áruld már el nekünk, mit lehet egy kineziológusnál csinálni 3h-án keresztül? ;)
mindig csak azt mondod uj technikákat tanultál....! milyet...?! :))
szoval eldobtad a régit :)
nincs mult! hát..., igy még jobb :)))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?