Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Én most végeztem a takarítással!Átalakítottam a szobámat!Ha gondolod,pont most vannak képeim fent,mert a csajoknak felraktam,lesd meg! :)))
Az nagyon jó,ha jó kedved van!Nekem nagyon ritkán van rossz kedvem!kb évente 2 szer! :))
Templomban mondasz verset?
Azt,hogy nagyon ügyik vagytok! :))
Ez a tindigo egy angyal itt Nektek!Csak így tovább mindenkinek!!!
Írjátok már meg nekem,mennyit változtatok?Kíváncsi vagyok,és ráadásul ma még rá is érek! :)))
szia Demoooo,
azt jó teszed.....!
reméljük Te is jól vagy!
:*)
Igen..... azért mentem bele :D:D De megérte!!! :D Még egy terápiás kezelést is kaptam hozzá :D:D
Huu engem nagyon.. !!! :D Imádom!!! Mikor kimegyek és a rózsaszín függönyöm süt be a nap!!
ááááá már is jó kedvem van!! :D:D
jó!!!!
pusz-szancs :*)
Sziasztok lányok! Ma egész nap ajándékot vásároltam. Majdnem mindenkinek megvan már. :)
Most rohanok céges karácsonyi vacsira. Holnap remélhetőleg lesz időm mindenkinek válaszolni.
Egyébként nem baj, ha nem meditáltok mindennap. :)
És nagyon ügyesek vagytok, jól haladtok. :)
Puszi
szia,
nagyon édes a történeted, szóval...(!) a rózsaszin konyháért, mit meg nem tesz az ember ?! :)))
téged ezzel a szinnel...(!) nagyon fel lehet dobni. :D
sziasztok!
na..., mesélj, hogy haladsz a videoddal..(!) elkészült? sikerült felraki, mert nem láttam...
mit gyöztél le??? :)))
Remélem nem baj, ha elmesélem az én kis történetemet a pókokról!
Kicsi korom óta irtóztam a pókoktól. De olyan szintem voltam, hogy megláttam egyet kirázott a hideg és elkezdtem sírni. Főleg ha ilyen nagy szőrös volt :S Olyan is volt , hogy anya talált egyet a szobámba és hiába vitte ki, nem mertem bent aludni. Tehát a lényeg, hogy a sírógörcs kerülgetett tőlük. Egyszer rám mászott egy, na azt a hisztit :) Elkezdtem sikítani, mint akit ölnek, meg ugrálni és utána, hogy leszedték szintén elsírtam magam. És ez így volt 17 évig. Mikor összejöttem a mostani barátommal. Kiderült neki kedvenc állata a pók!! Otthon volt is neki mindig egy pár madárpókja. Aztán egy éve összeköltöztünk. Előtte sokat beszéltünk róla, hogy ő szeretne egy pár pókot ha összeköltözünk. Gondolhatjátok mennyire nem rajongtam az ötletért!!!!!!!!! De végül belementem a rózsaszín konyhámért cserébe :D:D És örülök, hogy így döntöttem, legyőztem a félelmemet!!! Szembe néztem vele :) Már olyan szinten vagyok, hogy már nem is undorodom tőlük és van amit kifejezetten szépnek találok. Abból a pár darab pókból (amit mondott) most már kb 150-200db van itthon. Nekem is volt egy pókom, elneveztem Blazsónak, jah és rózsaszín volt :D
Szóval csak azt akartam belőle kihozni, hogy igen is le lehet győzni a félelmünket csak akarni kell!!!!
És még beírnám a két kedvenc idézetemet ezzel kapcsolatban :)
"Semmiféle dolgot nem lehet sem szeretni, sem gyűlölni, amíg meg nem ismertük."
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.\"
Sziasztok.
Én is meglepődtem ezen a kevés hozzászóláson :)
Pedig én is azt hittem, hogy lemaradok. Tegnap Egerben voltam, ma jöttem haza. Szombaton meg már megyek haza a családhoz :D Jaj de várom már.
tindigo az baj, ha nem mindennap meditálok? Ha kimarad egy-egy nap?
Mert lehet otthon nem tudom megoldani....?
Sziasztok Csajok!
Nagyon kevés bejegyzés van mára....Legalább nem maradtam le:-)
NA puszi mindenkinek és szép estét.
Nekem ma nagyon jó napom volt!
sziasztok Lányok! :)))
mosolyogni,boldognak lenni,szeretni!!!!
és sok-sok szépet......még :*)
Bocsánat, hogy tengap nem reagáltam, de kicsit beteg vagyok és elmentem aludni. Hát úgy képzelem el, hogy elképzelem. :D Pl én nem tudok nyilvánosan beszélni. És elképzelek sok embert.. de így mivel nem igazi, ezért nem félek tőle. :(
Pókot is elképzelhetek, azt max undorítónak találom de attól se félek, pedig az életben igen. Tegnap is eltávolítottak a plafonról egy szép barnát...blööö
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?