Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Azért történik ez, mert a tudatalattid úgy érzi, hogy szükség van a félelmeidre. Viszont az nagyon jó, hogy ennyire tisztán érzed. :) Ha ilyen tisztán érzed, akkor képes vagy rá, hogy ne engedd, hogy visszarepüljön. Fókuszálj arra, amit megsemmisül a fekete lyukban, vagy felrobban, vagy bármi. Ha erősen fókuszálsz erre, akkor nem lesz az a gondolat, hogy visszajött, mert két ilyen gondolatod egyszerre nem lehet.
Másik meditációnál amikor érzed, hogy megakad, egyébként hol akad meg? a tested melyik részén?
Na szóval mikor elakad, akkor kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek neked, hogy elengedhesd.
De az szuper, hogy pontosan érzed, hol a baj. Mert nagyon sokan azt hiszik, hogy ők most elengedték, és közben meg nem. Utána pedig kérdezik, hogy miért nincsenek jobban a meditációtól. Szóval egy nagy előrelépés. Legalább te pontosan érzed, hogy hol a gond. :)
Ha így sem működik, akkor van még ötletem, de előbb próbáld ki ezt.
Azért van nehéz dolgom, mert nem ismerlek titeket, és ezért nehéz személyre szabottat mondanom, hanem sajnos ki kell próbálgatnotok, amit ajánlok, és valamelyik előbb-utóbb testhezálló lesz. :)
Vizualizáld, és képzeld el, ha pl félsz a kígyóktól, hogy ott van a kezedben egy. Szóval éld bele magadat nagyon. Hogy képzelted el?
írj egy példát, ha nem így. :)
Én vettem mécseseket. Pirosat is a szerelemért és fehéret is. Lehet egyszerre kettőt gyújtani, miközben égetem a félelmeim? Próbáltam azt az elhajítósat is de mindig visszarepültek.
Az égetősnél meg néha a csomag nem akart lemenni... hiába gondoltam hogy akkor most megtoldom egy rúgással is... :S Mintha egy gumi visszarántotta volna a csomagom.
Unatkozás helyett itt egy arkangyalkártya mára, amin lehet gondolkozni. :)
ÖRÖMTELI ÍRÁS
Gábriel Arkangyal: "Szakíts rá időt, és jegyezd le a gondolataidat a naplódba, vagy írj cikket, könyvet."
halihó,
soka lemaradásom, most olvasok vissza 4 oldalt.
nos Kaptál állásajánlatot???
Ez szuper, kérek priviben infót!!!
Lányok Nektek is üdv, és mindenkit puszilok. látom Zsuzsa körünkben maradt örülök Neki is.
Úgy érzem mintha egy baráti kör lennék, vagy egy kis család.
Én tökre örülök Nektek!!! Na megyek folytatoma az olvasást!
szép jó estét mindenkinek!
van itt valaki? :)
A megoldatlan dolgoknál járok...:)
Hááát, sajnos? rengeteg van. De: Érdemes plusz helyet hagyni, ha még esetleg néhány nap múlva valami eszembe jut, vagy az a jó, ami első körben eszembe jutott? Ugyanez volt a félelmeknél is...de ott végülis úgy voltam vele, hogy elég nekem annyi félelem, nem gyártok többet...:D:D
Szép jó reggelt mindenkinek :D
Jaj milyen gyönyörű havas a táj :) Én úgy szeretem a havat!!!! Még annak ellenére is, hogy mehetek lesöpörni a járdát.... :)
Sziasztok lányok!
Ma vásárolni voltunk, végre kimozdultunk itthonról, jó is volt :D
Ma hívtak munka ügyben, pénteken találkozunk, uhh de jó lenne ha összejönne :D:D
Holnap jövök és átnézem miről maradtam le :D
Jó éjt mindenkinek!!!!
egy kis idöre lesz szükségem.....
elolvastam......
Jól van, csak vicc volt. :) És Bibie olyan sokat segít. :) Szeretem is nagyon. Azért téged is.
Kipróbáltam zenét rakni PP-be. Sikerült.
Így kell:
Beszúrás
Mozgóképek és hangok
Hang fájlból
Kiválasztod a zenét, MP3-at tutira lejátszik
Megkérdezi, hogy hogyan kezdődjön a hanglejátszás a diavetítés során?
Kiválasztod, hogy automatikusan
Most kinn is van egy kis hangszóró jel
Rákattintasz jobb gombbal - Hangobjektumok szerkesztése, és itt kipipálod, hogy hang ikon elrejtése vetítés közben
Ha elindítod a diavetítést, már szól is a zene. :)
Tuti siker.
hallotad....!?
Istennek több arca van, és az arcok...! Mi vagyunk :)))
A pozitív hozzáállás sokat segít. :) Azt használom én is, hogy jobb legyen minden nap. :)
És teljesen igazad van, ha az ember tudja, mi a gondja, tegyen azért, hogy megszűnjön. Ez a fejlődés. :)
De hogy a Bibie mit keres itt? Szerintem többet tud mint én sokkal. Kezdem félteni a trónomat. :D
Na ezért írtam, hogy én még le vagyok maradva. :) Nem tudom, mikor jutok el addig, hogy megcsináljam a videómat. De ha megcsináltam, biztosan menni fog, ha másnem, az én szuperokos párom segít, és akkor elvileg tudok nektek én is segíteni. :)
De Power Pointba lehet zenét is tenni. Az jó, ha elmondom hogyan kell? Remélem, még emlékszem rá. :)
Tudásbázist kiírtam. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?