Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) fórum

Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)

802. 4abfd92b5a (válaszként erre: 799. - C7a878c6b5)
2009. dec. 20. 19:25

nagyon is megértelek, az idö és a hideg, meg ha még várakozni is kell valahol..., meg a gyerekek. ez igy tényleg nem lett volna az igazi, talán jobb is hogy igy jött össze.

amit megtanultál az már a Tiéd Tiétek a gyerekekkel együtt és ez olyas valami.., ami minden évben aktuális lesz, igy karácsony környékén, vagyis elvesztegetett idö semmiképpen nem volt :)))

ahogy irtam is..., jövöre ujra elöadható lesz! :D

801. c7a878c6b5 (válaszként erre: 800. - 656f03db60)
2009. dec. 20. 19:02
Bizony! Gratulálok!
2009. dec. 20. 19:01
800 hozzászólás ilyen hamar? Tényleg valami csodamódszerről lehet szó. :o)
799. c7a878c6b5 (válaszként erre: 797. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 20. 18:39
Igen, sokat készültem, de nem csak én! Lányok is készültek velem együtt, és egy anyuka is! De majd legközelebb! A hófúvások, és a nagy hó, és fagy miatt maradt el. De nem is bánom igazán, mert nagyon hideg van, a férjem meg már negyed 4-kor indult dolgozni, így ki kellett volna vinni is a kicsit legalább 3 órahosszára, azt meg nem akartam, nagyon fűázós, és én sem tudtam volna jól érezni magam. Ne érts félre, szeretem őket, és természetes, hogy egy ilyen ünnepségen velük legyek, de nekem ez most munka is lett volna, és nem tudok rohangálni 3 gyerek és a munkám közt.
798. 4abfd92b5a (válaszként erre: 795. - Cyntia)
2009. dec. 20. 17:32

sok sikert.., a holnapi vizsgádhoz! :)

én is tanulok ám..., Töled! :)) én meg olyan kitartó szeretnék lenni mind amilyen Te vagy :)))

sok pozitiv energi holnapra a vizsgához!

797. 4abfd92b5a (válaszként erre: 796. - C7a878c6b5)
2009. dec. 20. 17:27

ohhh...,

pedig ugy készültél...,majd jövöre elmondod :)

mért maradt el, a hó végett?

2009. dec. 20. 15:53
Sziasztok! Hát itthon maradtam, mert elmaradt az egész! De legalább tartottam egy nyugis napot.Sokáig aludtam.
795. Cyntia (válaszként erre: 794. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 20. 12:12

Jajj nagyon köszönöm!

Meg is teszem, de most is járok egy másik egyetemre, úgyhogy kettő együtt lesz :D!

Te meg annyira, de annyira pozitív vagy, hogy én is, én is ennyire szeretnék pozitív lenni! Az vagyok, de neked csak az árnyékod.. De nem baj: majd követlek :D!

Mivel én holnap is vizsgázom, ezért most tanulok, és még csak jó esetben kedden takarítok :D!

Úgyhogy semmivel sem vagy lemaradva..

794. 4abfd92b5a (válaszként erre: 789. - Cyntia)
2009. dec. 20. 11:53

szia Cyntia!

ez nagyon klassz, igen.., ha ugy érzed, Neked most erre a jogi egyetemre van szükséged és még jól is passzol az egyéniségedhez, hát...(!) akkor rajt gyerünk, belevágni!!!!

Te..(!) olyan ambiciozus emberke vagy, és ez olyan klassz! :)

2009. dec. 20. 11:46
legyen csudi szép vasárnapotok, olyan családos, gyerekes, kirándulos....!
2009. dec. 20. 11:45

sziasztok Lányok!

itt lennék csak közben intézem ezer apro kis dolgaimat......., már készülödök karácsonyra, de én még csak, ma takaritok, mert eddig nem volt idöm :))))

de..., be-be kukucs!

:*)

791. Cyntia (válaszként erre: 790. - Bernuska)
2009. dec. 20. 11:37

:)))!

Igen, valahogy így :))!

790. Bernuska (válaszként erre: 789. - Cyntia)
2009. dec. 19. 23:52

:) Mint ahogyan azt egy kisgyermek mondta figyelve a csigát:

"Ez vagy valami, vagy megy valahová."

789. Cyntia (válaszként erre: 783. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 19. 21:56

Ez a fél 8-as tetszik nagyon. Na ezért kezdem én el a jogi egyetemet, mert a 8-as az a jólét és hatalom száma: szóval simán használhatom erre a kommunikációs készségemet..

No: ezt a magamban beszélést is megfigyelem majd. Megy vagy nem megy nekem..

Köszi a tanácsokat! Építőek!

És megy a pozitív energia!!!

788. c7a878c6b5 (válaszként erre: 787. - Bernuska)
2009. dec. 19. 21:08
Köszönöm! Nagyon izgulok!
787. Bernuska (válaszként erre: 785. - C7a878c6b5)
2009. dec. 19. 21:03
A gyerekek fellépését nagyon szeretem, de lehet, hogy furán venné ki magát köztük egy felnőtt vers. Szerintem így komolyabb a feladatod, ami megtisztetletés szerintem. Tök jó!!! Nagyon ügyi leszel! Gondolok rád!
786. 4abfd92b5a (válaszként erre: 781. - Cyntia)
2009. dec. 19. 20:14

most eszembe jutott a nagymamám, Ö mindig magában beszélt, de folyamatosan. :)) gyerekként, nem igazán értettem a mamát, igénye volt az hogy beszélhesen, igy ha.., nem is volt társasága Ö akkor is jól elmulatatta magát. szerintem ez nem ciki, ha az ember magában beszél, én is szoktam :))

ha ugy érzed, keveset nyelvelsz...! :D akkor használd ki ezt.., és legy boldog és hálás, azért, hogy van nyelved, amivel a szavakat formálhatod.

és beszélj.., beszélj.., annyit amennyi jól esik :))

785. c7a878c6b5 (válaszként erre: 784. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 19. 19:34
Köszönöm! Most nagyon kell!
784. 4abfd92b5a (válaszként erre: 782. - C7a878c6b5)
2009. dec. 19. 19:30

sok-sok pozitiv puszika!!! erö átküldve, Te leszel a legjobb...! persze a picik is jól fogják mondani veled együtt.

pusszancs és sok sikert! :))

783. 4abfd92b5a (válaszként erre: 781. - Cyntia)
2009. dec. 19. 19:28

már majdnem kész lettem a válasszal, és erre elkattintom. ;)

a 3-as az már egy fél 8-as szerintem mind kettö nagyon jó szám, bár én nem értek a számmisztikához :)

neked amugy milyen a kommunikácios készséged?

ha ugy érzed keveset beszélsz akkor beszélj többet....! :D

2009. dec. 19. 19:14

Sziasztok! MOst kéne csak a segítségetek! Azt hittem, hogy , ha a lányok közt elveszek( hihi), akkor nem izgulok majd, és simán elmondom a versemet, de ma közölték velem, hogy megbontanak minket. Az egyik kislány kezdi az egész műsort, közben valamikor 3-an egyszerre, én pedig a felnőtt kórus előtt a végén! :SSS

Küldjétek a pozitív energiát!

781. Cyntia (válaszként erre: 778. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 19. 18:57

Ez tényleg nagyon jó!

De egy olyan embernek, mint én, aki a számmisztika szerint a 3-as szám feladatkörein munkálkodik és olyan kommunikációs képességgel van megáldva, mint nekem van.. Ha nem szólok egész nap semmit: az negatívan csap le rám.

Ezt hogy oldjam meg, fel???

780. Cyntia (válaszként erre: 777. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 19. 18:55
Hát hogyne lennél jó!!! Még szép! :D!
2009. dec. 19. 18:07

jajj...! eszembe jutottak a régi szép emlékek!

mit is csináltam vagyis csináltunk...!, mert elkezdtem bevonzani az olyan örült unatkozos emberkéket, mint én. :)))

csináltunk két orákkelkártya sorozatot az egyik egy horoszkop orákkel a másik egy kézjoslásos orákkel kártya sorozat volt, sajnos elég kis példány számban lett kiadva csak 35000 db, midegyik példányból.

irtunk mesét karácsonyra, amit fagyöngy mellé füztünk és eladtunk, a pénzt meg egy állat menhelynek felajánlottuk.

aztán még csináltuk kabbalát, elöször kicsiben pinpong labdából meg pálcikából, aztán megjött a kedvünk és nagyobbat szerettünk volna kreálni, biztos ismeritek azt a derékjavito nagydarab gumilabdát, na ebböl..., felengedtük hélliummal és felreptettük a magasba, de jöttek a rendörök :S és megbüntettek több ezer CHF-ra, mert nem volt engedélyünk :)))

összedobtuk a pénzt, még igy is megérte!

jajj...! de szép is az unalom :DDD

meg még sok minden mást, csak most a többi nem jut az eszembe.

2009. dec. 19. 17:32

a félelmekkel kapcsolatosan, nekem az jutott az eszembe...,hogy talán mégsem kellene ezeket elnyomni, inkább tudatositani, hogy mitol, mikor, miért stb.. van jelen vagy jön elö (?)

- és a közben elöjövö negativ gondolatokat pozitiv gondolatra váltani.

pl.: én féltem egyedül lenni....

nagy családban nöttem fel, igy mindig volt körülöttem valaki. késöbb mikor egyedül kellett maradnom, nagyon rosszul éreztem magam és szabályosan féltem egyedül lenni. mondhatom kisebb depresszios rohamok jöttek rám. egyszóval utáltam egyedül és ezért..., nagyon gyorsan "belementem" (összeköltöztem) kapcsolatokba..., csak ne keljen egyedül maradnom.

mig egyszer ugy hozták a dolgok, hogy nem volt más választásom és még egy piciny kapcsolatka sem adodott.

nem maradt más választásom szembe kellett néznem a félelemmel....!

kiderült..., hogy nem az egyedüllét volt az amitöl féltem, hanem a mélyben..., az unalomtól féltel leginkább, és igy attól, hogy mit kezdek azzal a sok idövel(???)

nem fogjátok elhinni, de elkezdtem jó kedvüen unatkozni, vagy is itt azokat a negativ gondolatokat, amik az unalmamhoz csappodtak átformáltam öket pozitivara és igy sikerült az unalmam élvezni...!

ami még ezután jött, olyan sok kreativ gondolatom támadt közben, neki álltam képeket festeni, kreáltam mindefélét, kifestettem átrendeztem a lakást, nagyokat sétáltam, elkeztem futni, jogázni, korcsolyázni, stb.., vagy is olyan dolgokat tettem, amit amugy biztos sohasem... :)))

nagyon jól tettem, hogy volt elég merszem szembenézni és átformálni rosszul berögzült félelmeimet.

ma már imádok egyedül lenni és élvezem az unalom adta kreativ pillanatokat!

2009. dec. 19. 17:01

szia sziasztok

én itt vagyok, jó leszek én is (?!) :)

776. Cyntia
2009. dec. 19. 15:03

Sziasztok!

Hol vagytok???

2009. dec. 19. 13:44

:DDDDDDDDD

Jó reggelt mindenkinek!

Na, nem most ébredtem, de olyan szándékkal néztem be ide, hogy legalább egy oldalt fogok most visszaolvasni tegnap este óta....:)))

Ezek szerint még csiszolnom kell a vonzáson. :))

2009. dec. 18. 22:18

....és itt van az egyik kedvenc idézetem:

"Életünk napjai közül egyik sem annyira kárbaveszett, mint az, amelyen nem nevettünk."

Mindenkinek szép álmokat - természetesen angyalkákkal álmodjatok!

Puszi :)

773. Bernuska (válaszként erre: 769. - 04d410066e)
2009. dec. 18. 21:49
Igen, a sarkamra állok. Határozottnak és erősnek érzem magam. :))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook