Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
:)))
Legalább 2 havonta meg szeretném magam ajándékozni egy ilyen nagyon dögös ruhadarabbal. Olyan jól esik. Idáig csak turizni jártam, kb. havonta egyszer, mindig azt hittem, hogy tök jó cuccokat találok, de aztán mindig van valami olyan hibája, amit itthon veszek csak észre...szerintem tök sok pénzt kidobtam vele. Most ritkábban fogok vásárolni, de meg fogom adni a módját. :)
Köszönöm nektek!
2 hónapja sikerült lefogynom 64 kg-ról, most 54-55 kg vagyok, és legalább 10 éve nem hordtam minit... Ez most egy kicsit furi, de nagyon jó érzés. Annyi bókot, elismerést kapok, hogy már zavarba ejtő. (nem ez a szoknya miatt, hanem úgy általában)...
Lányok!
ha meg van az önbizalom, akkor már az ilyen dolgoknak más jelentöségük lesz, mert ha tükörbe néztek.., akkor már egy másik, egy jobb csaj fog visszamosolyogni.
épiteni épiteni..., ez a legfontosabb most, aztán a többi megoldodik magától!
már ott van mindenki a célban, csak elöre nézni!!! nincs vissza pislantás :)))
Szerintem nem volt drasztikus!!!! :D
Igen szerintem is hálásabbaknak kellene lennünk!! Azért amilyen dolgok vannak a világban.....Elég szerencsés helyen vagyunk :D
Minden apró dolgot meg kell becsülnünk és örülnünk neki :D
szia Te kis elveszett!
örülök a minidnek, bizos jól áll!! :)))
huhu......
ha szeretnél valakivel erröl beszélni priviben, akkor én mindig itt vagyok Neked....!
ezek elég komoly dolgok és nehéz ilyesmiról "negativ gondolatok" kiagyása nélkül beszélni, szerintem inkább priviben folytassuk ha akarod...(?)
Sziasztok! Látom, itt már zajlik az élet.....:)
Csütörtökön vettem magamnak ajándékba egy farmer miniszoknyát.... nagyon tuti, imádom...
másképp közelitsd meg a dolgot, mi lenne, ha Te magad miatt lennél nö, a legyszebb nö, és a párod ezt biztos nagyon élvezné is!
Te egy Vénusz vagy, a legszebb nö! aki valaha is a férjed társaságában megmutatta gyönyörüséges bájait :)))
szia Te kis Csöndike! :)))
talán egy kicsit drasztikus az összehasonlitásom, de ha..., tudnánk, hogy milyen jó dolgunk van..(!) és boldogok lehetük, hogy éppen magyarnak születünk, és ez lehet a Mi szülöhazánk!
hálásabbaknak kellene lennük.., azért amink van.
bocsi, egy kicsit elkalandoztam.....
Ez nagyon jó!!! És igaz! Minden csak nézőpont kérdése :D:D
Amúgy én is itt vagyok, figyelek :)
igen..., egy uj vers mindenképpen kell. :)
a szegénységgel és a szenvedéssel kapcsolatosan mindig ezek a gondolatok jutnak az eszembe...
- ha ma reggel felkeltél, és akár egészséges vagy, akár beteg, jobb sors jutott neked, mint annak a félmillió embernek, akik a jövő héten már nem fognak élni.
- ha még soha nem voltál egy háború veszélyében, a fogság magányában, a kínvallatás haláltusájában, vagy az éhezés satujában, jobb helyzetben vagy, mint 500 millió ember a Földön.
- ha templomba járhatsz anélkül, hogy attól kellene félned, hogy megfenyegetnek, megkínoznak, vagy megölnek emiatt, szerencsésebb vagy, mint 3 milliárd ember.
- ha van étel a hűtődben, ruha a testeden, tető a fejed felett, ahol aludni térhetsz, gazdagabb vagy, mint a Föld lakosságának 75 %-a.
ha ebból a szemszögböl közelitem meg....., akkor én egy nagyon szerencsés emberke vagyok a világon! :)
Igy van!!!!
akkorra már minden más lesz! :))
jahhh!
szoval már értem..., :))) Te intézted a nagy havat, hogy otthon maradhassál :DDD
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?