Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
SZiasztok!
Én meg ma vizsgáztam, és most ,megyek tanulni, de ahogy van időm, jelentkezem, és olvasom Tindigo a bejegyzéseidet a naplódban..
Gratulálok a duplán boldog karácsonyodhoz! Csodálatos, hogy végre sikerült összeköltöznöd a pároddal, és a szüleid is veletek lehettek. :)
Azt hiszem, ennél szebb karácsonyi ajándékot álmodni sem lehetne. :)
jajj....! és legalább egyszer... egy kicsit.., sem sikerült kirugni a hámból.
pedig jól esett volna!
de bepotolom az biztos! :)))
az én gyönyörü "szük" karácsonyom!
december 23-tól hivatalosan összeköltöztem a barátommal :)))
22-én költöztem ki-be..., anyukámék megleptek..., ez volt az én legnagyobb ajándékom, mert azt hittem a családom nélkül karácsonyozok ismét.
ez ugy van...(!) ha én megyek karácsonra a szüleimhez akkor együtt vagyunk, Ök kevesebbet jönnek a távolság miatt, meg a pénz miatt is. (tavaly sem sikerül együtt lenni)
ebben az évben ök is tudtak jönni, (meglepi volt) szupi volt! :)))
szoval összeköltöztünk:
nálam már nem voltam otthon itt meg még nem voltam itthon, akkora "kupi" volt karton karton hátán...:D
az én szép nagy lakásom, ahol mindennek meg volt a maga helye, itt meg már egy saroknyi hely sem maradt nekem :(
na szoval....(!), belüröl egy kicsit NAGYON megrázott, amugy szeretem a káoszt, de az én káoszomnak helyre van szüksége, nekem ez tul szük!
de sebaj...., csinálok én helyet magamnak. :DD
a barátomnak mondam is, hogy a fele "lakást" ki kell üriteni, mert igy megfüladok.
amugy...., minden jó volt szép volt! :)))
Nekem is nagyon szép volt. Mivel a szüleim elváltak, és a nagynénémnél is karácsonyoztunk, ezért 3x volt karácsonyom. :) Van előnye is, ha a elválnak a szülők. Párom is jött velem karácsonykor. Nagyon jól éreztük magunkat, anyuéknál sokan voltunk. Az én párom és mindkét hugom párja is nálunk volt. :) Jól éreztük magunkat. Nagynénémnél meg ott volt az az unokatesóm is, akinek van most egy 2 éves kisfia, nagyon cuki, egész nap vele játszottam.
Szóval szuper volt! Sok ajándékot adtunk és kaptunk, nagyon örültem mindennek. :)
nekem, nagyon szép!
csak túl szük...., már mint.., nem idöben, mert gyorsan eltelt. :))))
Tindi-bindi és neked?
Pusz...!
Sziasztok lányok! Örömmel olvasok itt mindent. :)
Mindig felvidít. :)
Külön nagy öröm számomra Zsuzsa, aki szerintem önmagához képest a legnagyobbat fejlődött. :)
Kinek milyen volt a karácsony?
Puszi
Bizony! És még csak a kezdet!
Apa visszamegy az előző munkahelyére valószínű, a lűány ballagása után. Igaz, 60 000 ft-tal kevesebb marad, ami a havi kajapénzünk eddig, de 20 000-ből is kijöttem már. Annyi marad kajára, ha befizetem a számlákat.De legalább éjszaka itthon alhat, és talán nekem is lesz valami munkám! Ha mégsem, arra is van ötletünk!annyira örülök, hogy visszakapom! A férjem, a szabadságom, az életem!
àmullok-bámullok :)
(olvastalak)
Zsuzsikám, nem találom a szavakat...(!) Te ugy fel vagy töltve.....,energiiiiiii-vel és olyan boldognak kiegyensúlyozotnak tünsz, ez olyan klasz! :D
látom apával is nagyon szépen rendezödnek a dolgaitok....(!)
igen...(!) angyalok angyalszárnyán lovagolsz, repkedsz, hát...ilyet :))))
Köszi!
Nem tudom, hogy mi történt ma velem, de nagyon tele vagyok energiával, úgyhogy most eltűnök, rendbe teszem a lakást. 4 körül jövök. És imádok mindenkit, magamat, benneteket, mindenkit!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon ügyi vagy Zsuzsikám! :)))
és itt egy pussz-szancs is!
:*)
Halihó! Úgy látom, hogy mindenki karácsonyozik még! Legalább boldogan telik az ünnep! Én elkezdtem a fogyókúrát. Itt egy másik topikon a lányokat motiválva.Vagy ők engem.....:))Mindegy!
Várlak benneteket. A saját megerősítéseim már a füzetben, naplómba holnap teszem.
Karácsonyi fénybe
Karácsonyi fénybe öltöznek,
és ragyognak a fák.
Felmelegedsz,s szívedet
az öröm járja át.
Karácsonyi fénybe öltözik,
és megnyugszik a szív.
Valóra válnak,s elvarázsolnak
legszebb álmaid!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
(énekeljuk együtt....! és köszönöm Klimpirosinek, hogy megajándékozott a dalszöveggel!)
Hóban ébred
Majd az ünnep
Minden percben nevet ránk.
Tud-e bármi
Szebbet adni,
Mint a békés nagyvilág.
Körbe nézel,
S látsz egy arcot,
Amin némán gond pihen.
Reményt adhatsz,
Pár mosollyal,
Hogy a holnap más legyen.
Jut még bárkinek
A tiszta fényből egy cseppnyi láng.
Jó kedv könny helyett,
Ha másod nincs is, ezt add tovább.
Hóban ébred
Majd az ünnep
Minden percben nevet ránk.
Tud-e bármi
Szebbet adni,
Mint a békés nagyvilág?
Körbe nézel,
S látsz egy házat,
Mit a napfény elkerül.
Kopogj csendben,
Meleg szívvel,
Hogy már nem lesz egyedül.
Jut még bárkinek
Jó kedv könny helyett,
Ha másod nincs is, add tovább.
Van még gondolat,
Mi átadható.
S van száz pillanat,
Mi szétosztható.
Jut még bárkinek
Jó kedv könny helyett,
Ha másod nincs is,
Ha másod nincs is, csak add tovább
Sziasztok.
Nagyon Békés Boldog karácsonyt Kívánok mindenkinek!!! Teljen nagy-nagy szeretetben ez a pár nap!!!
Én is itthon vagyok a családommal, úgyhogy "sajnos" hoxázni se tudok, de ünnepek után jövök :)
Sok puszi!
Sziasztok Angyalkáim!
Csak ennyi időm maradt rátok, de boldog vagyok, boldogan fáradt! Sürgök forgok a konyhában, ledumáltam ma a Jézuskát is, holnapra már lazább napom ígérkezik, de azt szeretném a családdal tölteni. Apa itthon töltheti a szentestét, az övé leszek. MAjd péntektől újra vagyok. Kellemes Boldog Békés Karácsonyt!!!!!!
Szeretlek benneteket!
Sziasztok lányok!
Én is nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek! :)
Gondolom, most 1-2 napig úgyis mindenki ezzel lesz elfoglalva. Én ma sütöttem isteni finom csokis kekszet, nálunk ez jobban megy, mint a bejgli. :)
És ezzel a versikével kívánok nektek amit ilyenkor jó kívánni: :)
Csillagszóró szórja fényét,
kíván melegséget, békét!
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon 1 üzenetet:
Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!
Köszi! Jól elköszöntél..
Én is kívánok Mindenkinek Kellemes Karácsonyt Ezzel a kis versikével:
Minden szívből szóló karácsonyi énekben,
A kandalló ropogásában és melegében,
Az ünnepi ebéd közben,
A beszélgetésben és nevetésben,
Minden képeslapban amit egy barát, vagy a család küldött,
Minden, amit ebből meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket,
az maga a szeretet.
sziasztok Csibéim! ;)
karácsonyi ünnepekre kivánok Nektek sok boldogságot, szeretetet, harmoniát és sok-sok szépet....(!) ami Benneteket boldoggá tesz!
ha nem hallanánk egymást..., boldog ujesztendöt is :))
a Ti...!
Bibiétek :*)
hmmmm....szóval LETT helyett LESZ
elnézést!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?