Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Örülök,hogy feldobtalak!
Én is krumpli imádó voltam/vagyok. Én úgytudom,hogy a keményítő is ch.
ÁÁÁÁÁ!
KEDVES ANDI!
Beloptad magad krumpli imádó szívembe. Szóval egy dietetikus. És ha valaki akkor ő biztosan otthon van a témában. Nagyon jóóóóó!! Persze nagyon nagy kérdés hogy van e összefüggés a ch és a keményítő között? Vagy az a cukorral van összefüggésben? Mindenesetre szerintem a 2. szakban megfogok magamnak engedni havonta 2* egy kis krumplit.
IMÁDLAK
Bizony kórosan elhízott és gyógyszert kell szednie, még nem kell szúrnia magát de azért nagyon súlyos.
Egy dietetikus ajánlotta nekik.
ISTENNŐ VAGY!
Hogy ez mekkora ötlet! Meg kellene kérdezni valami nagyon szakértőt hogy így mégis mennyire gázos a dolog. Nem? Mennyire cukorbeteg az ismerősöd? Doki tanácsolta ezt neki?
Megtaláltam!!!
2. fázis 7. létrafok keményítő tartalmú zöldségek. A 3. szakaszban pedig ott van 10 g ch 3/4 csésze burgonya. És a burgonya az krumpli. Akkor ehetek a 2-3 szakasztól ugye csak egy kicsit néha. Jó?
Szia Gyöngyi !
Van abban valami, hogy nem elég gyakran eszem, mert az ebéd nagy általánosságban kimarad.Most kb.2-3 napja vezettem be az ebédet, és vacsira is csak keveset eszem.Mondjuk éhes nem vagyok.Köszike
Blongyinka!
Lehet, hogy nem eszel elég gyakran. Próbáld meg, hogy többször egyél. Ezen kívül még szedhetsz krómtablettát nekem az csillapította az édesség iránti őrületet.
Gyöngyi
Molntak: Talán azért a +0,5 mert a krumplira gondoltál :)))
Na viccet félretéve sajnos Atkins azt írja, hogy a krumplinak nincs helye az Atkins fázisokban.
:(
Hoxa!!!
Lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek ne ugorj fel egyből a plafonra kérlek!
Találtam egy krumplipüré port (tudom már rosszul kezdődik, de) 100 g késztermékben 11g ch van. Ja és 98% ban krumpli a többi meg sok E betűs. A kérdésem annyi hogy mikor lehet már egy kis krumplit enni? Vagy mondjuk ha egész nap ch mentesen eszem akkor majd a második szakaszban nem lehetne becsempészni egy ilyen port úgy két hetente? Tényleg nem többször csak az íze miatt. Vagy mondjuk az elsőben? (Na jó azért ne akarjak egyszerre mindent tudom). Szóval? Hogy állunk krumpli ügyileg? Nem hiányzik semmi egyedül ez. De ez már nagyon. A késztermék azt jelenti hogy a kész krumplipüré?
Dr. Atom előadása:
Helyszín: XIII. kerület Teve u. 7-11.
Időpont: 2004-04-16 18.00-20.00 óra
Előadó: Dr. Hegedűs György 30-2500739
Úgy lehet bejutni, hogy jelzed a dokinak, hogy szeretnél menni, vagy egyszerűen odamész. 120-an férnek be, azt mondta.
Én voltam már ilyenen, érdekes előadás volt, az Atkins-ot is értintette, meg úgy általában a szénhidrát témakörét. Aki ráér, érdemes meghallgatni.
Teljesen ingyenes, nem kell fizetni.
Hoxa
Hello!
Igen, szerintem többet is mint kéne, mondjuk már nem 4 litert, de azért 3 simán lefolyik.
Rettentő szomjas vagyok.
Egyébként meg képzeljétek, hogy teljesen másmilyennek érzem az ételek ízét, mint diét előtt, mintha sokkal jobban kijönnének az ízek, a virsli édesebb pl...
Sziasztok,
Hoxa teljesen felkeltetted az érdeklődésemet!ha jól értem akkor tök ingyenes, csak jelentkezni kell rá.Mert ha így van szívesen elmegyek rá!
Te már voltál ilyenen?
Puszi:Rozi
Szia Hoxa!
Írnál az előadásról bővebben? Hol, mikor vannak, hogyan lehet "bejutni"?
Van esetleg a webolda, ahol lehet informálódni?
Köszi Angyalkánk!!!
Sziasztok!
Zolii:
Dr. Atom előadása teljesen ingyenes. Annyi benne az üzlet, hogy az előadás végén szó esik egy vitamincsaládról, meg hoznak be ch szegény csokikat is például, de nem erőszakosak, nem kell vásárolni, ha valaki nem akar.
Hoxa
A lenmagban is van ch? Vajon mennyi?
Gyöngyi
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az normális, hogy a vizeletem teljesen átlátszó?
Előre is köszi :)
Szia Hoxa!
Engem nagyon érdekel a téma, de sajnos nem tudok elmenni!! MAjd ha legközelebb lesz légyszives majd szóljál!!
Amúgy mennyibe kerül?