Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Áh 2kg túró te jó ég!
Na jó elég legyen a túrókodásból mert nem akarom megszegni a szabályaimat.
Ez jól esett! Úgy látszik nekem ez a rész kimaradt, mikor olvastam. De jó, de jó,jó, jó.
Egyre jobban érzem magam Tőletek:)))))
Jaj de jó:)))
Végre tettem valamit a köz jó érdekében. Áh büszke vagyok magamra csak ott rontottam el hogy első szakaszban nem lehet túrót enni.
Na megint itt vagyok!
Én DEIT-et iszom, minden iznem.a legjobban az eredigyümölcsöt szeretem. nekem nincs mellékíze, de ebből 2 lityit meg tudok inni. ha éhes vagyok arra is jó.
próbáljátok ki.
Szió
Sir lancelot is ugyan az , nem?
ugy is szeretnék már oda elmenni, majd leirom mit ettem kézzel lábbal, de köszi atippet
kaptam egy jó hírt, és ez most megint arra sarkall hiogyx mégjobban fogyizzak. Az összes tojáscukrot megettem, igy nem kísért az ujabb zacskó.
Mit szólnál a középkori étteremhez? Jó nagy cubákokat ehetsz vagy ez már durva?
Azt hiszem Sir Brian.
Sziasztok!
Tud valaki olyan éttermet ahol Atkins kaja is van??
Kérlek irjátok meg.
Kell egy kis változatosság
Én most kezdem ujra, mert a husvéti nyuszi 3 kg
plusszal ajándékozott meg.
köszike
Meilen
Szia!
Nézd meg a Biopont Kft.-nál..Bp.Csillaghegyi út 13.Tel:242-1927.
Egyébként ez a tea amit kiszemeltél nagyon jó.
Mi étkezések után a férjemmel menta+zöldtea keveréket iszunk.(Segíti az emésztést,ébren tart)
Még valami:ha lehet ne filteres teát igyál,azokban sok a szennyeződés!
Vettem én is ilyen italport de nem nagyon izlik.Fél csomaggal öntök egy kancsó ásványvizbe, mert nagyon intenziv az ize.Nem tüntették fel a dobozon, sem a zacskón a ch mennyiséget, ugyhogy passz, csak reménykedjünk, hogy nem tartalmaz ch.-t.
Viszont találtam egy teát az újságban most reklámozták, fogyókúrásoknak nagyon előnyös, segít a bomlásterméket elégetni.Feketeribizli tea..ha kapok ezzel próbálkozom.Unom már a zöld teát:))
Hello!
Köszi, utána néztem azon a webhelyen, már értem :))
Sziasztok!
Egyszerűenszuper, hogy ennyien lettetek.Olyan régen írtam már, hogy nem találom magam. Elég pocsék időszakon vagyok túl,téli kimerülés, fogfájás, húzás, tályog. Jelenleg most lökődik a szilánk.Sajnos, így nem nagyon tudtam betartani a diétát,tejbe áztatott kenyéren éltem 5 napig.Sz@r volt.Most már aránylag jól rágok, úgyhogy milyest rendezem trónom a székelőhelyen,újra beállok a sorba, mert amíg csináltam, fogytam ( inkább csak kerületre)jól is éreztem magam a bőrömbe.Senki ne adja fel.Rajtam sem az akaraterőmön múlott.
Reggelim: sonkakrém, főtt tojás, ebéd sült csirke, franciasaláta,vacsora szójatej búzakorpával.Nem igazi Atkins, de erősen hangolódok.
Sziasztok!
Ti honnan veszitek ezt a ketoncsíkot? Én is szeretnék már látni vmi lilát. :)
köszi a segítséget, eperke
Neked megy a fogyásod? Nem vette vissza?
Szia Rozina.
Én is iszom ezt az italport, és a problémám ua., mint a tied. Már ketten vagyunk, akik válaszra várnak.
Sziasztok,
Néha kívánom az üdítőket és találtam egy olyan italport amiben nincs cukor. Az a neve hogy Bolero és egy csomó ízben van. Ami a problémám, hogy nincs rajta a ch. az összetevői:citromsav, maltodextrin, aromák, na ciklamát, na szacharin, szinező, c vitamin.
Szerintetek lehet benne ch?
Szia!
Kérdezd Gyöngyit!Ő tud segíteni.
Mondjuk tegnap csak kétszer ettem, az pedig nem túl sok :(((
de elég volt, úgy érzem