Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Tényleg? Azt hittem csak bece név.
persze hogy rendes benne van a naptarban, regi zsido ffi nev.
a kende kulonben szep nev
Rendes név az hogy manó?
Sára a szomszéd csöppség is szép név.
Mi baja van mindenkinek a Kendével?
csenge az szep. nálunk manó és sára a befuto
cicamica jopoen volt:))) volt félpercen és egyut szittuk a fustot nem emlexel? na majd hetfon kapsz:)))) felpercet megint. Vagy tudod mit! irj egy emailt es kapsz idopontot.
Azok is szép nevek! Főleg a Csenge
NA jóvan többet nem idegesítelek inkánbb megyek és bulizok egyet!
ui:Bocs ha megbántottalak!
A neve Csenge vagy Kende lesz.
Szeretem a hisztis nőket, amúgy gépírás órán voltam, és minnyá éeszakad a bal kisújam! És igazadad van, tényleg nem tudom milyen érzés menstruálni..., részvét! :-)
Gondolj a születendő babára :o)
A neve Zoltán lesz :-)
Szia Vincus! Van fél perced? :)))))
jól van na! 20 perce várlak és ne legyek türelmetlen?
De junius 18 nem is május vége. Pünkösd hétvége?
junius 18 már foglalt.
:)
nekunk van kert.
naptáramat én is utálom
Há találtam még 2 kockasajtot benyomom az egyiket.
De nálatok legyen mert nekünk nincs kertünk. A naptáradat utálom. De előre írd be a partyt mert nem tudsz majd időpontot adni!!:)))
na jo majd megnezem a naptaramat es május végén csinálok egy atkins kertipartit nektek és fözök ingyen.
Miből gondolom hogy nem lenne elég rád a fizetésem? Drága lennél nekem.
szivesen, de akkor a mostani fizetesemet meg kell adnod alapnak.
Felveszlek szakács bácsinak jó?
szerintem en lefozok barkit!
Ja mi az a nagyláng villanytűzhelynél?
Húúú de nagyon egy az ízlésünk. Király vagy !!!
Megcsinálom csírke mellből. Mennyi tejszín kell hozzá?
ne tedd.
akkor végy karajszeleteket. hirtelen piritsd meg olajon majd helyezd el egy jénaiban vagy tepsiben. Fogj tejszint, reszeltsajtot és izlés szerinti fuszereket ezt keverd össze és ontsd a husra. fed le és süsd nagy lángon 40 precig, majd szabadon még tizpercig. Ezutan edd meg.
pont ez a lényeg nem akarom használni a fantáziámat!!
Akkor haljak éhen? hát jó ha nincs más választásom. oké
Szerintem meg a csirkemellecskét is meg lehet isteni finoman sütni, egy kis ez bele, meg egy kis az! Tessék használni a fantáziádat! Abból csak jó sülhet ki! :-)
oké lehet hogy az lesz de nem lehetne hogy csak szín hús legyen rajta? vagy pont a zsírja a lényeg?
taki annyira finom amikor megsult mégha zsiros is:) én nagyon szeretem. A tojás, sali és párizsi már a gondolattol is hányingerem van. Pedig anyukám vett nekünk falusi tojást 50 dbot.
húúú elolvastam a mai menüdet kb itt tartok 4 kávé és 1 kockasajt meg 3 króm tabletta.
neem salátát sem eszem. oldalas? sosem csináltam és az kövér husi nem ?