Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Hoxa! olvastam a naplódat, de ne is törd azon a fejed, hogy feladod! Ma van valami a levegőben- talán tényleg a telihold - az én mérlegem is 1.5 kilóval többet mutatott ma reggel mint tegnap!
Ami tekintve, hogy két hónap alatt összesen 3 kg-ot adtam le, elég soknak tűnik. Ráadásul a férjem két hónap után ma figyelt először fel rá, hogy zsirosat is eszem(abált szalonna), ezen teljesen kiakadt, elég nehéz volt megvédeni az atkins módszert így, hogy nálam nem igazán hatásos.
Szia!
Teljesen egyetértek Veled!Mindegyikünk más és másképpen fogy.Nem kell mindent 100%-osan úgy csinálni ahogy Atkins leírta.A fogyókúrát én is a magam képére alakítottam,és rettenetesen jól érzem magam.Ma már mindennap megengedek magamnak 1 pici db.csokikát.És ez így jó nekem!
Hoxa! Nem és nem!!
Miket kell nekem olvasnom?:((
Ha igy gondolkodnék még mindíg 96 kg.lennék.
Apró léptekkel haladunk előre és nem kell készpénznek venni mindent amit Atkins irt.
Semelyikünknek sem úgy megy a fogyi, ahogy megálmodtuk, de fogyunk.Igenis létezik fogyókúrás plató és ezt tudomásul kell venni.Szervezetünknek szügsége van pihenésre.Talán az a baj, hogy túl sokat akarunk egyszerre és túl hiszékenyek vagyunk és túl drasztikusak?Ma ettem csokiskekeszet, mert kívántam.
Olyan jól tettem..lehet, hogy holnap eszem és nem érezem, hogy bűnöznék, hisz elég sokat tettem az egészségemért.
Lenne ötletem, hogy mit tegyünk csak nem merek megszólalni:((Hátha.ha.ha:))rosszat szólok.
Köszi a segítséget, akkor maradok a saját tablettámnál és nem keresek újat.
Szedem igen,de csak reggel egy szemet.
Mintha a Carnitin lenne jó, de korai még elkiabálnom.Abból rengeteget szedek:((
Smokey!
Szeded még a 3 krómot? Érzel valami változást?
Timusról nem tudtok valamit????
Olyan szívesen olvastam az ő naplóját is és róla nem hallok mostanában. Sőt, mintha a fórumba sem irogatna!
Molntak:
Ürül egy kis C vitamin a vizeleteddel. Ez nem baj, attól a szervezet még felhasználja, amennyire szüksége van.
Sziasztok!
Egy időre hazalátogat a kóbor Anyóka. 3 héttel ezelőtt még csak azt sikerült elérnem egy 1 hetes Angliai út alatt, hogy NEM híztam. Most, noha 6 napig igazi habzsi-dőzsi volt Temesváron(komolyan, napi 3-szori iszonyú mennyiségű kaja, ebédre, vacsira desszerttel), tovább fogytam 1 kilót. 1 hónap alatt 6 kg minuszom van.Ja, persze sikerült kibírni, hogy ne egyem meg az édességeket, és a rengeteg krumplit.
Erről jut eszembe, nem akar valaki Atkins-es éttermet nyitni? Buli lenne nem aggódni, hogy a szószban, salátán mennyi a cukor...
Sziasztok!
Hétvégén megsütöttem álmaim fasírtjait, jártam is rá rendesen, nagyon kívános voltam ezen a téren! A gond ott kezdődött, hogy legalább 5 hete nem ettem hagymát, amitől nehéz lett a gyomrom számára a fasírt, úgy hogy az örömbe - üröm is vegyült! De megmaradtam!! :-))
Szia!
Kis híjja volt,hogy nem küldtem el az illetőt melegebb égtájakra!Csak azért nem tettem,mert nem mutatta meg magát az illető.Csak 1 hang szólt valahonnan,igen arrogánsan.Így meg nem álltam le vitázni.Szerencsémre a dokim közbelépett és helyretette a valakit.A legjobb az vol mikor az apasági nyilatkozatot kérték tőlem(nem vettem fel a férjem nevét).Akkor már bosszús voltam.Még azt a fáradságot sem veszik,hogy az összekészített iratokat átnézzék.
Szia!
A lányom Villő,a fiam Döme.Egyik gyermekem névadása sem ment simán.Már a szülőszobán kötözködtek velem.Ennyit a régi,szép ,magyar nevekről!
HOXA!
Mi történt az eredményes fórummal? Lassan nem fér bele a monitoromba. Lehet hogy megfertőztük a zsírjainkkal?
Sziasztok!
Latom alusztok, en mar 1 oraja fennt vagyok.Lezuhanyozva es üden. Tegnap majdnem a 18-at töltöttem(a kisfiam mondta amikor ovodas volt, azota ehhez tartom magamat). Mindent vegigkostoltam amit sütöttem es föztem. Nincs lelkiismeret furdalasom, miert is lenne?????
Nem ment fel es le a sulyom. Es akkor mi van ???????????? Nem egyszerre szedtem fel az uszogumimat, igy matol folytatom , ott ahol tegnap abbahagytam. szep napot mindnyajatoknak, es jo munkat.
Szia drága FLO!!!
Örömmel látlak!! :))
Már nagyon hiányoztál, nekem is kevés az időm, főleg hogy a gépem is szaraxik :(( Úgyhogy rendezgetni is kell. Fogyogatok sikerrel :) Mindenki dícsér és ez jól esik. Most voltam dokinál és vérvételen, kedden derül ki mi a véleménye a dokinénimnek :)
Puszi neked, és gyere majd azért néha!! :)
Bodsa :)
Ma ünnepi pillanat következett be!
Száműztem a mérlegemet!!!
Felküldtem a szekrény tetejére!!!
Csak még nem tudom meddig tartson a számüzetése...
igen igen, rendes nev.