Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Le vagyok lombozódva ma,vasárnap és még fõzom az ebédet ugyanis 14.30-kor értem haza a munkából!!!
Tegnap délután is megcsinálhattam volna ,de Norbi tornáztam,és ûgy kidöglöttem hogy észre sem vetten mikor aludtam el.
Beus, ide lehet unatkozni, beszélgetni, miegymás :), úgyhogy felhozom ismét a topikot legfelűlre, bár látom mai a bejegyzésed :).
Itten fecserészünk mindenről, semmiről, akármiről, pletyózunk meg minden :).
Tudom, tudom minden fórum elmászkál másfele is, de itt a helye a beszélgetésnek akármiről :).
Ne is mondd, én is éjjeli lény vagyok :).
Tudom milyen nehéz megállni :(((. Van, mikor délutános vagyok, délnél előbb ritkán vagyok ébren, hajnal 4-6nál előbb nem keveredek ágyba... De döntöttem fogyok, ennek érdekében 16-kor eszem utoljára :).
Ismerős az éjjeli evészet. Ugyanezeken a heteimen többnyire (a szétszórtságomnak köszönhetően) elfelejtettem kaját vinni magammal, talán ettem valamit itthon előtte, de gyakran a pénztárcám is itthon marad (még most is, hogy kezdem összébb kapni kis művész lelkemet), így maradt az a megoldás, hogy mikor 23-ra hazaértem, éjfélig lerendeztem a kutyát, zuhanyt ilyesmit csak aztán ettem... Nahát ennél jobban kevés dolog hízlal. És mivel rettenetesen nagyon éhes voltam, így sokat is ettem... :(((
Igen, ismerem a barátok, kaja elméletet... Gondolj bele fotózni is az éjszakába járok. Gyakran van, hogy a fotózott zenekarral még a koncert után elmegyünk kajálni. Nah hát gondolhatod :)... szóval nem egyszerű.
Muszáj muszáj muszáj! Sütireceptek röppennek fel ahogy frissítem az oldalt, már idegesít :), fogyis oldalon szenyaság sütit reklámozni :D... Mindjárt meg is nézem, hogy ki az az elvetemült :)))))).
Amúgy köszi, csak csinálom a műhisztit, mert messze még a dél :(.
Az a nehéz, de kitartást kívánok hozzá :).
A kolleganőim az egy-két kilóiktól úgy szabadulnak meg, hogy 4 után nem esznek, előtte is figyelik a kcalt és tornáznak... Bár ezt szerintem Te is tudod :D. Úgyhogy kitartást kívánok :)).
Ügyes vagy :).
Különben még kell fogynod? (bár mindjárt megkuksizom az adatlapodat)
Csajok, ma szekrényt pakoltam, mert nincs cuccom, amit tudnék hordani. Van ami kevésbé nagy, van ami rettenetesen nagy.
Mivel gondolom, hogy sokan nincsenek eleresztve anyagilag. Azt szeretném kérdezni, hogy <b>kell-e valakinek 52-54- es méretű Quellés alighordott cucc, természetesen teljesen ingyen.</b>
Nálam a helyet foglalja, és nem ismerek senkit sem, akinek odaadhatnám.
Nagyon nem szeretném kidobni, mert nagyon jó minőségűek. Mivel remélhetőleg ekkora többet az életben nem leszek, sajnálnám kidobni :).
Jah elegancsosabb, szóval inkább viszkóz (lehet nem jól írom) anyagból nadrágok, kosztüm, egy-két nagyobb szintén ilyen műszálas anyagból készült felső, pólószerű, selyem blúz stb.
Szóljatok és egyeztetünk :).
Én elhúztam pilledni, ma is dolgoztam, mostam is...leejtettem a húst is...kerek volt ez a nap is :))))
:)
Jóccakát :P
egy szolgát :P
:)))