Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Az lehet, én is sokat ittam, fájt is a fejem, pedig nem is szesz volt, hanem sima víz :(
De most olyan éhség van rajtam, mint még soha!!!
sziasztokj
Ma nem sokat ettem, csak ittam.
Lehet hogy ettőlk fáj a fejem.
Tudom, másnak a gyomra fáj ha üres, hát nekem a fejem
Dr. Atom, azaz Dr. Hegedűs György újra előadást tart. Bemásolom, hátha valakit érdekel:
MEGHÍVÓ
Testsúly kontroll avagy az egészséges életmód és táplálkozás
Téma:
Egészségünket befolyásoló külső és belső tényezők
Táplálék-e még az élelmiszer?
A tápanyagtartalom befolyásolása
Magyarországi betegségi statisztikák
Mi az a minőségi éhezés?
Hiánybetegségek új okok keresése az orvostudományban
Mi az a mennyiségi éhezés?
Miért híznak az emberek
Miért fullad kudarcba a legtöbb fogyókúra?
Mi a kalóriamegvonásos fogyókúra?
Mi az Atkins?
Lehet-e csak zsírból fogyni?
Mi lenne, ha éhség nélkül fogyhatnánk?
Havi 3-5kg zsírleadás=havi 4-10cm-es haskörfogat csökkenés=1-2 számmal kisebb ruha?
Életmód vagy fogyókúra?
Hogy lehet megtartani a testsúlyunkat fogyókúra után? Jojo?
Vásároljunk és főzzünk egészségesen!
Hogyan tervezzük meg a munkahelyi étkezést?
Testsúlykontroll egy életen át!
és még sok más kérdésre kap választ.
Az érdeklődőknek a fogyókúra és életmód tesztjeit is rendelkezésre bocsátjuk, megbeszéljük a lépéseket.
Helyszín: XIII. kerület Teve u. 7-11.
Időpont: 2004-04-16 18.00-20.00 óra
Előadó: Dr. Hegedűs György 30-2500739
Aki szeretne menni, az jelentkezzen telefonon a dokinál. Nagyon kedves, nyugodtan hívjátok fel, ha érdekel az előadás.
Hoxa
Köszi Zolii a nyomozást, megnyugodtam, mert én néha eszek egy kis édesítős light szörpös ricottát!
Puszi:Rozi
Sziasztok, tegnap sikerült nem sokat ennem a vacsaorán, leginkább zöldséget.
Mérleg szerint eredmény még nincs de érzem hogy karcsubb vagyok.
amúgy 2 mérleget használok, mert a digitális mindig mást mutat
Na mi a világon a legjobb dolog? Szex után elszívni egy cigit enni és inni egy kicsit.
Majd levezetés képpen felpattanni a szobabiciklire.:((((
Tofu 2, 5 ch-val rendelkezik.
Az első szakaszban én egy jódarabig nem ennék semmi mást, csak szinhúst és zöldséget minimum kettő három hétig, aztán szépen apró léptekkel haladnék előre inkább mint mindíg visszatérjek az első szakaszhoz mint egy bukott diák.Ez csak az én véleményem:))
Sziasztok megint
mamár ugy érzem fogytam pedig csak reggel kezdtem el.
Igaz este még fogok enni, mert le kell meozni az éttermet ahol érettségitalálkozónk lesz.
Megprobálom visszafogni magam
Megvan!!!!
A ricotta nem friss sajt!!!
A friss sajtokhoz, mint a ricotta, mozzarella, feta, a friss-sajtvágót használjuk.
Szóval kezdek összezavarodni.....
A sajtokat legkönnyebb állaguk szerint csoportosítani. E szerint vannak
keménysajtok pl.: ementáli, parmezán
félkemények pl.: trappista, eidami
lágysajtok pl.: pálpusztai
friss sajtok pl.: gomolyasajtok, különféle krémsajtok
penészes sajtok (no persze ez ehető nemespenész) pl.: camembert, geramont, rokfort
ömlesztett sajtok pl.: az un. háromszögsajt, avagy macisajt.
Ennyit találtam a neten, hát nem valami sok!!
Segítsen valaki, mert nem tudom ,hogy mi van ricottailag!!!!
Most minek számít friss sajtnak, vagy tejsavó sajtnak?
Mert az első fázisban nem min1!tejsavót lehet, de frisset nem. és én nagyon szeretem ha nem kívánok tojást vagy húst!légyszi, légyszi segítseni valaki okos!!!!!!!!!!!!!!
SZia Molntak, engem is felizgattál ezzel a rudi recepttel. Ha első szakaszos vagyok ricottából csinálhatom szerinted?
Puszi:Rozi
Köszi!Biztos megindul ha visszaveszed a sajtot + a mogyit. Akkor én sem iszok annyi bolerót, bár eddig sem ittam.
NE ADD FEL, fogyóhold van, tudod! úgyhogy bizti beindul főleg ha még mozogsz is!
Sziasztok! Hol is kezdjem :-)))
A husvet elmult. Boldog vagyok, mert csak +1 kg-ot nyomott ram. Igaz ez a ferjem hibaja is, mert azt allitotta, hogy az ö polojat vettem fel a treninghez. Nem hitte el, hogy a salyat M-es meretböl fogytam ki.Mondta is röktön, na akkor csak kostoljam meg, amit sütöttem.Fini volt :-(( sajnos. A sonkara mar nem birok ranezni, a tojast meg ugy UTALOM. Na itt tartok, de azert nem adom fel, folytatom a fogyit, ahol 1 kicsit megalltam. Jön meg nyar, es villogni szeretnek a csaladom elött :-)))))))))
Hidd el, hogy muszálj leszek 2 kg-ból készíteni, hogy egy talalatnyi túró-rudi is jusson nekem!!!