Nem akarok gyereket! (beszélgetés)
Az ötven-hatvanévesek zöme boldog párkapcsolatban él,de nem a gyerekei apjával,anyjával.A gyerekek zöme meg nagy ívben lesz..ja a szüleit.Tisztelet a kivételnek és elnézést,ha valaki lelkivilágába gázoltam.
Van két munkatársnőm, akik nem akartak soha életükben gyereket. Most kb. 40 évesek és egyik az örökbefogadást intézi éppen, a másik pedig lombik programra jár a párjával.
Persze biztos vannak olyanok, akik tényleg soha nem akarnak:)
Jó lenne, nekem is ez a vágyam, de semmire sincs garancia :), ez a végsö eset lenne, szóval nekünk már nincs mit vesztenünk :), ha gáz van, majd bulizunk :)) !
Jó ötlet! De nem lehetne 50-60 évesen boldog párkapcsolatban élő, gyermektelen párok találkozóját tartani?:)
Hát igen...különböző emberek, különböző véleménnyel. Megszokhattam volna már. De nem tudok felülemelkedni olyan embereken, akik túlzásba visznek mindent. Minden "másság"=világvége! :)
mekkora ötlet!zseni vagy tudsz róla!csak el ne tűnjön ez az oldal!vagy 100 évesen nehogy ne tudjuk megnyitni!:)
Szia. Nem, tegnap regisztráltam, de köszönöm kérdésed.
hát ha csak én tartom életben,akkor annak már úgy is mindegy!:)meg hallgassunk az állati ösztönökre!Jézus!
Viszont szerintem fontos ez a topik! Mert ha véletlenül 50-60 évesen, amikor már késö..., esetleg megbánnánk a döntésünket, amit azért nem hinnék, mert nem vagyunk idióták, tudjuk mit akarunk! tehát ha valami okból kifolyólag mégis megbánnánk, és a férfiak is elfordulnának emiatt tölünk :), akkor itt megszervezhetnénk az egyedülálló, gyermektelen vénlányok találkozóját :))) !
Szia Ismerős nő! nem voltál már itt a hoxán más néven is? :o)
:) Önző vagy! Ki fog miattad pusztulni az emberiség!
hagyd,nem mindenki lehet intelligens!nem is kell mindenkinek!:)
Nálam az a helyzet, hogy szerintem tökéletes anya lennék, mert szeretem a gyerekeket, csak nem akarok az lenni. És ha még a nyomós érveimet is felsorolnám, tulajdonképpen miért nem, akkor itt hamarosan lincshangulat alakulna ki :)))))).
Én nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretnék is gyerekeket, de ez azért túlzás! :)
van ilyen hidd el!természetesen nem az elején beszéltünk erről,de már 2,5 éve vagyunk együtt és többször feljött, és mindketten azt mondtuk hogy nem!én azt mondta neki:"az én fiamat Milán Valentinnek fogják hívni!.)"erre ő:"na neki nem lesz ilyen nevű gyereke!":D
De jó neked!! Én azzal vonzottam mindig magamhoz a pasikat, hogy világosan megmondtam nekik, hogy miröl NEM álmodozom: fehér ruha, gyerek... Mind oda volt értem és természetesen mindkettöre azonnal igent mondtak volna..., a barátnöm viszont, akinek ez a kettö a váhya nem értette, hogy töle meg miért menekülnek a férfiak... Furák ezek a pasik..., azt hiszik, majd ök döntik el, hogy én mit teszek. Szeretnék én is majd egy olyan férfit, aki van olyan intelligens, hogy felfogja, amit közlök vele.. és hasonlóan gondokodik, mint én!
:)) Biztos van bennem egy kis intrika is és epedezve váro a kritikákat is, de azért is van az élet, hogy pörögjön :)) !!
Amúgy tényleg így van, én így látom.
nem is ajánlanám!:D:D:D mint ahogy magamnak sem!:)
megtaláltam már Őt,akivel egy hullámhosszon vagyunk ebben a témában is!:)
Ja, a magam nevében nem is nyilatkoztam értehetöen. Természetesen nem szeretnék, nem akarok és nem is lesz gyerekem!! :)
Jól beszélsz!!!!!!!!!!!:D:D:D
köszönöm,neked pedig sok-sok bátorságot, hogy megszüld azt a pici fiút!:D
Számomra elítélendö ez a manipuláns gondolatvezetés..., de mindenki azt tesz, amit akar, tehát lehet "ilyen " véleményt is nyilvánítani.
Szerencsére nem vagyunk egyformák, pontosan ezért kellene elfogadni és TISZTELETBEN TARTANI mások olyan akaratát, ami senki számára nem ártalmas...
És úgy látom egy ilyen fórumnak felesleges ennyire hosszúnak lennie, mert érdemi hozzászólásokra volt kíváncsi szerintem a topiknyitó is és az ehhez hozzászólók is!! A topiknyitó nem azt kérdezte, hogy mi a véleményed róla, hanem HOGY VANNAK-E OLYANOK, AKIK HASONLÓAN GONDOLKODNAK! Szerintem lényeges külömbség...
Rengeteg anyukás fórum van, söt, az egész hoxa erröl szól szinte...:S, tehát lehet ott éljenezni, áradozni, ömlengeni, ez a topik más miatt jött létre és javasolnám ennem tiszteletben tartását. Bár biztos vagyok benne, hogy eme hozzászólásom alapján lesz kritikám is :),de ha ez zavarna egy cseppet is, akkor nem hívtam volna ki magam ellen a sorsaot azzal, hogy ide beírok :) ! Szóval lássuk...:)))))))))))) !
Köszi! Neked is minden jót kívánok! Biztosan Te is megtalálod a társad, akivel azonosan gondolkodtok, ez a lényege mindennek. Mindegy, hogy mit gondoltok, csak egyetértsetek. :-)
Én is úgy gondolom, hogy el kell fogadni a másik akaratát.
A barátnőm attól függetlenül a legjobb barátnőm, és tudom, hogy most ő egy kicsit más világban él a pár hónapos babája miatt, és nem tudja elképzelni, hogy valaki nem akarja ezt átélni. Nincs is ezzel baj, csak néha sok nekem egy kicsit, de idővel majd elmúlik a kérdezgetés is:)
És pontosan ez a válasz a kérdésre, hogy miért?
Az a válasz, hogy érzem, hogy én ezt nem akarom.
Nem érint meg a gyerek kérdés. Volt egy hasonlatom, amiből az előző (már régebbi) fórumban egy nagy vita indult, úgyhogy inkább nem írom le.
Még mindig jobb, ha ezt valaki felvállalja, mintha erőltetné. Aki nem való anyának, az ne szüljön! Ennyire egyszerű. Aki pedig vágyik rá és megfelelő körülményeket tud biztosítani a babának, az szüljön.
Én azt gondolom, nincs ezzel semmi gond, ha te így gondolod mit számít más véeleménye?
Én egyszer azt a kérdést tettem fel:
Miért akarsz gyereket?
Képzelheted megrohamozott a sok furcsa figura...
Én nem nézek egy nőre másképp, mert nem akar anya lenni.
Én tiszteletben tartom az akaratát!
Van olyan nő is aki nem akar de mégis megszüli valamiért..aztán meg csapnivaló anya.
Szerintem amit itt írnak ne vedd komolyan.
Csak találj olyan pasit aki ezt szintén így gondolja ahogyan te!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok: