Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem akarok gyereket! fórum

Nem akarok gyereket! (beszélgetés)

20. Ellacica (válaszként erre: 9. - Kefekötőke)
2010. ápr. 10. 10:21

egyáltalán nem gondolom,hogy önző lennék!mikor a nővérem gyereke megszületett,akkor jöttem rá,hogy én ezt biztos, hogy nem akarom!Vannak anya típusok, és vannak nagynénik!én az utóbbi vagyok!

És ha még mindig csak az állati ösztönök irányítanának minket,hát nagy bajban lennénk!

2010. ápr. 10. 10:21
Igen vannak, a fiam is hasonlóan gondolja.Jó állása,jó fizetése,egzisztencia rendben,de nem szeretne gyereket.Talán önzés,talán kényelem,de mindenképpen az ő döntése.Vannak csodálatos dolgok egy gyerekkel és vannak szomorúságok is .Talán az az első hat év,amíg csak a tiéd!Az gyönyörű időszak.Nem tudom milyen idős vagy,de egy nagy szerelem,egy ragyogóan működő párkapcsolat valószínű,hogy megváltoztathatja a döntésedet.
18. c75565e593 (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2010. ápr. 10. 10:20

egy jó tanács!

SOHA, NE MOND, HOGY SOHA!!!!!

17. 882c3ecc1f (válaszként erre: 1. - Ellacica)

Szia!

Szerintem idővel meg fog változni a véleményed!-vagy nem:)

Még most én is képtelen lennék gyermeket vállalni pedig már 4 éve vagyok együtt a párommal,de idővel mindenképpen szeretnék egy kis rooszcsontot!:)))

Nem értelek titeket. Nincs annál szebb mikor egy gyerek világra jön. Amikor meg már kimondja az első szavakat anya, apa nincs ennél szebb. Szerintem gondoljátok meg magatokat :-) Tudjátok nekem 4 vetélésem volt és mégis van egy 12 éves fiam.
Szerintem semmi gond ha nem akar gyereket,a saját döntése,nem kötelező gyereket vállalni,ha ő nem érzi úgy hogy akarna akkor ne is szüljön.Amúgy meg szerintem pár év múlva megváltozik majd a véleménye.Nem tudom van-e párja vagy nincs,ha van is nyilván nem az akiről azt érzi vele szeretne.Ha megcsapja az igazi szerelem szele akkor majd úgy is akar gyereket szülni neki,ha pedig mégsem akkor nem lesz gyereke pedig szerintem a gyerek áldás.Attól függetlenül még én sem szeretnék de majd egyszer lesz,amikor úgy érzem itt az ideje.
2010. ápr. 10. 10:19

nekem volt egy barátnőm akiből ez egyszer szintén kibukott, én meg frászt kaptam mert ő volt a gyerekem keresztanyja. ..ezután esett le,hogy egyáltalán szereti a gyerekeket? megkérdeztem tőle,és azt mondta,hogy nem. PFFFUUUU!!!! gondoltam magamban akkor miért vagy a fiam keresztanyja? azt válaszolta,hogy mert megkértél.

na bummm!!!megált a tudomány.

13. c75565e593 (válaszként erre: 9. - Kefekötőke)
2010. ápr. 10. 10:19
Szerintem ezeket a kérdéseket a kapcsolat elején kell tisztázni...a későbbi konfliktusok megelőzésére!
12. 9f84fd6bb9 (válaszként erre: 6. - Anna1983)
2010. ápr. 10. 10:17
Pedig nem az lenne, a tiszta, ha megmondanád neki? Vagy titokban akarod kijátszani?
11. 9f84fd6bb9 (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2010. ápr. 10. 10:16
Pls, tényleg kedvesen kérlek, ezt a minek erről beszélni dolgot hagyjuk. Én sem írom be minden agyament fórumba, hogy minek, meg sokan mások sem.
2010. ápr. 10. 10:15
Szerintem nincs abban semmi különös, ha néha van kivétel a szabály alól és nő létére valaki nem akar gyereket. Ettől ő még nem rosszabb ember. Nem kell erőltetni, mert az boldogtalanságot szül az anyának és a gyermeknek is. Nem mindenkinek az az életfeladata, hogy gyereke legyen. Szerintem azért még ne temesd el magadban a dolgot, mert lehet, hogy később még rád tör az anyai érzés.
2010. ápr. 10. 10:15

Igen vannak még rajtad kívül is akik így gondolkodnak.Egyébként jó tudni az "így gondolkodást " úgy hívják,hogy önzőség.

Előbb,utóbb elmúlik és felülkerekedik egy genetikailag benned lévő ösztön,az állatoknál teljesen természetes : a fajfenntartási ösztön.

Te már 12 évesen is tudtad,hogy nem akarsz semmit az élettől ,csak az édesanyád volt az utolsó aki még életet adott valakinek ,Ő még nem tudta ,hogy az utolsó egyed született meg,nincs tovább ....

Gondolkodj,mielőtt válaszolsz,ha valami dereng ,mondd azt:valószínű tévedtem!

2010. ápr. 10. 10:14

Bennem inkább kettős érzéseket kelt a gyerek "téma".

Most még semmiképpen nem szeretnék,nem érzem még..elérkezettnek az időt.

Nem tudom,mit tudnék vele kezdeni?!:)

De lehet,h soha nem fog kelleni.Bár kétlem.:o)

De biztos vannak olyanok akik ilyen/olyan okok miatt nem akarnak.

2010. ápr. 10. 10:14

Én sem akarok gyereket. De nem tartom kizártnak, hogy 10 év múlva másként gondolom.

Olyan pasit szeretnék találni, aki nem feltétlen szeretne gyereket.

2010. ápr. 10. 10:13
Szerintem vannak.Nekem van egy fiam már nagyocska,a világon mindennél jobban szeretem,elváltam pár éve,az uj párom szeretne majd egyszer gyereket,nem mondtam neki és nem is fogom,de én nagyon-nagyon nem!!!
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Ellacica)
2010. ápr. 10. 10:13
Mi ezzel a gond? Ha nem akarsz, ne szülj! Minek erről egyáltalán beszélni. Hacsak nem mégis szeretnél, de bizonytalan vagy, és várod, hogy meggyőzzenek.
2010. ápr. 10. 10:12
csak én úgy gondolom, hogy akiből hiányzik az anyai érzés, az inkább ne szüljön, mert az senkinek nem lenne jó!
2010. ápr. 10. 10:12
Nem kötelező semmi, de nem értem az ilyen gondolkodásmódot, NŐ létedre. A Te életedet Neked kell irányítanod, ha Te így érzed, és ezzel a tudattal vagy boldog, akkor tarts ki a véleményed mellett.
2010. ápr. 10. 10:11

Nem, én nem így gondolkodom, de a te életed, neked kell tudni mire vágysz....Nem kötelező a gyerekvállalás....de szuper dolog a gyerek...

Egy barátnőm 35 évesen szült, azt mondta ha tudta volna milyen jó és boldogságos érzés, sokkal hamarabb szül!

2010. ápr. 10. 10:08
Sziasztok,én körülbelül 12 éves korom óta tudom,hogy nem akarok gyereket!Van,aki azt mondja bolond vagyok,de én nem hiszem,hogy manapság kötelező lenne a gyerekvállalás!Nektek mi a véleményetek?Ugye vannak még rajtam kívül, akik így gondolkoznak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook