Negatív tapasztalatok az Atkins diétával kapcs. (beszélgetés)
Én sem bírtam igazán az Atkins módszert. Minden bajom volt, amit Ti is írtatok.
Találtam egy jobbat. Sok tekintetben hasonlít az Atkins-hoz, de jobban kézbentartható és nem kell annyi húst enni. Protein Sparing Modified Fast a neve - ez fehérje megőrző módosított diétát jelent körülbelül. Ahogy a ma esti ESTE-ben hallottam valami hasonlót csinálnak Szent Imre kórházban is. Elég sokat tudok már róla, ha valakit érdekel szívesen közreadom.
Hát sziasztok.
Megosztom veletek mi történt velem tegnap.
Reggel 7kor felkeltem , mivel szabadnapos voltam 8 ra mentem edzeni a konditerembe.
Reggeliztem előtte , hogy nehogy rosszul legyek vagy ilyesmi.
Ettem úgy 6 szelet szalámit meg egy pici sajtot.
Az edzés végén mégis olyan rosszul lettem , mint még soha.
Minden elsötétült , alig birtam a lábamon megállni, zúgott a fejem, bedugult a fülem...
Rettenetes volt.
Mi lehetett az oka?
Hiszen direkt reggelizve mentem le!
Ez az íz dolog tényleg nagyon érdekes! Most szinte mind olyan dolgokat eszem, amit eddig soha (kiv. csirke- és pulykahús)pl. nem szerettem a sajtokat, de most ráöttem, hogy milyen finomak! Nekem az elsö eredményem az, hogy reggelente tök könnyen ébredek, ezelött meg szószerint 4kézláb másztam ki az ágyból :)
Most nagyon boldog vagyok, mert eddig csak abból meríthettem energiát amit itt olvastam és itt írtatok nekem (tényleg nagyon köszönöm a bíztató szavaitokat!) most meg egy fogyni vágyó barátnQm is el fogja kezdeni a hatásomra! Remélem együtt még könyebb lesz, és leszokom végre a csokiról! :)
Szia XT!
Tarts ki!!! Nyilván nem örül a szerbezeted, hogy ha hirtelen változások állnak be a megszokotthoz képest, erre rá kel hangolódni. Nem vagyok valami nagy tudor még (két hete csinálom), de jól érzem magam a bőrömben, és elindultak a kilók lefelé. Szerintem az a titka, hogy lelkileg hogy állsz az egészhez. Fontos, hogy azt gondold végig, hogy mit ehetsz és ne arra koncertrálj, hogy mit nem. Néhány nap után már nem is kívánod a tilosat, TÉNYLEG!!! Nekem az tetszett a legjobban, hogy jobban kiérzem az ételek ízét. Ha problémáid vannak, itt vannak a "nagyok" - már mint a régi Atkinsesek - és segítenek. NEM VAGY EGYEDÜL!!!
Kitartás!! Pusz
xt!
Ha olvastad a könyvet, tudnod kell, hogy ilyen tünetei lehetnek azoknak, akik súlyosan CH-függők. El fog múlni, ne add fel. Egyébként a tüneteid igazolják leginkább, hogy neked az Atkins-módszer jelenti az utat a tartós fogyáshoz. Gondold ezt végig!
Ha jól értelmezem amit irogattok, akkor az első fázisban szabad mályva teát inni???
Én régebben ittam rendszeresen, nekem is úgy jött be, h minden másnap ittam este/délután. Egyébként nálam az étvágyat is csökkentette, szóval nem rossz, csak mértékkel kell.
Satya! Ez akkor igaz, ha az Atkins diéta elött is fenn állt a széklet gond.Candidánál, hasmenés és szorulás váltogatja egymást és felmerül a gyanú.
Itt kezdetben egy rosthiányos táplálkozásról van szó ami bizony okozhat szorulást, vagy pont az ellenkezőjét.
Sziasztok Lányok!
Akinek széklet gondjai vannak,javaslom gyanakodjon esetleg kandida gomba fertőzésre!A masszőröm ötlete aki égészségügyben dolgozik.
Kedves Vikyci!
A vízivás miatt ne legyen gondod, az okosok szerint legalább napi 1,5 l vizet mindenképp inni kéne, az én vesém egészen jól alkalmazkodott a megnövekedett folyadék bevitelhez,nálam is az első helyre került a kaja listán a víz. Adj időt a testednek az átálláshoz. Ha úgy érzed, hogy benned marad, akkor javaslom a csalán teát,nagyon jó vízhajtó hatású. Remélem már jobban van a hasad.
Szió Vikyci!
Nyugi, nekem is volt ilyen, majd megszokja a pocid ezt a féle étrendet, addig vigyázz arra, hogy mit eszel. Nekem néha elő-elő jön, de szerencsére nem gyakran. Ez a 40. napom.
A víz meg kell ehhez a diétához, természetes hogy kívánod a vízet és idd is :)
Ha 2 napnál tovább tart a hasmenésed, akkor arra már jobban oda kell figyelni, de addig is kapj be 1 széntablettát.
Bodsa
Sziasztok!
Ez a 3.napom a diataval, es ma reggel iszonyat has-szaladasom volt. Ez a dietatol lehet?
Amugy en nagyon kivanom a vizet, egyfolytaban csak innek. Ez normalis?
a 266-nak a folytatása...!
sziasztok!mint ahogy írtam is ,hogy velem mi történt,atóta is az a helyzet,a húsra rá se birok nézni,egyszerűen nem tudok semmit.de olyat se amit nem lehet,remélem megkívánom vagy a húst vagy a halat vagy a tojást vagy a zöldséget,mert már kezdek izgulni!!!!
nekem is így volt,az első héten lement 3 kg.,és jól is éreztem magam,most meg teljesen megállt!
nem értem??
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Atkins diétának vannak veszélyei, vagy a negatív hatások, csak rémhírek?
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)