Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
1446. jofre
2009. máj. 12. 06:43

Mára csúszik a kezdés, mert nem jutottam sziruphoz tegnap, de "csalással" fogom csinálni most.

Az eper a hibás, mert olyan szép volt, meg illatos és.....hát vettem belőle és újra vettem belőle....

Viccet félre téve, reggel és este fehérjeturmix, 2-szer zöldség vagy gyümölcs, közte pedig a szirup ha éhes lennék. Bevallom, nem tudok most lemondani a sok illatozó gyümölcsről:) Igy talán több mint 10 napig is tudom majd csinálni. Nem lesznek fehérjék, húsok és tészták:(. (a fehérjepor tuti minőségű, bátran ittam eddig is)

A méregtelenítés így is meg lesz, viszont lesz még vitamin és rost is. A "wc-s" teákat így nem kell majd annyit használnom. Egyébként a jótékony hatását én is "nagyra" értékelem mindig, mert szorulós vagyok....:(

Akkor, hajrá!

1445. Baluface
2009. máj. 11. 15:44
..az előbb lenyeltem egy citrom magot. Remélem azért ér így is. De jobban vigyázok majd. Csak még nincs citromfacsaróm és fakanállal nyomom egy edénybe a cuccost és onnan bele, és a magok is mennek bele.
1444. Baluface
2009. máj. 11. 13:50
Sziasztok! Én szombaton kezdtem, nem fogyási szándékból, eddig szuper. Viszont utána teljesen máshogy fogok étkezni az tuti. Rájöttem mennyire fontos. Remélem még sok mindenre rájövök majd :). Mindenkinek sok sikert aki csinálja! B
1443. Barbwire
2009. máj. 11. 10:24

Kesanya gratula! Ügyes vagy!

Jofre kitartás!

1442. kesanya (válaszként erre: 1441. - Jofre)
2009. máj. 11. 09:47

Sziasztok!

Vége lett tegnap, kereken 5,5 kiló ment le a 10 nap alatt, és mindenhonnan 3-4 centi.

Ma reggelre mondjuk egy kilóval több lettem, de tegnap ettem egy fokagymakrém levest cipóban/cipóval ;), szóval nagyon nem csodálkozom.

Ma viszont csak narancslézek bünetésből! ;)

Jofre, Neked kitartást, és igen, igazad van, nincs kifogás, csak nyafogás! ;) Ez lesz nálam a hét jelmondata! :)

Szép napot!

1441. jofre
2009. máj. 11. 09:12

Szia kesanya!

Ügyes voltál! Megcsináltad újra! Kemény vagy:)

Holnap én is belevágok! Elegem van magamból:(

Most nem akarom elrontani majd utána.

A többieknek se nyafogás, se kifogás csak KITARTÁS!

1440. kesanya (válaszként erre: 1439. - Barbwire)
2009. máj. 9. 09:05

Szia!

Majdnem vége, a FINISHben vagyok! ;)

Ma van a 10. nap!

Mára -5,4 kiló, nagyon rég voltam ilyen vékuska! :))

Köszi a drukkolást, az is segített!

Szép napot!

1439. Barbwire
2009. máj. 9. 08:29

Szasztok!

Kesanya ha jól számoltam neked vége :)

Ancsy Veled mizu???

1438. kesanya
2009. máj. 8. 13:18

Ez szuper hír! :))

A jó idő csak meghozza a sikerélményeket is!

Így tovább! Aztán majd számolj be, hogy haladsz?

1437. Barbwire
2009. máj. 8. 13:14

Szia! Gratula! Ügyes vagy! Mindjárt itt a vége!

Én is dicsekednék: múlt héten szerdán ugye lement 1,5 kg a Neera nap alatt és az azóta eltelt egy hét alatt még egy, ami már 2,5 kg!!! :)))) Nagyon örülök! Már csak 3-4 kg kell leadnom, és sokat mozogni, és megvan a tuti forma :)))

Nektek további kitartást!!!

1436. kesanya
2009. máj. 8. 09:58

Halihó!

9. nap reggelére kereken -5 kiló! :)))

Örülök! ;)

Kedvem, hangulatom jó, simán bírom, sőt akár simán bírnám tovább is, de sajnos/szerencsére elfogy a 3. flakon szirupom is! ;)

Senki sem jár erre?

1435. kesanya
2009. máj. 7. 09:15

Szia Ancsy!

Ma, a 8. nap reggelére -4,6 kiló az állás.

De tegnap megint nem sikerült produkálni semmit, talán majd ma... :/ Reggel este hashajtó teázok már tegnaptól...

Amúgy láthatóan vékonyodok, sőt narancsbőr fronton is körülnéztem: JAVUL!!! :DDD

Ennek eddig nem is örültem, de már igen! ;)

Azért már várom a végét egy kicsit...

Te hogy állsz? Megyeget?

1434. ancsy21 (válaszként erre: 1433. - Kesanya)
2009. máj. 5. 19:46

köszönöm a bíztatást! arra gondolok h mennyi mindeknkinek sikerült már, nekem miért ne sikerülhetne. Te is milyen jól birod,le a kalappal olyan távolinak tűnik az a 6. nap (vagy 7.?)mennyit fogytál?

de biztos ami biztos : én most lefekszem aludni:-)

1433. kesanya (válaszként erre: 1432. - Ancsy21)
2009. máj. 5. 15:53

Ha éhesnek érzed magad (de persze nem vagy, mert a szirupban minden benne van, blablabla... :) akkor igyál! Igyál és igyál!

Bármit a megengedettek közül!

Víz, tea, esetleg saját csavarású narilé, vagy grapefruitlé! Inni sokat!

Ne rontsd el! Kitartás! ;)

1432. ancsy21
2009. máj. 5. 15:16

Kesanya!

de jót nevettem:-) már csak azért mert én is rákattintottam a receptek nézegetésére.

ÉHEZEM!!!!!!!!!!!!!!

1431. kesanya
2009. máj. 5. 15:00

Ancsy! Kitartás!

Meglátod, az első pár nap tré nagyon, a többi már sokkal könnyebb!

A neera.hu oldalon (meg a kiskönyvben) is tanácsolják a sós vizes fürdőt, az isteni!

Én Jentshura sót vettem a múltkor is, az is méregtelenít (állítólag) fantasztikus érzés!

Kényeztetem is magam így a 2/3 felé! :)

ILyenkor szoktam elkezdeni recepteket nézegetni, pedig lehet, hogy még korai kicsit! :(

1430. kesanya
2009. máj. 5. 14:56

Hmm, narancsbőr...

Igazából épp lehet is jó rá, nem figyeltem sem ősszel, sem most, hogy javult-e a helyzet nálam?

Váltózuhany, tekercselés, infraszauna, ezek tutik naribőr ellen, csak sosincs elég időőőőő... :(

Jól hangzik ez a diéta (csak úgy nyelek... :P) de én a zöldeket inkább csak nyersen szeretem. Gondolom, az sem nagy baj? Istenem, pár nap, és hogy fogok örülni egy kis salátának a kedvenc tonhalkonzervemmel, icirke Light majonézzel, jááááááj! :)))

1429. ancsy21
2009. máj. 5. 14:22

Szia Kesanya:-).. nagyon ügyes vagy, csak így tovább.

Én most rettentően szenvedek, már megittam ebből a lötyiből 1,5 liter, a többit estére kellene megtartanom, így hát marad a víz..

A sali, párolt zöldség, ritkábban sült zöldség (cukkíni, gomba, hagyma, paradicsom grillfűszer: megsüt isteni ám) -husi aki kedveli hal kombinációt mindenkinek tudom ajánlani. Sajnos a fogyás alkalmával izomokból is fogysz, ezért fontos a fehérje bevitel, amire a csirkemell és a hal nagyon jó. Reggelire zöldésget ettem felvágottal, vagy valami lightos sajttal, ebédre és vacsorára pedig a már említett kombináció valamelyikét. Hetente háromszor 50-60 percet tornáztam, valami dvdre rubint réka, béres alexandra stb.. Ez is fontos,mert így a bőrödet kevésbé viseli meg, és nem leszel löttyedt.

De, hogy ezt miként fogom bírni???????? le a kalappal mindenki előtt aki végig csinálta.

Én is tovább küzdök:-) hajrá csajok!!!!!!!!!

Még egy kérdés: ez a méregtelenítő kúra jó narancsbőrre, van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

1428. kesanya
2009. máj. 5. 09:36

Sziasztok!

Üdv Ancsy! :)

6. nap, megvagyok, megyek össze, vagy hogy is mondjam... :D

Tegnap este már ráfanyalodtam a Hunyadi vízre, de szigorúan csak a kertben, ha kifelé jön, legyen hova... :P Másik kezemben lötyi, pfff...

Rettenetes, rosszabb, mint a sós víz... ami szintén rettenetes...áááá...

Ma már mályvateát ittam reggel, de némi siker volt a tegnapi Hunyadi után.

Amúgy simán bírom, pedig tegnap megint sütögetés volt nálunk, csináltam a görög salit, vágtam a friss kenyeret, jáááááj!

Az illatok nagyon kemények... :( De én is kemény vagyok, mostmár végigcsinálom, ha fene fenét eszik is! ;)

Utána meg áttérek én is erre a husi-sali kombóra, némi túróval kiegészítve! :P

Ancsy!

Tényleg nagyon jól hangzik ez a -15 kiló 4 hónap alatt! :O Hogy bírtad? Mozogtál is mellette?

Bárhogy is, kitartás!!!

1427. Barbwire
2009. máj. 5. 08:19

húúú ez a 4 hónap 15 kg nagyon jól hangzik :)

Narancsbőrre ezek a kenceficék nekem bejöttek, anno az av*nosal meg voltam elégedve, most a v*chyt fogm kipróbálni, majd beszámolok :)

További kitartást!!!!

1426. ancsy21 (válaszként erre: 1424. - Barbwire)
2009. máj. 4. 22:24

köszi:-) a menta tea jól hangzik. viszont a mályvával vigyázzatok, úgy időzítsétek, hogy az nap nem tudsz kimenni a lakásból:-)

a csak sali husi nagyon jó, én négy hónap alatt 15 kgot fogytam vele, úgy h nem éheztem és olykor bűnöztem is.

ez a méregtelenítő kúra, nanrcsbőr ellen is jó? van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?

kitartást kívánok mindenkinek:-) az első napon ha nehezen is de én is túl vagyok. juhéééééé

jó éjt

1425. Barbwire (válaszként erre: 1422. - Kesanya)
2009. máj. 4. 18:58

grat a sikerekhez, és örülök, h nem inogtál meg :)

Hajrá "slozi" :D asszem mályva teát ajánlottak a kis füzetben vagy más hajót cuccot iszol? Meg írták reggelre a sós vizet, na azt nem tudtam meginni, mert a sós víznek befogott orral is sós víz íze van :(

Viszont én nagyon ügyesen tartom a csak sali és husi, és egy kis gyümölcs étrendet (semmi nasi, pedig én vagyok a világ legnagyobb édes-szájúja) úgyhogy hiába csak 1 napig bírtam a Neera-t, azért mindenképp eredményesnek tekintem :)

1424. Barbwire (válaszként erre: 1423. - Ancsy21)
2009. máj. 4. 18:49

szia!

Neked is drukk :)

Igyál mentateát az szerintem az nagyon fini, a meleg lötty megtölti a hasad, és jó elfoglaltság a TV előtt is.

Kitartást kívánok, innen a pálya széléről :)

1423. ancsy21
2009. máj. 4. 17:17

sziasztok,

Én ma kezdtem. :-( az ízével és a szagával nincs semmi bajom, és nap közben is el voltam kaja nélkül, mert nagy náliunk a pörgés. De már most kezdem érezni, hogy ilyen éhes vagyok és hát hatkor elindulok haza.

hogy lehet az estét kibírni?

lehet hogy nem is az éhes szó a jó rá. egyszerűen maga a mozdulat hiányzik. az, hogy este befekszema tévé elé egy kis nasival...

Jajjjj!

de örülök, hogy rátátok találtam, mert ez erőt ad.

kitartást mindenkinek.

1422. kesanya
2009. máj. 4. 16:17

5. nap

Mára -3,7, de ami miatt szomorkodom, hogy nem tudok eljutni a slozira... Úgy látszik, elpárologtatom a dolgokat! :P

Délután azt hiszem leküldök egy kis Hunyadi vizet, aztán vagy visszajön, vagy nem?

Meg veszek narancsot, grapefruitot, facsarok, hátha egy kis rost beindít!

Közérzetem viszonylag jó, bár tegnap majdnem meginogtam... :S

Este már túlleszek a felén! ;) Centikben ma reggel mindenhonnan -1-2, 4 nap alatt! :)

1421. Barbwire
2009. máj. 3. 15:02

Ügyes vagy!!! a 3,2 kg az tök jó :)

Majd egyből úgy fogom inni, hogy orr befog, és akkor ne érzem az ízét :))

Viszont ami gáz volt, hogy úgy "bedugultam" tőle 3 napra, hogy a hashajtó tea sem segített :(( ami viszont marha gáz, hiszen visszaszívodnak a méreganyagok, úgyhogy valami erősebb cucc után kell nézni.

1420. kesanya
2009. máj. 2. 16:04
pálmaszirup, nnna
1419. kesanya (válaszként erre: 1414. - Barbwire)
2009. máj. 2. 16:04

Hmmm, pálmaszirut van még benne, lehet, hogy azt nem bírod...

Hátha megszokod a jövő hétre... Szagolgasd, talán elmúlik az ellenérzésed! :)

1418. kesanya (válaszként erre: 1416. - Barbwire)
2009. máj. 2. 16:03

Gratulálok! Nekem az előző kúra után volt ez, hogy egész karácsonyig gyönyörűen tartottam, csak a finom "élő" könnyű kajákat kívántam.

Remélem, most is így lesz! :)

1417. kesanya
2009. máj. 2. 16:01

Szia! :)

Már a 3. napomat nyomom, minden perfekt!

Csütörtök este megvolt a lánybuli, megittam még plusz 3 liter vizet...

Pénteken meg megvolt a kísértés bőven, kimentünk a barátainkkal egy pecató mellé, harcsapörit, meg hal(ász)lét főztek bográcsban, volt még palacsinta, pogácsa, jégkrém, minden földi jó.. Én meg csakölelgette, a flakonomat, de simán megálltam, hogy ne egyek! :P

Ma kicsit fájt a fejem, de én nem szenvedtem vele, bevettem egy fcsillapítót, simán el is múlt.

Kicsit most még gyengébb vagyok a kelleténél, (biztos a láynbuli...:)))de amúgy simán bírm mellékajálás nélkül, pedig a családnak is marhapörit hoztam, meg aranygaluskát, reggel meg bundáskenyeret sütöttem.

Nem mondom, hogy nem tudnék enni, de elhatároztam, és végigcsinálom. :)

Köszi, hogy drukkolsz nekem, jól esik azért még az ilyen virtuális támogatás is!

Ja, mára -3,2 kg... Kicsit sokanak tűnik két nap alatt, de nem bánkódom miatta... :DD

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook